Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
válasz
tibibi #15689 üzenetére
Szia!
Nekem volt velük tapasztalatom.A csere után hitegettek,hogy elküldték már a készüléket,de nem akart megérkezni.Miután elküldték a készüléket,se emailre,se telefon hívásra nem méltattak.A javításról is csak azután küldtek számlát mikor írtam,hogy azt sem küldtek.Végül megérkezett és nem volt az akku beragasztva és kopogott mikor fordítottam a készüléken.Cseréltettem ismét ,de már nem küldtem sehová.Bevittem én cserére,de nem hozzájuk.
Mikor cseréltettem ismét,megmutatták az akut,kb.3500Ft ebay-n. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest