- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
WiFi és LAN drivert keresek Asus eee pc R051BX netbookhoz.
Valószínű hasonló a hardvere mint a 1015-ös Asusnak, ezért ide irok mivel nem találtam R051BX-es topikot.kérem segítsetek, köszi.
-
Kistoo
csendes tag
Hali!
Nemrégiben szereztem egy ilyen c-60-as modelt. Elég jó nincs is nagy bajom vele csak a memória kicsi 1GB. Tudtam, hogy lehet bővíteni, mert olvastam is és az alján volt egy panel, amit leszedhetek. Le is vettem és nagy meglepetés ért, mert nem volt ott semmilyen memória módul. Szétszedni nem kezdtem jobban nehogy ugorjon a gari, de ha valakinek lenne valami magyarázata, hogy miért nincs ott az aminek ott kellene lennie, azt megköszönném.
-
spony1121
csendes tag
Hát elég jó lenne ha bejönnének c60as apuval is, meg néhány másik gyártó is dobna ki amd fusion-nel netbookokat és egyből lejjeb menne az ára.
Legolcsóbb fehér amit eddig találtam:
http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=19691&category_id=1&category_id=309&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1Legolcsóbb fekete: http://www.notebook.hu/netbook/asus/asus_eee-pc-1015bx-blk042s
-
Tütüm
aktív tag
C50-ek 80t-tól kezdődnek,ez azért jó messze van a bruttó 65E-től. Pedig akkor lecsapnék én is rá
-
Pítőr
aktív tag
válasz
ZewaDeluxe #26 üzenetére
-
ZewaDeluxe
tag
Ha esetleg valaki még erre téved, és még arról is van valami infója, hogy mikor és hol lehet kapni ezt az új ASUS 1015BX-et C-60-nal, magyar billentyűzet-kiosztással, legyen olyan jó és linkelje be...
...PLÍÍÍÍZ...
-
ZewaDeluxe
tag
Na azért egy apróság csak sántít egy kicsit a német Amazonon:
"3 Zellen Lithium-Ionen Akku (2200 mAh) / 40 Watt".
Az itthon forgalomban lévő C-50-es modellekhez 6 cellás, 56Whr jár... Érdekes...
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Daywalker #23 üzenetére
NNNNA!
Hát kérlek tisztelettel: ha valóban ennyi lesz, meghívlak egy virtuális sörre. ...Akkor most várok egy kicsit, mert egyébként ACER 522-est vennék. HA ez tényleg olcsóbb lesz és ennyivel, akkor ASUS lesz...
...Hacsak le nem megy egy kicsit az ACER ára...
Köszönjük az infót!
-
shteer
titán
lehet még ilyen asus gépket kapni matt kijelzővel?
-
ZewaDeluxe
tag
Az Acer, a tényleg jobb kijelzőjével itt ~77.000.-HUF C-60-as APU-val. Ugyanez a felszereltségű, gyengébb kijelzős ASUS C-50-es APU-val ugyanott ~83.000.-HUF. Több, mint gyanús, hogy a javított ASUS olcsóbb legyen majd' 20.000.-rel...
Mondjuk domeboy #16-osa figyelemre méltó...
Legyen igazatok! Én örülnék neki. Heteken belül szükségem lesz egy ilyen gépre...
-
Tomcat
őstag
Erről én is tudnék mesélni. Egymagos Atom 12"-os Dell Subnoti W7Home 1+1GB DDR2 667. Mire csak maga az opredszer betöltött olyan érzésem volt mint régen amikor a 3-4 éves teleszemetelt omladozó XP-s install bootolt be hosszú percek alatt. Kb. "egy cigi+k.v. is belefér még" kategória volt mire megállt a betöltés.
Ezer örömmel váltottam le nemrég egy Brazos-os Acer-re. Ég és föld! -
Oliverda
félisten
válasz
ZewaDeluxe #11 üzenetére
Az ASUS-tól.
Miért olyan hihetetlen miközben az Aspire On 522 jobb kijelzővel 70K?
-
Teszla_
senior tag
Legalább egy 1280x720-as kijelzőt belerakhattak volna, ez az ACER-nek már elég régen sikerült. Az akksi meg szvsz nem fog 7,5 órát bírni, az én ACER 522-m jó esetben 4 órát tud.
Az meg, hogy miben lesz jobb az egy mag megnövelt órajele, szerintem nem sokra. Külföldi oldalak azt írták, hogy ezt maximum 2 percig tudja a gép, utána vissza kell hűlnie a procinak. A vga órajelének emelése megint nem fog sokat érni, ha csak akkor emelhető, ha nincs terhelve a proci. Ez mind a saját véleményem, a tesztek majd többet elárulnak. -
mongi
senior tag
válasz
ZewaDeluxe #11 üzenetére
az 94 900 akart lenni szerintem, és a numpadról szedték a 64 900-as árat, mivel olyan közel van a 6-os a 9-eshez
-
Zotya84
őstag
válasz
ZewaDeluxe #11 üzenetére
Ja csak azt felejtette el, hogy ez a disztrib nettó ára - bár még annak is alacsony...
-
ZewaDeluxe
tag
"Az ASUS Eee PC 1015BX netbook ajánlott bruttó végfelhasználói ára a fentebb részletezett C-60-as APU-val 64 900 forintról indul."
Hol kapható ennyiért? Azonnal megyek és kettőt kérnék szépen...
Komolyan: honnan szedtétek ezt az árat?
-
Zotya84
őstag
Beszivárog??? Acernél már egy ideje C-60 kapható C-50 helyett... Szeptember eleje óta.
Á látom nem csak nekem tűnt fel.
-
Prof
addikt
ez mind szép és jó de ezt a szintet netes felhasználásra már egy atomos 3 éves netbook is tudta. Sok régi atom proci erősebb mint egy C60.
Bár lehet sokan vannak akik netbookról akarnak full hd videót lejátszani külső forrásra, azoknak jó.
-
Tomcat
őstag
A 7,5 órás üzemidő elég meggyőzően hangzik. Remélem nem sokban tér el a tényleges használati értéktől.
-
smkb
őstag
A turbo itt akkor meg tudja azt csinálni, hogy egy magot felhúz 1333mhzre és mellé még a gpu-t is fel tudja tornászni 400-ra? Ha ez kettő egyszerre megy akkor az egész jól hangzik.
-
GIJoe
addikt
valóban egész jó, ha a Samsung így halad az superAmoleddel, akkor nincs messze a netbook képernyő méret sem...
-
domeboy
csendes tag
Én nézek el valamit?
ASUS 1015BX C-50-nel 83806 Ft most (nem mondom hogy ennél nincs olcsóbb, de kb). Hogy lesz ez C-60-nal 65k?
-
Pítőr
aktív tag
Egész jónak tűnik, és az ára is baráti! Nem is tudom, hogy kapni-e jobb ár/érték arányú netbookot mostanság!?
-
adorjant
őstag
Szép lassan hozzák be az újításokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új AMD APU-val az automatikus tuning beszivárog a netbookokba is.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest