Új hozzászólás Aktív témák
-
sledgebandit
csendes tag
Sziasztok! Egy hozzáértő segítségét szeretném kérni.
Életem első szifonjához sikerült hozzájutnom múlt pénteken ( SE 64GB, hivatalosan a Telekomból, dobozból kivéve 9.3.3-as iOS-sel). A készülék nagyon dzsedi, csak egy bibim van vele, hogy nincs prediktív szövegbeviteli opció. Néztem a Beállítások/Billentyűzetek-ben, de ott, ahol a prediktív opció lenne, nekem csak Karakter-előnézet van. A virtuális billentyűzetnél, ha rányomok az emoji ikonra és nyomva tartom csak Magyar és Emoji opciók jelennek meg. Billentyűzetnek Magyar-qwerty van beállítva. Rákerestem itt a fórumban, de nem volt ilyenről szó, vagy csak simán béna voltam és nem láttam. Meg tudná valaki mondani, hogy ez csak bug, vagy mifene?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest