- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
TazLeacher #213 üzenetére
Elfogadom mi mást tehetnék,de nem értek vele egyet ennyi.Talán jogom van hozzá potenciális vásárlóként
Na majd gyere vissza ha lesznek érveid miért is jó eme találmány.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
TazLeacher #203 üzenetére
"Céleszköz" a szó amit keresünk.
Egy laptopon vagy asztali PC-en ha elmegy a net tudsz offline játszani tudsz sok mindent csinálni.
Ha ezen elmegy a net 1 az az egy napig tudsz játszani ,érzed a különbséget?Csak mert szerintem igen nagy.Szerinted a userek hány százaléka veszi a boxot játékra és mennyi veszi azért hogy zenét hallgasson rajta vagy ilyesmi?Ergo net nélkül megfosztják a usert attól amiért vette!
Vegyünk más céleszközt például autó ,mondjam erre is a példát ,hogy egyértelmű legyen?
[ Módosította: mobal ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
TazLeacher #179 üzenetére
Értelmezd az a k@ mondatot aztán verd a fejed a falba.
Xbox : 24h ,ha addig nem kapott netet nincs játék
Erre írtam mert jöttél a laptoppal
Laptop : 24h ,ha addig nem kapna netet a bejelentkezésnél kiírná hogy gyere vissza később megnézném mi lenne a reakciód. -
IreN!CuS
őstag
válasz
TazLeacher #156 üzenetére
Megnézném mit csinálnál amikor a notid kiírja a bejelentkezésnél,hogy soz nincs neted csere vissza később
Te sem érted ,nem nem áll meg a föld csak nem feltétlenül tudod úgy elbaszni a szabadidőd mint ahogy tervezted csak mert nincs neted ennyi.
"Átcipelem a Box-ot haverhoz, ráeresztem a mobilnetet, elkérem a szomszéd wifi kulcsát....stb."
Majd ha már 20szor átcipelted megbeszéljük melyik a jobb/kényelmes megoldás
-
IreN!CuS
őstag
Mint írtam nekem mobile net sem kell mert kibírom hogy nem vagyok állandóan online.Itt nem erről van szó ,csak valamiért nem érted meg.
Újra:
Számomra azért probléma ez , mert előfordulhat ,hogy önhibádon kívül több napig nem lesz internetkapcsolatod.Innentől kezdve főleg a játékok miatt vett boxal nem fogsz tudni játszani.Pont azt nem fogod tudni csinálni amiért vetted.
És ne haragudj de 22" fölött simán lehet játszani hdmi meg egy normális monitoron alap.
Teccik éteni?
Ed3r_X_ Na pont erről beszéltem , mondat értelmezés ,vagy lehet félreérthetően írtam mindegy is.
Otthonról elindultunk Szombat d.u leértünk 2 óra alatt és hétfőn este érkeztünk haza úgy ,hogy két órával korábban elindultunk a nagyszülőktől.
-
IreN!CuS
őstag
Nálunk amikor még éltek a nagyszülők és lementünk hozzájuk (200+ km) Szombat d.u volt az indulás hétfő este az érkezés.Ez ugye több mint egy nap.Na most én nem tudtam ~2 napig folyamatosan velük beszélgetni(Melyik 13-14+ éves gyerek tudna , költői!) és jó volt,hogy tudtam console-al(jó kis Sega 32) játszani napi 1-2 órát(Nem,nem ez volt az első dolgom
).Mivel "ritkán" jártunk le nem volt ott semmilyen korombeli haver. Ennyi,de úgy érzem ez nagyon off.
-
IreN!CuS
őstag
Ki beszélt arról,hogy én a tengerpartra boxal megyek le?Mutasd már meg hol írtam ilyet,ha nem tudod kérlek! értelmezd milyen esetekre gondoltam,és miért is zavar ez.
És ha a nagyszülők 200-300 kmel arrébb laknak ott biztos sok haverod van,főleg ha egyke vagy és nem is tudsz kint mit csinálniNa hagyjuk ezt mert értelmetlen....
-
IreN!CuS
őstag
Mert csak 30-40" tv-vel lehet tolni ,alatta kinéz majd a Kinect hogy hülyevagye igaz?
Nagyszülőkhöz való teljes hétvégés leruccanás nem számít extrém példának szerintem. Innentől kezdve elvárható ,hogy ott azért legyen havi 1-2-3-4-5 ezerért net mert az unoka megy a boxal le haha.
Arról beszélünk ,hogy mindenkivel ( te is über okos másokat lesajnáló 1 bites user) előfordulhat hogy nem lesz net elérése és majd azt a dobozt mindenre tudod használni csak játékra nem.Nehogy kiess majd 30 négyzetméteresen panelodból...elvonások miatt"Hát részemről meg a cég bassza meg aki ilyet elvár."
Ehhez meg kérj segítséget ,mert nem az ms-re gondoltam itt egyedül hanem az össze ilyen cégre de ezt értelmezni mellékes.
Rég idegesített valaki így fel
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Steve1207 #124 üzenetére
Itt vagyok én ,nekem nincs mobálj hájper netem.Minek?Otthon van melóban van annyira meg nem vagyok kocka ,hogy 3 percig ne bírjam ki net nélkül.
Innentől kezdve ha én elutazok vidékre vagy bárhova ahol net nincs és nincs mobálj hájper netem baszhatom.Hát részemről meg a cég bassza meg aki ilyet elvár.
Nem csak neked szól hanem a többieknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest