- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
osztraksajt #38 üzenetére
Való igaz, hogy ezek a gépek nem munkára valók. Én, amikor dolgozom, simán 30-40 tabot nyitva tartok. Ezeket persze a munka folyamán be-be zárom, de jelentős kényelmetlenség lenne a munkafolyamatomban, ha mondjuk 15 tabnál elkezdene belassulni a gépem. De amikor csak simán híreket olvasok, akkor is előre kinyitom mind a 10 linket, amit érdekesnek találok az adott oldalon, majd egyenként végigmegyek rajtuk. Ez azért már reális felhasználás egy tabletnél is (androidon is így csinálom). Igaz az is, hogy a RAM jelentős fogyasztó, de az is igaz, hogy a folyamatos swappelés nem csak lassú, de a fogyasztást is növeli.
Néhány jellemző oldalméret a memóriában, adblockkal (nálam, chrome 31): Gmail 220MB, ph! 50-75MB, ThinkPad forum: 100MB, index 75MB, Gizmodo 70MB, Engadget 72MB, átlagos Google keresés 45-50MB, Google Drive 100MB, adblock plus (bővítmény) 130MB, Flash (bővítmény) 50MB.
Igazad van, egy kicsit túlbecsültem, kb 75MB az átlag, azaz a fele, mint amit írtam. Mondjuk kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre, egy ilyen felmérést érdemes lenne rendszeresen végezni (adblockkal és anélkül).Amúgy ne haragudj, de nem tudok rájönni, mi látható az avatarodon. Fejlövés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest