- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mályki
aktív tag
Érzem hogy te vagy az emberem. Huawei szervizr felhivtam, ott azt mondtak nem mukodik Bridge modban.Erdekes.. ha az ethernetnkabelt a huaweibol laptopra kotom van net , ha routerbe dugom nincs. Rengeteg allitasi lehetoseg vsn de nekem fogalmam sincs melyiketnallittgassam. Mac szuronel engefelyeztem hogy kapjon ez az eszkoz lan.imternetet de nem mukodott.. lefagyott a rendszer.. ekkorw mondta a szerviz hogy nem mukodik. Merre laksz?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbáltam hogy a Telenornál vásárolt Huawei router működjön modemként. Ha az Asus routerembe dugom az ethernet kábelt (Huawei routerből) nem lát internetet , viszont ha közvetlen laptopba , akkor van net... Mit cseszek el? Sok appom csak úgy működne.. Philips HUE meg pár securitys program. Segítsetek kérlek. Vezetékes internet itt nem megoldás. Tök jó ez a modemmentes Telenoros sim kártyás router, de sok galiba van vele. Köszi
-
Mályki
aktív tag
Huuu basszus. Most veszem eszre a valaszod. Akkor te a vodas huawei egyseget modemkent hasznalod? Azt adja a netet az Asusnak. Nekem is volt ilyen gondolatom, vettem is egy huawei b525 telenoros asztali routert. De mivel sim kartyas , igy modemkent nem funkcional. A kimenő ethernet kabel nem ad netet. Remelem erthetoen irtam le
-
Mályki
aktív tag
válasz
ArthurShelby #4791 üzenetére
Koszonom a gyors választ. Koltozom videkre ahol nem nagyin van eros netszoogaltato.. viszont szuksegem van wifis netre. Tudtok jobbat ajanlani? Hogy ertsem hogy a 4g kerdeses? Regi a router es nem tudja kezelni a 4G t? Vagy a stick reszrol lehet valami gebasz? Koszonom
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Ebbe a routerbe be ehet dugni stickes mobil netet? ( vodafone )
Fogja szorni a jelet a tobbi eszkozre? Koszonom
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1422 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
válasz
tomibro #1415 üzenetére
Szevassz ! Köszi a segítséget tőled is! Ez azt jelenti hogy bárhonnan el tudom érni a filejaimat és letöltés nélkül tudom nézni a filmjeimet?
Eddig Total Commanderben nyitja meg de pl képeket hogy megnézzem , le kell hogy töltse elöbb! Én nyugatinál lakom. Sok mindent nem tudok még a routerről örülnék ha szakértő segítene beállítani! Köszönöm!
-
Mályki
aktív tag
Húúúú basszus! Valami nagyon jó lett!
Kábel nélkül, 8 helyett 60 megás a letöltés a speedtest szerint úgy, hogy eg fal is van jelenleg a gép és köztem
Köszönöm szépen, Jövök neked egy óriás behűtött sörrel
Merre laksz bpn? Lenne még pár kérdéesem a routerrel kapcsolatban. Az asuscomm.com cimemmel elvilrg az itthoni wifi környezet bárhonnan állitható nem? Köszi mégegyszer!
-
Mályki
aktív tag
Végleg elveszett a hálózatom
Rá kellett kötnöm vezetékesre
Nem bpn laksz? Vicc hogy mennyire nem értek hozzá... a második képen lévő beállitásokat hol találom? Nyugtass meg hoyg nem ezért keltél fel
Elrejtettem a SSID t igy nem látja a hálózatot. És ha vissza akarok lépcni a router menüjébe ezt dobja ki :
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1399 üzenetére
Koszi sracok! Valoban 5 ghz bol csak engem lat a gép....van olyan opcio hogy a 2,4 et kilovom es csak 5 ot hasznalom a wifim?!?!? Hanigen azt hol tudom beloni? Akkor kepes lesz kabel sebesseggel huzni? 60mbtel? Kivitelezheto valahogy ezen az "izomrouteren" ez a sebesseg?Itt lakom a nyugatinal ha esetleg valaki a kozelbeb lakna,akar at is vinnem az egysegeket
Amiota mgvettem 30 a max amivel kepes vagyok tolteni
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1394 üzenetére
Kettős WAN jó ha engedélyezve van?!
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #1394 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Kábellel 60 MB\sec a letöltés a speedtest szerint ( UPC bronzom van ) WIFI vel pont a fele, 30 mb\sec. Ez normális? Az utobb időben nagyon labilis a router. Jelenlet wifi 7 mb\sec a letöltés.. UPC t felhivtam , náluk minden rendben.....kábellel összekötöttem a modemet és a gépet és valóban adja a 60 mb et.... Hol keressem a problémát?Nem vagyok egy szaki de örülnék ha tudnátok segiteni
Köszi előre is! Üdv!
-
Mályki
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Igazábol nem a PC re van kötve a winchester hanem direktbe a Routerbe.A PC szinte folyamat le van állítva.Így is tudok rajta állítani?láttam hogy a WON az csak a PC t tudja felébreszteni
-
Mályki
aktív tag
Sorry csak telefonról lett elküldve a levelem.Igazábol az a problémám hogy alvó módba kapcsol a routerre csatlakoztatott winchesterem..Ahogy utánaolvastam ez természetes jelenség de ha reggel SOS ben csatlakozni akarok rá, akkor mi a mód hogy felébredjen?Erre találtam ezt a WON nevü valamit.Amit nem tudok értelmezni.Sajnos ez a hálózatbeállítás nem az erősségem ezért is kerültem ebbe a topicba
köszi a türelmetek.Tudom hogy csak egyszer kell beállítani
-
Mályki
aktív tag
Stiasztok!
Tzdom hogy nornalis hogy reggelre elalszik a vinchesterem elrese..olvastam is hogy ezt a won nevu valamit hasznalni kell...jol olvastam?
http://support.asus.com/search.aspx?SLanguage=en&keyword=WOL%20BIOS%20
Sajnos nem az igazi az angolom.Segiteni nem tudna valaki? Eleg kinai ez nekem
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #454 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #454 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #451 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #451 üzenetére
Sorry csak frissitette a firmwaret.és eltünt a külső vinyó..most jó lett
Szóval VPN pipa.Jöhet a dlna.
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #449 üzenetére
Most jó...de nem változott semmi.Csak letölteni tudom a file okat.Lehet ezzel a routerrel egyből streamelni? Nem kell hozzá NAS?
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #446 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #446 üzenetére
Szeretem a kihivásokat
Hogy álljak neki? Az amatőr kategóriába tartozom azt azért el kell mondanom
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #444 üzenetére
Köszönöm működik!!!! Hogy tudok vpn re kapcsolódni hogy streamelje a dolgokat?
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #442 üzenetére
belépett...csak nem találom azt a switch módot...magyar menüs...Akkor is switcj et keressek?
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #440 üzenetére
Azt irja hogy egy felhasználó már bejelentkezet...Ez mi lehet??? Csak én használom
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #438 üzenetére
Hogy tudok belépni a modem menübe?
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #436 üzenetére
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #434 üzenetére
Mármint?
Amugy streamelni lehet majd ha minden működik?Vagy csak letölteni ha egy külső helyről akarok hozzáférni a filmjeimhez.
-
Mályki
aktív tag
Valaki tudna ebben segíteni?Nagyon stabilan elakadtam..Egy upc s modemem van.Lehet azzal lehet a probléma ?!
-
Mályki
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #430 üzenetére
Köszönöm a gyors segitséget..Nem értek hozzá sajnos anniyra amennyire kéne
Helyszíni segítség megoldható esetleg?A nyugati térnél lakom
Honorálom persze. Amugy ha minden pöpec streamelni lehet majd külső helyről?Vagy csak letölteni?Fontos lenne.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest