- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DaWe94
senior tag
Nem tudom, nálatok hogy szuperál a 9.3.3, de nálam mióta fent van, kétszer is eldobta a hálózatot a telefon és csak újraindítás után jött vissza.
-
DaWe94
senior tag
9.3.3 elérhető
-
Tibee86
nagyúr
válasz Nekem-8 #2787 üzenetére
Csak az elvakult ifanok akik nem ismerik el, hogy nagyon sok alap dolog hiányzik a rendszerből, illetve megmagyarázzák, hogy miért jó az úgy ahogy van.
Uhh hát így most nehéz lenne leírni, de google keresőbe beírod és rengeteg leírás van róla, hogy mi is valójában. Jb után lesz egy új "alkalmazásbolt", ahonnan különböző tweakeket lehet letölteni amik beépülnek a rendszerbe. Jelenlegi rendszerre nincs sajnos JB (én ezért is vagyok még 8.4-en), de ha lehet hinni a pletykáknak a 9.3.3-ra kiadják majd. -
Nekem-8
tag
válasz Tibee86 #2786 üzenetére
......"Az alapból bugyuta iOS rendszer használható lesz utána."...
hát nem akartam ide írni mert megköveznek, de sok benne a bénaság és hiány amit már egy 4.4 -es Android is tud ... erre itt egy 9.3 -as iOS és ....
ez a JB olyasmi lehet akkor mint Androidon a Nova?
Nagypapa...olyan hullaszag van....nagypapa! ...NAGYPAPA!!??
-
Nekem-8
tag
Hangerő:
hol tudok minden jelzésnek külön hangerőt állítani? mert a hangbeállításokban csak 1 csúszka van. külön szeretném a csengés hangerejét venni a Facebook-os értesítésektől ... meg ébresztő és hasonló .... mert ez globálba állít mindent ...
Messenger:
hol tudok ennek hangerőt és hangot beállítani? Csak a saját hangaival megy, nem találok hozzá semilyen beállítást. A beállításokban átállítottam a Facebook-os értesítések hangját, de semmi nem változott.
-
4264adam
veterán
Más is észrevette hogy a fallout shelter 4 emelet ki építése után kicsit akadozik a játék ? Ennyi lenne a GPU ereje vagy az 1.6 frissítés nem tökéletes még ?
-
Tünde SE
tag
Az igaz, hogy az iPhone -t csak 5 PC-vel lehet szinkronizálni?
A másik, hogy hang jegyzetetet milyen formátumban ment el a teló, ill hova menti szinkronizáláskor az iTunes?"A viták lényege nem a győzelem, hanem az előrehaladás."
-
Nekem-8
tag
Contact list: Le van mentve SPB (Kies)-ben a telefonkönyv. Ebből Kies-ben exportálok CSV -t, amit elvileg több A.Store-s progi beolvas és berak. No igen, el is jutok addig hogy a csv-t feljuttatom a proginak iTune-s segítségével. Látja a fájlt, be is olvassa a nagy SEMMIT. Üres a lista!
Mi a gond? Kétféle progival próbáltam, ugyanaz. Azt mondja üres a CSV fájl. Pedig PC-n nézve benne van minden ...Nagypapa...olyan hullaszag van....nagypapa! ...NAGYPAPA!!??
-
Nekem-8
tag
válasz radi8tor #2767 üzenetére
Na köszi, ez a GarageBand jó dolog lehet de macerás. Akinek van PC-je vagy MAC annak egyszerűbb ha használja a SyncIOS-t, evvel 2 kattintással lehet MP3-at csenőnek megcsinálni, lekonvertálja, levágja, fel is tölti a telóra ....
[ Szerkesztve ]
-
Nekem-8
tag
válasz radi8tor #2769 üzenetére
Épp ez nem megy! Megnyitom a zene ikont, feljön ez a kép a csajszival és ennyi. Nem tudok semmit csinálni, csak a középsővel kilépni vissza a menübe. Ha újraindítom a telót és belépek ide, 1 másodpercre feljön amit látni kéne, de aztán bejön ez a csajos kép és ennyi ..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Nekem-8 #2766 üzenetére
iPhone-on megszerkesztett csengőhang
PC-s megoldások oldalon keresve
A zenéket biztos, hogy feltöltötted a telefonra? Nem elég, hogy behúzod iTunes-be.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Nekem-8
tag
Sziasztok, új IOS felh. vagyok így lenne pár buta kérdésem:
- raktam fel zenét (iTunes-el), de ha rányomok a zene ikonra a telón, csak ez a kép van, ebből nem tudok kilépni....
- próbáltam MP3-a csengőhangnak beállítani. Utánanéztem hogy M4R kell. De nekem a iTunes -ban nem jön fel ilyen hosszú lista, ahol át tudnám konvertálni:
Nekem csak ez jön fel és nem tudok AAC-t konvertálni:
Esetleg ha van ilyen jó kis leírás PC-ről hogy kerül át MP3 csengőként Phone-re érdekelne ...
köszi
-
tom956ster
aktív tag
válasz #03372544 #2763 üzenetére
Valóban jellemző volt. De nekem már nem is lötyög annyira, sőt egyáltalán nem. Raktam rá egy Spigen Thoug Armor tokot. Azóta nem lötyög, mondjuk a gombot sem látom, közvetlenül nem nyomkodom. Ha valakit ez annyira zavar, ezzel a megoldással kiiktathatja és még a telefonja is sokáig új állapotú lesz.
