Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz Ghoosty #370 üzenetére

Induláskor pár nap alatt ki lehetett farmolni. A free rész akció orientáltabb szerintem. Kevesebb "Munka" fér bele. Egyrészt fele annyi jön ha bent vagy a játékban, másrészt offline nem gyűlik. Ha nagyon rákockulsz, akkor van 4-500 LP-d naponta. Az nem sok. Kb napi 10 gold a bányamódomnál. Amikor már lement az első roham, akkor visszaesik azért mindennek az értéke, vagy épp több goldból jön ki az apex. Úgy meg lassabban lesz meg a havi. Lényegében össze kell valahogy szedni az első patronod, aztán utána már sokkal lazább lesz minden. Trade talán jövedelmezőbb, a háztáji termelés meg olcsóbb. Majd elválik.

Azt lehet tudni, hogy mire lehet creditet szerezni? Csak mert nem rémlik, hogy patron mellé járt volna. Csináltam egy rakat dolgot ingame, erre az egyenlegem most a kezdeti 0 helyett 450. No, ennek utánanézek. Lehet valamelyik akció termel. Vagy vigaszdíj az eddigi szívásokért,. :C

edit:
    azért vannak ügyeskedős lehetőségek ha vásárolgatsz. 5 ójró 975 credit. 20 ójróért kapsz 4k-t. Egyhavi patron 15 euro. Hm-hm... sajna nem néztem milyen többhavi pass árak vannak , de a credites apex, vagy pass közvetlen vásárlás (1 hó) helyett olcsóbbnak tűnik. Remélem sokaknak lesz ez vonzó és ingyé' kijön a többi hónap már a sok apex vásárlással. Bár ha a credit a jobb, akkor azzal szívunk. :Y

Új hozzászólás Aktív témák