- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Ha egyszer nevet változtattak, akkor nem kellett volna lecserélni az egereken a logót?
-
félisten
A lányka nagyon kedves ajándék a cikkolvasóknak.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
Hát én ezt sosem értettem. Az összes cégnél úgy reklámozzák ezeket a hölgyeket, de ha bemegyek a márkaboltba kiderül hogy egyiknél sem lehet ténylegesen megvenni őket.
Hol ebben a logika?Amúgy meg az az egy szem tápjuk amit külön is meg lehet venni, baromi jó szolgálatot tesz nálam!
-
F e Z o
veterán
Ár/értékben mindig nagyon ott van az Artic (Cooling) Remélem ez a jövőben sem fog változni.
H2O über alles!
-
Giot
addikt
"A középső "virág" figyelmét valami elterelte..." Hehe ez jó!
"Az új Accelero Xtreme Plus mindenféle újabb egymagosra feltehető"
Ennek pedig örülök majd lehet beszerzem.(#3) Solten: Nincs ebben semmi valahol el kell kezdeni a játékot. Ha minősége is jó lesz hát legyen, engem nem zavar. + ha ők látnak ebben a piaci szegmensben pénzt.....
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Hmm, alakítanak ezek mindig valamit, a kis rizsszemű lánykát lehűteném én is párszor
[ Szerkesztve ]
...
-
speedyx86
tag
Nem töménytelen, hanem töméntelen.
-
Stiky
senior tag
úúú egy olyan chikletes fekete billzet jöhet. remélem nem lesz drága
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Angel1981
veterán
válasz RepeatSector #1 üzenetére
A sorrend is ez?
-
kircipeti
senior tag
Az a billentyuzet tetszetos. Igazabol eddig sohasem gondolkodtam el rajta, hogy le kellene cserelnem a mostani szabvany darabot
-
Killer01
őstag
Nem is tudtam, hogy ennyi sz@rt -is- gyárt az Artic Remélem ez a sokoldalúság nem megy a minőség rovására, és nem akarnak csak a nevükből megélni. A néni aranyos, szívesen tuningolnák vele egy kicsit
-
sagit
veterán
hát azt tényleg nem ártana... Freezer Xtreme-em volt a mai napig... de a húzott X4-el már nem bírt el normális hőfokokon... a Brocken szana széjjel veri
x2-re hibátlan volt még... de valami combosabbat kiadhatnának. Vga fronton le a kalappal előttük, nekem is AC hűtés csücsül a 4870-en, és remekül teszi a dolgát[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Hát akkor hajrá Arctic Szimpatikus márka.
-
Chosen
addikt
Amióta VGA-k vannak, azóta szerződnek hűtés gyártó cégek, VGA gyártókkal.Nem ma kezdődött. Az AC azért van ott mindenhol, ert egy 10Ft-os gyártási költségű hűtéssel lenyomnak egy Zalman, vagy más gyártót.
Az Arctic Sound termékekre nagyon kíváncsi vagyok. Az Apple fehér bill. meg kifejezetten tetszik.
-
Tomate
veterán
Ez a kép azért büntet... Ennél már nincs lejjebb.
-
Seikai
aktív tag
Ha hűtők minősége nem romlik akkor mindent bele az arctic-nak Ugyanakkor kicsit apple fílingem volt mert minden olyan fehér talán ez azt is jelenti majd gyártanak valami kis pöpec telefont is ? ( arctic phone húzható procival és egy freezer mini a hátulján )
[ Szerkesztve ]
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
04ahgy
nagyúr
válasz Silentfrog #23 üzenetére
Áhhh, a nagy venti csak a forróságot ellensúlyozza, de túlkompenzálni nem tudja. Az a csajszi really hot.
Amúgy, nekem sok AC hűtőm volt, minddel elégedett voltam, mind zaj, mind műtési teljesítmény tekintetében.
Újabban pedig divat lett VGA gyártóval társulni. Zalman + Gigabyte (9800GT széria) és Arctic Cooling + Powercolor. Az egyik legnagyobb exkluzív ATi partner, és jó kártyákat csinálnak zaj szempontból, a jó hűtés miatt pedig jól tuningolhatók.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
szakalistvan
senior tag
válasz Silentfrog #23 üzenetére
Azzal a hűtéssel már jól meg lehetne húzni a csajt
-
Silentfrog
veterán
Huh az utolso képen lévő venti a csajjal az már hüthet!
-
Lenry
félisten
minden cikk végén lesz jutalom?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ThaBoss
senior tag
Ezek szerint az Accelero Xtreme Plus rámegy gond nélkül a ref. 5850-re?
-
sp@rtan
senior tag
Billentyuzet! Ide vele!
-
MODERÁTOR
Az a "félrelépő" "virág" nagyon nagy
A billzet meg tetszetős, jöhetne is egy ide
Everybody lies.
-
P00By
nagyúr
Kérek egy asztali ventilátort
-
Sicilian
addikt
Jutalom
nothing is true everything is permitted..
-
Himym
senior tag
Kimaradtak a hővezető kenőcsei.
Am nagyon jól gondolkodnak tetszik ez a hozzá állásuk, hogy mindenhova bevetik magukat.
Csak remélem, hogy ezzel belépnek más helyekre is a minőségük nem romlik.Azok az irányíthatós izék felesleges pénz kidobások BÁR ha legoból lenne pl 2 millió darabból és mondjuk kétszer ekkora és van beépített napelem is meg irányítható akk már nem túlzás Szerintem.
Hajrá Arctic.
Eltudnék tőlük képzelni a következő pár évben egy pár dögös kis gépházat.
-
ZEN1TH
őstag
tetszetős cuccok
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Pubszon
veterán
Ez jó dolog, de ez a Hobby egy nagy baromság ettől a cégtől.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Quan-Chi
őstag
mindig is frankó cuccokat gyártott az AC
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
zazahoho
őstag
kidobhattak volna valami extreme asztali cpu hűtőt is ,mert abban a kategóriában nincsenek sehol
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
pilsner
aktív tag
Úgy látszik olyan profilt akarnak megvalósítani, mint a Hama. Az is gyárt mindent. Nem baj, a hűtőik jók.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
AXisBOLD
addikt
ássztá k*rva. Arctic Hobby. hát még mindig sikerül meglepniük.
de ha a többi jó illetve jó marad ezt elnézzük .
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Simi2000
tag
Megérte végigolvasni a cikket de az utolsó kép már elfeledteti az egészet....de azért köszi
-
Enton
addikt
Billentyűzetet ide nekem bármelyik színben jöhet!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zed1983
őstag
Nekem az Arctic cég mindig is szimpi volt...
Nem is bánom, hogy szépen "lassan" bővül a termékpalettájukYouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Solten
őstag
Uhh, ez mar tenyleg sok...:
Saor Alba
-
Male
nagyúr
Lemaradt az 5., különösen drága kategória, ami az utolsó képen látszik... Arctic Girls
Az Arctic nem akkora név szerintem, hogy ezt jól ki tudják használni... szerintem... de majd kiderül. Csak a hűtőiket is lehessen kapni, akkor nem érdekel, hogy mi mindent "gyártanak" még.
-
RepeatSector
senior tag
itt a 3 kedvenc dolgom
léghűtés,n64 remote controll car, CSAJ"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...