Egyébként írta fenn valaki, hogy szűkösen elfér a 16GB-on. Nekem is eddig csak olyan gépeim voltak (I5C és I6), de itt a 4K videó nagyon emészti a tárhelyet: egy hete a Peking to Paris rally mátrai etapján voltunk, 25 perc videó megevett majd 12 gb-ot...kb. Szóval, ha valaki nagyon szeret nagyfelbontásban videózni, akkor kell a 64-es és kész.
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki feltette már az iOS 10 bétáját az SE-jére? Hogy muzsikál? -
törölt tag
válasz Adorjanksz #2761 üzenetére
Nagyon, mindenkinek lötyög.
Le lett ez már írva párszor, ma is nem is olyan rég. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Adorjanksz #2761 üzenetére
Jellemző, pont az előbb volt róla szó.
-
Adorjanksz
tag
Mennyire jellemzo a SE keszulekekre a sleep wake gomb lotyogese?
i6s
-
tittipecci
csendes tag
Próbálj meg minden más telefontól elvonatkoztatni, ha iPhone vásárlását fontolgatod.
Az iOS egy más világ, aminek nagyon erős korlátai vannak, cserébe viszont megkapod a legmegbízhatóbb és legstabilabb telefont.
Ha még nem döntötted el egyértelműen, hogy iOS-t akarsz, még csalogatóak más telefonok is, addig ne vedd meg.
Az iOS vásárlók - döntő többsége - a vásárlás pillanatában nem foglalkoznak már más platformokkal, teljesen közömbös, hogy a kinézett Iphone áráért mit lehet még kapni; "az kell és kész", a kérdés csak az, hogy megvan-e a rávaló. -
radi8tor
MODERÁTOR
A korábban belinkelt topikban folytassátok a P-GO témát, ha kérhetem!
⭐ Stella
-
ndavey
tag
Köszönöm a válaszokat! Én is ettől féltem, hogy nem lenne túl kielégítő az a 16 GB.. Csak az a baj, hogy egy 64-es változat meg már 170 ezer körül mozog, márpedig abban az árkategóriában már bőven van választék htc 10-el vagy huawei p9-el akár.. Így már nagyon csak megnehezül a döntés
-
ndavey
tag
Sziasztok! Mivel az eddigiekben csak androidot használtam (htc one m7) nem igazán követtem az iphone-ok árazását, szóval érdekelne, hogy mennyi esély van rá, hogy a 7 megjelenése lejjebb nyomja az SE árát. Megéri egyáltalán várni rá vagy nem? Illetve a 16 GB-os tárhely nagyon szűkös? Játékokat nem használok, videózni se szoktam sűrűn, inkább képek és zenék amikből sok van. Köszi előre is!
-
DaWe94
senior tag
válasz B-L-A-C-K #2745 üzenetére
Akkor most visszakérdezek. Mivel jobb az ha valaki (vannak rengetegen), felnőtt létére valamelyik pc-s játék függője, és órákat görnyed egy nap a CS:GO,LoL,WoW,Dota etc... előtt. Ezek se jobbak egy fokkal sem szerintem. No mindegy ezen nem érdemes vitázni.
[ Szerkesztve ]
-
DaWe94
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DaWe94
senior tag
A Pokemon GO-t csak nálam mutatja elérhetőnek a magyar appstoreban? Viszont letölteni nem igazán akarja... Egy twitter bejegyzés szerint elérhető lett hivatalosan most sok országban, köztük itt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #03372544 #2732 üzenetére
Tudom, az amperes dolgot értem. Mivel az iPodhoz nem járt töltőfej (...), én is így vagyok a dologgal, mint te.
Eleinte úgy voltam vele, nem leszek zsugori, majd veszek egy gyári Apple töltőfejet hozzá, de basszus, egy egyszerű 1 amperes töltőfej nem ér ennyit! Mert azt megértem, hogy a 200 forintos töltőfej életveszélyes (semmi kétség), node 8000 (!) forintot adni egy "hitelesített" kiegészítőért? Gyári Samsung 2000-ért van (szintén ugyanaz a specifikáció), végső esetben azt veszek majd- de kérem szépen, mivel tud ez kevesebbet, mint az Apple-é? (költői kérdés szakikhoz)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #68372224 #2731 üzenetére
Én gyakorlatilag mindent töltök mindennel, amelyik töltő épp szabad, egyik eszközömnek se lett semmilyen baja eddig.
Ha gyengébb töltőre dugod mint a gyári akkor lassabban fog feltölteni, de ha véletlen erősebbre dugod az ellen is van védelem, nem fog annyi áramot felvenni az eszköz amennyit nem bír.Ez a személyes tapasztalati véleményem, ha valaki tud okosabbat mondani ne habozzon.
