- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
szerintem mindenki kibírja hetekig kockulás nélkül, ez inkább egyszerűen pszichológia kérdése ... persze, hogy szinte mindenhol elérhető az internet, de ha nem függ ettől is, az ember nem érzi annyira megkötöttnek magát. középiskolában minden reggel be kellett jelentkeznem a kapusnál, pedig pár másodperc volt az egész, de utáltam az egészet, mintha idegen lennék. ahogy mondod az online számonkérés sok embert zavar, és emiatt is választják a PS4-et.
-
IreN!CuS
őstag
Mint írtam nekem mobile net sem kell mert kibírom hogy nem vagyok állandóan online.Itt nem erről van szó ,csak valamiért nem érted meg.
Újra:
Számomra azért probléma ez , mert előfordulhat ,hogy önhibádon kívül több napig nem lesz internetkapcsolatod.Innentől kezdve főleg a játékok miatt vett boxal nem fogsz tudni játszani.Pont azt nem fogod tudni csinálni amiért vetted.
És ne haragudj de 22" fölött simán lehet játszani hdmi meg egy normális monitoron alap.
Teccik éteni?
Ed3r_X_ Na pont erről beszéltem , mondat értelmezés ,vagy lehet félreérthetően írtam mindegy is.
Otthonról elindultunk Szombat d.u leértünk 2 óra alatt és hétfőn este érkeztünk haza úgy ,hogy két órával korábban elindultunk a nagyszülőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft nem volt olyan nagyvonalú, mint a Sony, de cserébe a Kinect alapfelszereltség.
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest