-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az optware nem firmware-t takar, az egy bizonyos firmware-ek mellé telepíthető rendszer!
Nem követem a gyári fw changelog-ját, na de mi van akkor, ha nem a legújabb TM van benne? Ott van a TP-LINK-es OpenWrt vargalex build, van vagy két éves, és mennyien használják a benne lévő TM-el együtt! Mi károd lesz abból, ha nem 2.84, hanem mondjuk 2.80 lesz a verziószám???
De hát akkor használj sajátot! Szerintem lehet Merlin-re telepíteni, de sosem használtam! A gyárihoz még annyit, hogy miért fogná a sávszélt? Gondolod, hogy telepítenek rá valami egyéb filemegosztó alkalmazást, és egy backdoor-on keresztül az asus mindjárt üzembe is állítja?
Valószínűleg Te fogod majd seed-elni vele az asus cuccok teljes szoftveres támogatását, így ők megússzák a szerver üzemeltetést Taiwan-on!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest