- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.G.
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen tablet vásárlásán. Főleg képnézegetésre és egyszerű játékokra kellene.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e rajta, illetve próbálta-e valaki a következő játékokat futtatni:
Telltale: Walking Dead, Game of Thrones;
Ubisoft: The Great War;
Shadowrun returns;
Warhammer Space Hulk
This war of mine
Esetleg próbálta valaki, hogy csak érintős módban, billentyűzet-egér nélkül futnak e?
Köszi előre is! -
törölt tag
Sziasztok, Mi a különbség az alábbi két tablet közt?
Asus Transformer Book T100TAM-BING-DK013B; Asus Transformer Book T100TA-DK005H? -
Atlantisz48
őstag
Ezek szerint nem
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok lehet még valahol kapni 120e ért 64gb os verziót ?
-
for3l
senior tag
sziasztok,
64GB-os változatot tudtok esetleg valahol, ahol fixen van? (laptop.hu-nál csak 32GB-os verzió van feltüntetve).
-
Gergőke88
addikt
Mikor várható a teszt?
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #102 üzenetére
140 Ert nem a hdds valtozat van?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, nekem nagyon megtetszett ez a kütyü, pedig nem vagyok oda az Asusért, főként amiket lehet hallani a szervizzel kapcsolatban. De egy ilyen masina pont nekem való lenne úgy érzem.
Ami miatt ide írok, hogy nem tud valaki valami infót, hogy mikor fog érkezni újabb szállítmány Magyarországra, mert ahogy nézem, sehol nem lehet venni, vagy igen? Egy helyet találtam, radium, de ott 140 rugóért van, ami nem éppen baráti már számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest