- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Az alap kő nem jött a teleporthoz, vagy csak megnyitottam és néztem bután, hogy most mi van. Este megkisérlem a "Big jump" módszert.
Gilder alapból jön egyes leírások szerint. Vag ynem kaptam, vagy reflexből cancelt nyomtam. Ha quest, akkor meg simán kimaradt. A paciért is kutyagolhattam vissza, meg nézhettem utána hol "Jár".(#321) Ereshkigal
Leírás alapján a plan a legjobb gilderhez 1 gold. Csak nem találom. Az anyagok persze ezen felül még drágák lehetnek. Gyorsabb lesz tőle a szerkezet. Benyomsz egy nitropakkot, azt' mehet a gyorsulási verseny a legközelebbi sziklafalig.
Ti mennyi suskát szedegettek össze és mire költitek? Nekem első napomon olyan 6 gold tartalékom lehetett. Vasárnap olyan 20 gold jött össze. Kétharmada-3/4-e kb a kövek és egyéb lomok eladásából. Sokat nem költöttem. Kis craft, némi javítás, paci felszerelés a közepes minőségből...
Az account bound felszereléssel lehet kezdeni valamit ha kinőtted? Azon felül hogy kidobod. Eladni nem lehet. Jó részükön azt se láttam, hogy account bound lenne. Valahogy más karakterednek át lehet passzolni? Nem nagyon tervezek újat azonos szerveren, de azért érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő