- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
volt már ilyen kártyád? nem? akkor miért is nem ajánlod?
Én ezerszer inkább megveszek egy gyárilag passzív kártyát, mint egy elszabott gyári hűtőset, mivel utóbbival nem tudok semmit csinálni, max hűtőcsere... itt meg alá/mellé teszek egy nagyon halk 12-es ventit és halk is meg hűvös is.
Az előző kártyám egy gyári hűtéses 3870 volt, utáltam is, mert annyira nem lehetett leszabályozni hogy halk is legyen, meg ne is süljön meg a kártya így játék alatt porszívó effekteket tolt a gépem, most ilyen gondom egyáltalán nincs.
Előtte már volt hasonló hűtővel 6600GT-m, azzal is elégedett voltam, bár az tény hogy az még elment értelmes hőmérsékleten extra venti nélkül is. Ebből kiindulva mondjuk én tudtam is róla hogy a 4850 nem fog elmenni teljesen passzívan, kapásból ventivel együtt vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest