Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, mert totál bizonytalan vagyok a témában.
Kamera alkalmazás beállításain belül meg lehet adni a Formátumok menüpont alatt, hogy Nagy hatékonyságú vagy Leginkább kompatibilis. Mióta ezt bevezették az IOS-be, mindig a Leginkább kompatibilis verzióban használtam a készüléket, mert volt mindig elegendő tárhelyem és szeretem eredeti formátumban a felvételeket megőrizni.
Eddig beértem a FULL HD-s videókkal, viszont a 256GB-os tárhely esetében váltanék 4K rögzítésre, de ez annak a függvénye, hogy Leginkább kompatibilis beállítás legyen kiválasztva.
Ha a Leginkább kompatibilis beállítást választom ki és úgy rakom 4K-ba a videózást, akkor a telefon automatikusan lekezeli egy Nagy hatékonyságú beállítás váltással? Kicsit homályos ez a dolog és nem akarom beszívni egy rossz formátumba mentéssel, amit nem tudok lejátszani.Köszi a felvilágosítást előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest