Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
nyisziati #84 üzenetére
Ok, jogos. Valóban létezik, én is túloztam.
Bár nem hiszem, hogy ezek egymás alternatívái, nem is értem, miért lett eredetileg érvként feldobva.
Más szegmens, más célközönség. Én örülök neki, hogy van ilyen is, olyan is.(#85) Mr Anderson:Ó, van ott is. Mostanában sok telefonbejelentés volt, olvastam a Galaxy [link]S20, a Oneplus 8, és a Xiaomi Mi10 családok fórumait, ugyanaz ment mindegyikben, csak más irányból.
(#88) Foglalt név : Ja,oké. Ilyen fogót láttam már én is metrón, igaz, nem ilyen gyűrűs fajtát, hanem ilyen gombszerűt.
Meg ezt az ujjazógyűrű szót soha életemben nem hallottam, és gugli sem volt a barátom
szerk: megvan, telefontartó gyűrű.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest