Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• whitezo88

nagyúr

válasz Kasya #72 üzenetére

ha nézel képeket, eléggé szembetűnő a grafika, tényleg olyan mint a Crysis, ammenyire át lehet ültetni (környzet, növények, víz effektek, amúgy sodor a folyó ha bennevagy, ilyenek). Kicsit fps laggosnak tűnik nekem annak ellenére, hogy negyven, néha ötven feletti az fpsem stabilan highon. Vannak még hiányok, kár hogy ezeket nem sikerült javítani, például sokszor nem tölt be rendesen a talajtextúra, és az auto NPC beszédek (pl mikor elhaladsz vagy tradertől veszel valamit) koreaiul beszélnek. komolyabb bugokkal nem találkoztam. f2p modell azt mondják nincs vele gond, bár patronnál több a pozitívum, van XP bónusz, nincs szűkében az ember a labor pontokkal, ilyenek. Bár itt is lehet ingame venni státuszt, nem tudni mennyiért.

A repülés marha jó, van Glider benne, ami gyakorlatilag egy sárkányrepülő feleség. magasabban elengeded és lehet szállni a széllel, valamennyire irányítani is lehet. gyorsan le lehet jutni a dombról, hegyről, vagy átrepülni egy szakadékon, ilyenek. ötletes, máshol nem láttam ilyet. a mount is rendesen lény, előhívod és vagy elküldöd vagy nem és fut utánad, van XP-je neki is, lehet öltöztetni, meg minden. ha meghal, akkor fel tudod éleszteni de nagyon lassan megy csak, el kell vinni lovászhoz. Ha te halsz meg itt is van Soul Walk féleség mint a Riftben.

A harcrendszer is pörgős, van 3 ágad amiket tudod kombinálni, és a legtöbb skillnek van 2 kombólehetősége, attól függően mit nyomsz el előtte, és erősebb lesz. Pl rugóféle ágnál van egy ráugrós képesség, ez vagy a bleedet növeli, vagy ha előtte markolod az ellenfelet, lestunolja pár mp-re és minden hit critical lesz. varázslónál ha lősz tüzet, majd rá jeget, az is többet sebez, ilyenek. Minden ágat mindennel lehet kombinálni, és van vagy húsz, összesen több száz lehetőség van. van rugó, warrior, healer, archer, mage, debuffer, meg a többi és szabadon lehet ezek közül hármat használni amiket aztán kapott pontokkal fejleszteni mint egy talentot.

Új hozzászólás Aktív témák