-
törölt tag
Sziasztok! Kicsit OFF leszek, de mivel az iPod Touchnak nincs aktív fóruma, itt tenném fel a kérdésem:
Károsíthatja-e a készüléket, ha nem gyári töltővel töltöm? Az 1A stimmel, Media Markt-ban vettem 1500-ért egy Delight márkájú töltőfejet még korábban.
Működik rendben, de kicsit bennem van a "para", hogy esetleg kárt okozhat-e a készülékben hosszabb távon.
.. bár, ez nem az eBay-en 200 forintért kapható töltőfej. -
randras
veterán
A középkategóriás Androidos telefonok topikjába is betéved néha egy ember, hogy szóljon, túl drága neki?
-
musmus
újonc
Azért SE, mert ezt SE fogod tudni megvásárolni.
-
Tünde SE
tag
Szokott másnak is olyat csinálni a telója, hogy amikor hív valakit aki a kontaktok között is megvan, a másik félnél is megvan a mi kontaktunk és ha hívjuk a félt, csak a telefonszámunkat jelzi ki, nem a nevét?
Néha csinálja az SE és az 5s is!A fotó megosztással az a baj, hogy nem az én telómon vannak a képek, hanem a fiam számítógépén neki nincs iTunes -a és kicsit bonyolúltnak tartom feltenni a képeket!😟
"A viták lényege nem a győzelem, hanem az előrehaladás."
-
Tünde SE
tag
Még úgy szerettem volna, hogy az azonos képeket egymás alá, de az már túl bonyolúlt lett volna!
[ Szerkesztve ]
-
Adorjanksz
tag
válasz nemakos202 #2702 üzenetére
A vízállóságra nem adnék. Ha ne adj Isten van valami probléma, nincs esélyed bebizonyítani, hogy önhibádon kívül került víz a készülékbe.
Ennyi erővel megveheted a SE-t vagy bármelyik másik modellt, és vásárolsz hozzá egy vízálló tokot. Szerintem u.a. sansz. Csak így van egy jobb telód .
Písz!
i6s
-
Tünde SE
tag
válasz nemakos202 #2710 üzenetére
Szerintem mindenki magának kell eldöntenie melyiket szeretné!
Általában akik iPhone-t vesznek, azt azért veszik, mert:
1 megunták a droidot, kipróbálnák az IOS-t,
2 ismerik az IOS-t és szeretik,
3 valami /gyorsaság, külalak, forma, stabilitás/ megfogja az embert.Nálam először a 3.-ik pont játszott utánna szerettem meg az IOS-t.
Szerintem mielőtt döntessz, mindenképpen olvasd el a két telefon tesztjét és utánna molyolgassál a topikjaikon, ott már sok kérdésre meg is kapod a választ, ami esetleg segíthet a döntésben!
Én jómagam már nem vennék semmilyen csodaszupi csilivili droidot, mert nagyon bejön az IOS a maga sajátos jellemzőivel!
Ma próbálok összehasonlító képeket feltenni /Samu A3 2016 vs Samu A5 vs iPhone 5s vs iPhone SE/ a
fiam laptopjáról![ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nemakos202 #2710 üzenetére
Nem, csak azt gondoltam logikus ha teszel rá egy jó tokot, meg üvegfóliát az megvédi... De ha nem volt az akkor jelentem igen, valószínű.
-
nord_
veterán
válasz nemakos202 #2708 üzenetére
Beton, kő vs üveg, alu találkozásánál az utóbbi húzza a rövidebbet. Ha nem vagy száz százalékig biztos abban, hogy sose ejted le a telefont, akkor érdemes rá valamilyen védelmet tenni.
Üvegfóliát mindenképp tennék rá (illetve én tettem is ). Tok: nehéz eset, mert a telefon önmagában gyönyörű. Én ezt is vettem rá... de mindenesetre irigylem azt, aki védelem nélkül használja, mert sose ejti le! -
B-L-A-C-K
titán
válasz nemakos202 #2708 üzenetére
Te hány éves vagy
-
nord_
veterán
válasz nemakos202 #2706 üzenetére
Na, ezzel itt nem lesz gondod!
-
Tibee86
nagyúr
A vízállóság jó dolog lehet kérdés, hogy ha beázik akkor érvényesíthető-e a garancia. Mert korábban vízállónak hirdetett Sony telefonokat nem javították garanciában ha beázott.
-
B-L-A-C-K
titán
Aksiban az SE nagyon jó szóval ezzel nem lesz gondod biztos, itt inkább maga a rendszer a mérvadó a választásnál, azaz hogy az Android tetszik jobban vagy az IOS.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Szerinted ki fogja az androidost ajánlani itt?
-
nemakos202
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, két jelölt között nem tudok dönteni: Iphone SE és Sony Z5 compact. Az Apple jobbnak tűnik,de a kis akksi, por és vízállóság mégis a Z5C felé billenti a mérleget. Szerintetek melyik legyen, lehet, hogy az Iphone kevesebbet eszik, ezért az üzemidőben sincs nagy különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest