Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Redcaster
üzenetére
Esetleg egy klános új kezdéses móka jó lenne.Meg úgy, hogy nem mindenki (persze csak szerencsével
) Már dupla akkora szinten van és traktorral, vagy kalózhajóval közlekedik a vára és a kereskedelmi pontok (vagy áldozatok) közt... Picit kevésbé történet végignézegetősen, meg úg yhog ynme kell jó 20 perceket visszacaplatnom pár alap dologért (ló, gilder, vagy csak túl előreszaladtam a fő questekben, azt' erős az ellen).Esetleg egy magyar klán indításában benne vagytok? Mondjuk a nyugati (?) rész emberlakta vidékeiről? Este hat körül leszek. TS lehet. Ja, meg tudom merre vannak a kövek a sivatagban. Meg szép virágokat is találtam jó sokat.

A két karakter-két szerver azért is jó, mert így lesz elég LP az egyikben mindig mikor néha-néha embertelen időpontban ránézek.

#329) torz on borz
Az majd fél év múlva lesz ha picit alábbhagy a nyomás rajtuk és a queue fenntartása miatt kivonnak 1-2 szervert a gépparkból.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Redcaster
üzenetére
csinálj új füleket, és be lehet állítani mi jelenjen meg. én különt csináltam a nationre és factionra is, meg a peres chatre is, az alapból pedig kiszedtem így nincs flood. abban maradt a party, raid, guild, meg a többi.
amúgy talán mégis tudok játszani ma. én 5-re érek haza, barátnőm pedig estis, azaz tízkor megy otthonról és 8-ra ér haza. beszéltem vele, ma megint belép mikor megy és mire én hazaérek pont tudok játszani pár órát, 7 óra wait time talán elég lesz.
redditen írta valaki hogy neki is segített az asszony otthonról, szóval miértne

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Redcaster
üzenetére
archeagestatus.com, de elvileg ha van szerver akkor továbblép az intróról. protip: játssz ablakban és ilyenkor tudsz alttabolni meg kilépni belőle ha kell.
viszont én ma megint nem tudok játszani mert munkában vagyok és 5-re érek haza. illetve tudnék, olyan éjfél körül be is engedne...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Már dupla akkora szinten van és traktorral, vagy kalózhajóval közlekedik a vára és a kereskedelmi pontok (vagy áldozatok) közt... Picit kevésbé történet végignézegetősen, meg úg yhog ynme kell jó 20 perceket visszacaplatnom pár alap dologért (ló, gilder, vagy csak túl előreszaladtam a fő questekben, azt' erős az ellen).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)