- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Igen amúgy ettől fosnék én is... olvastam a topikokat, és nekem ezekhez halvány lila gőzöm sincs, nem értek hozzá, de nem is érdekel, ahogy te is írtad, nem akarok ilyenekkel foglalkozni. Amúgy nyerserőben, meg kb mindenben agyonveri, ez nem volt kérdés előttem, napi átlag használatra próbáltam reflektálni, mert arra lehet elég lenne a Xiaomi. Viszont pont a fent említett dolog (meg egyéb más) miatt valahogy nem fűlli a fogam hozzá, pláne úgy, hogy 5 éve vagyok iphone-os, és a 4s meg most a 6s-t is imádtam/imádom. Csak hát az a fránya ára... persze nem egyben venném, Telekomnál havidíj mellett részletre, úgy kevésbé fáj. Csak hát a tudat, hogy a végére befizettem 360 ezret (és ez még mindig csak a 64gb-os). Viszont a közel 40 ezres felárat nem éri meg a 256gb-os, pedig azzal aztán sose lenne tárhely gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged