- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
volt már ilyen kártyád? nem? akkor miért is nem ajánlod?
Én ezerszer inkább megveszek egy gyárilag passzív kártyát, mint egy elszabott gyári hűtőset, mivel utóbbival nem tudok semmit csinálni, max hűtőcsere... itt meg alá/mellé teszek egy nagyon halk 12-es ventit és halk is meg hűvös is.
Az előző kártyám egy gyári hűtéses 3870 volt, utáltam is, mert annyira nem lehetett leszabályozni hogy halk is legyen, meg ne is süljön meg a kártya így játék alatt porszívó effekteket tolt a gépem, most ilyen gondom egyáltalán nincs.
Előtte már volt hasonló hűtővel 6600GT-m, azzal is elégedett voltam, bár az tény hogy az még elment értelmes hőmérsékleten extra venti nélkül is. Ebből kiindulva mondjuk én tudtam is róla hogy a 4850 nem fog elmenni teljesen passzívan, kapásból ventivel együtt vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest