- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
IreN!CuS #320 üzenetére
Most adták ki az Age of Empires 2 HD verzióját.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
IreN!CuS #214 üzenetére
Jogod van hozzá, és? Attól, hogy a 144. hsz-en keresztül hővörögsz, attól majd jobb lesz? Attól, hogy nem vagy hajlandó elfogadni, hogy ha akarod meg tudod oldani a net kérdést is? Attól jobb lesz. A helyett, hogy sírsz, inkább örülhetnél, hogy itt az új konzol, jönnek új címek. Nem, háborogni kell, asztalt kell verni egy még meg nem jelent kozol körül. Ez nem alanyi jogon jár...minden terméknél ezt csinálod? Ha kijön egy olyan TV, ami neked nem tetszik, akkor ott is raplit csapsz, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik, így sz@r, úgy szt, vagy csak egyszerűen nem veszed meg? A véleményedet elmondtad, mindenki megértette, de azért ne omoljon össze a világ...de még egyet se kell vele érteni. Nem a Te céged, nem hozol döntéseket, tehát a kutya nem kíváncsi rá a MS-nál, hogy egyet értesz-e vele.
Amint látom ráadásul olyan mértékben sz@rnak a véleményedre, hogy idén be se hozzák a konzolt. Ami érthető is, amint ebből a topicból látszik. A konzol még meg sem jelent, de már nem egy, és nem 2 hsz. született arról, hogy majd így feltörik, majd úgy játszom ki, én majd warezolok....viszik inkább olyan országokba, ahol van célközönsége, és nem csak a picsogás megy.
Set-Comment™: +1
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
IreN!CuS #208 üzenetére
Igazad van, lovagoljál rajta, mutasd meg a világnak, hogy te akkor sem fogadod el, legyél vagány, lázadj, ettől majd minden jobb lesz. Csak annyit kellene elfogadnod, hogy ez egy ilyen konzol lesz, ennyi. Nincs meglepetés, nincs ötletelés, nincs semmi. Le van írva, el lett mondva. Nem tetszik, nem kell megvenni. Nem értem, hogy mit tudsz lovagolni még ezen.
A hozzászólásodhoz:
Felvázolnád azt a számtalan lehetőséget, amit egy netbookon lehet csinálni net nélkül? Mert valószínűleg a netbookot azért nevezik netbooknak, mert az nem céleszköz...áááá....dehogy. Lehet rajta még....passziánszozni, meg 9"-on dokumentumot szerkeszteni...vagy...most más nagyon nem jut eszembe, de ez a kettő bizonyára helyettesíti az internetet. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
IreN!CuS #181 üzenetére
Értelmezem a k@ mondatot.
Ha netre vettem a netbookot, és nincs net, akkor nem fogok tudni netezni. A különbség az, hogy ha a Box nem kap netet, 24 óráig még tudod használni a nélkül, a netbookot meg amint elmegy a net, cseszheted. Nem hiszem el, hogy ennyire értetlen vagy.
Ugyan ez a helyzet a TV-vel is. Ha nincs adás, cseszheted. Csak ott is az a különbség, hogy ha elmegy az adás, nem kapsz még 24 órát arra, hogy használd. Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor sajnálom...ehhez a géphez kell internet. Ha nincs, vagy nem tudod megoldani, akkor ne vedd meg. Azt hajlandó vagy elfogadni, hogy áram kell hozzá, akkor ezt miért nem?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
IreN!CuS #153 üzenetére
És? Ha notit is főleg netezés miatt vettem, akkor akasszam fel magam, ha nincs net? Nincs net 2 napig, oszt' ennyi...ha 2 napig nem tudsz játszani, akkor mi történik? Megáll a Föld? A folyamatos netkapcsolat cumi, de ez így nem nagy para. Hagyjuk már, hogy ha valaki nagyon játszani akar, nem tudja megoldani a 24 óránkénti netet...
Átcipelem a Box-ot haverhoz, ráeresztem a mobilnetet, elkérem a szomszéd wifi kulcsát....stb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
djgeg
őstag
válasz
IreN!CuS #144 üzenetére
"( te is über okos másokat lesajnáló 1 bites user)"
Én Személy szerint 250 km re lakom Édesanyámtól. Nincs normális nete. Elég gyakran járok hozzá. Ehhez képest egyszerse jutott eszembe, hogy elvigyem a tonnányi Retro meg frisebb konzolt itthonról. Mert kibírok 2-3-4 Napot minden nélkül, ha te nem akkor tényleg kocka vagy ennyi ezt meg el kell ismerni és megértjük az indokokat. Nem visszatámadni kell "1 bites user".
Nyaralásos téma már itt is meg másik Xboxos témánál jött elő, jó páran sírtak, de hát most nem tudom elvinni Nyaralni Horvátországba magammal a konzolt, meg a hétvégére ide oda.
Ha 30" alatt akarsz játszani, akkor gratula ( vagy 1 méterről tolod?), mindazok mellet, hogy HDMI bemenet is kell, Nagyszülőknek talán az sincs, akkor meg végképp ne vegyél friss konzolt.#147) Lewzke
"fél napra/napra nincs internetkapcsolata,"
Gyerekek! Azt ne mondjátok, hogy nem bírtok ki 1-2 napot az évben amikor elmegy a Neted? Ezek kifogások. Méghozzá elég hülyék, főleg ilyen indokot felhozni egy konzol ellen xDNem szeretni való z a 24 órás téma.. Sőt, de olyan indokkal nem megvenni, hogy az év 1-2% kában nem tudok kockulni az elégé hülyeség. Akkor már mondjátok, hogy ti csak szimplán bojkottálni akarjátok, ezt az egészet kvázi tüntetőleg nem veszed direkt az Xboxot mert nem értesz egyet az online "számonkéréssel".
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
IreN!CuS #144 üzenetére
Akár, de a hétvégi leruccanás alatt mit értesz? Lemész nagyszülőkhöz. Értem. Nagyszülők biztos örülnek, ha a gyerek bent döglik a TV előtt, konzolt nyomogatva. Játszani otthon is tud az ember, ezért felesleges máshova menni.
Én még az utcán, játszótereken, tömbök, házak között nőttem fel, és örültem ha kimozdulhattam. Amikor lementem nagyszüleimhez, nem ezeken járt az eszem, haverokkal voltam, jól éreztük magunkat. Nem volt pedig ez oly régen.
Ha meg 200-300 km-rel arrébb van, gondolom ott is van valami, és nem feltétlen az első az Xbox, meg PS, beszélgetni is lehet, illetve meglátogatni 1-2 helyet, kimozdulni, kirándulgatni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
IreN!CuS #142 üzenetére
De ennyire kockák Ti sem lehettek, nyaralás alatt nyaralni kéne, nem játszani. Mekkorát változott ez a világ, te jó ég. Régebben kirándulni mentek a nyaralás alatt, megnéztek ezt azt, nehogy már 1 hetet ne bírj ki Xbox, vagy PS4 nélkül.
Pár éve én is jártam le nagyszülőkhöz, haverokhoz átmentem, elvoltunk, hülyülgettünk, és rohadtul nem hiányzott se a gép, se a net, se más szirszar. Játszani otthon is tudok, nem azért megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft nem volt olyan nagyvonalú, mint a Sony, de cserébe a Kinect alapfelszereltség.
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest