Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
válasz
TheBikerider #3909 üzenetére
Az van, úgy is kezdtem.
Ezért is nem sikerült meggyőznöm magam a váltással. -
talamasca
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #3904 üzenetére
Nekem is az a legnagyobb bajom az i8+-szal, hogy rossz az arány, meg unalmas már.
Simán lehetett volna picit oldalirányba menni, és akkor magasságban is kisebbedett volna a káva + megmaradt volna a 16:9-es képarány.
Nekem a manapság divatos 18:9-es képarányok nem jönnek be.
X méretben egy kicsi sávval a tetején (nem szigettel!), hátoldali ujjlenyomat-olvasóval és az iPad Pro kijelzőjével már nem is gondolkodnék!
Ja, és felőlem legyen vastagabb egy készülék, de ezekkel a kilógó kamerákkal már sírba visznek... -
talamasca
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #3889 üzenetére
Az a baj, hogy amiket te jobbnak mondasz pl. a 8 Plushoz képest, annak mind megvan az árnyoldala is. Azaz, nem igaz maradéktalanul.
A hardveres különbségek között egyedül a kamera igaz, hogy többet tud (stabilizátor). Viszont az előlapi kamera esetén már csak a parasztvakitas miatt nem tudja a portré fotót. Sőt, a Google a pixel 2-nél még a hátlapi esetén is megoldotta, de mindegy, ez nem jön ide...
Processzor, RAM ugyanaz.OLED: nézd meg a belinkelt videót, és mindjárt nem olyan biztos, hogy jobb az.
Kijelző méret, arány: Teljes, igen, csak nem szabvány és az alkalmazások sincsenek mind optimalizálva rá.Nem sorolom, nézd meg elfogulatlanul a fellelhető videókat (a legtöbb tulaj mindkettőt használja), és mindjárt kiderül, hogy ez nem fekete-fehér...
-
talamasca
senior tag
válasz
Cyberpunk #3880 üzenetére
Az egy kicsit erős, hogy a legjobbat. Az X esetén annyi igaz ebből 100%-ban, hogy a legdrágább.
Ahogyan az idősebb hölgy is elmondja a videóban, az OLED nem biztos, hogy jobb.
Ahogyan a videó tartalmakhoz a kisebb kijelző sem.
Vagy pl., hogy még a saját alkalmazásokat sem frissítették mind (pl. iMovie).Amiben 100%-ban igazad van, az a kinézet. Az rohadt unalmas. Én is ezért váltottam volna főként. De amennyi hiányosságot emiatt - ráadásul drágábban - be kell vállalni, az már nem jön be.
-
talamasca
senior tag
válasz
TheBikerider #3883 üzenetére
A te verziódat igazolják a YouTube tech bloggerek is.
-
talamasca
senior tag
Nem flame indítás a cél!
Gondolkoztam, hogy váltok az iPhone 8+-ról, de lassan 3 hónap után egyre több ilyen videóba futok bele:
Dear iPhone X, I Miss my iPhone 8 PlusAkinek mindkettő volt (van), gondolom, hasonlóan érez.
(Már persze, ha bevallja magának..)Mindenesetre én most már lemondtam a váltásról. Az Apple részéről meg értem, hogy miért az Animojik reklámozása a fontos jelenleg. Kb. ez az amit a 8+ nem tud. Legalább az iPad Pro-k 4GB RAM-ját illet volna beletenni, nem? Több helyen olvasni, hogy a rendszer újratölt alkalmazásokat, oldalakat.
És előszőr az iPhone történelemben megverték az új iPhone-t? Ez mi már? Pont a RAM sóherkodás miatt...
Nekem elment a kedvem a megvásárlásától.
-
talamasca
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1396 üzenetére
Teljesen jó döntést hoztál!
Legalább ingyen tesztelhetted két hétig, így jól látod a hátrányokat is.
A sima 8 tényleg rossz választás lett volna, pontosan az általad leírtak miatt.
Én a helyedben kivárnám, míg a jövő évi modellben javítják a hibákat.Hiába, mindig is az “s” modellek voltak a kiforrottabb készülékek...
-
talamasca
senior tag
válasz
Szellem. #1339 üzenetére
Ugyanannyi, mint az iPad Pro esetén. Jó, ott pluszban még a pencil is jelen van. De, ha láttad az idei Pro-k kijelzőjét, akkor igazán nem gondolom, hogy marad-e kérdés.
Ez meg a marketing szöveg:
"Az új iPad Pro Retina kijelzője a ProMotion technológiának köszönhetően a 120 Hz-es frissítési gyakoriságot is támogatja, amitől a filmek és videók látványosabbak, a játékok pedig szaggatástól és zavaró képzajoktól mentesek lesznek. Higgy a szemednek: a sebesség tényleg mindent megszépít. És a kijelző az érintésedre is sokkal gyorsabban reagál, akár az ujjadat, akár az Apple Pencilt használod rajta." -
talamasca
senior tag
válasz
Szellem. #1333 üzenetére
Passz.
Én még mindig úgy gondolom, hogy butaság volt az Apple-nek ebben a piac után menni. A legszebb LCD kijelzőket adják el, az OLED-en meg nem mostanában lesz 120Hz.
Már írták mások is itt, hogy lap görgetésekor mosódik a szöveg. Az "igazi" fekete oltárán feláldozni a képfrissítést, bevállalni a beégést nem jó döntés volt.Főleg, hogy a videótartalom fogyasztásra az X pont kevésbé élvezhetőbb, mint pl. a 8 Plus.
Rafkósok egyébként az Apple-nél. Kezemben az iPad Pro 10,5", amit idén kiadtak 120Hz-en, de home gombbal (minek iOS11 alatt?), viszont 3D Touch nélkül. Ugyanebben az évben kiadja az iPhone 8-at 120Hz nélkül. Az X megkapta az OLED-t, ezért a 120Hz már nem is lehetett opció rá. Ezekből látjuk is már, mik lesznek jövőre a "fejlesztések", ugye?
-
talamasca
senior tag
A faceID-ról és az oled hátrányairól itt is lehet olvasni.
Szerintem hagyni kellett volna ezt az oled témát, és inkább betenni az iPad Pro 120 Hz-t. Na, azon élvezet a böngészés. -
talamasca
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #788 üzenetére
Ez nem a szokásos leszólás-beszólás akart lenni, ami a megjelenés óta megy az X-szel kapcsolatban.
Ahogyan a videóban is elmondja a tag, ezeket mind lehetne javítani szoftveresen. Ez megint az Apple sara, hogy nem tette meg.
Egyébként meg, ahogyan írod, amíg ezek így működnek, isteni szerencse, hogy a 8 plus mellett döntöttem és nem vártam az X-re, mert így lenne bennem egy kis keserű íz. -
talamasca
senior tag
Mennyire igaza van a srácnak a videóban.
Ennyire átgondolatlan szoftverrel kiadni a telefont...A játékokból kilépés tényleg ennyire idióta módon megy? Az alkalmazás bezárás és a control center maga is botrány. Ez így jó kis visszalépés a home gombhoz képest.
Ezek a problémák, nem a faceID biztonsága...
-
talamasca
senior tag
Itt is írnak róla, ez egy új keletű dolog. Volt, aki cseréltette a telefont, de nem oldja meg...
Közös tünet: Csak YouTube alkalmazásban csinálja (böngészőben nem), X és 8 is érintett, sőt 7-en is írják. Reméljük ez csak YouTube app probléma. -
talamasca
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- iPhone 15 pink 128 giga Bomba Áron!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest