Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"mintha szandàlt hordanék zoknival! Baromi praktikus és kényelmes, de azért na!"
Tehát az, hogy hogy néz ki és/vagy mit gondolnak rólad fontosabb, minthogy praktikus és kényelmes? oké.(#997) Paw: szerintem is, ha legjobb 1 kamerás rendszer kell, akkor Pixel. Viszont az iphone-oknak egyáltalán nem kell szégyenkezniük ebben a kategóriában.
-
hemaka
nagyúr
válasz
pecccccccca #993 üzenetére
A gyari tudja a 30masodpercet is, csak nem rawban persze.
-
TomPack
őstag
Én pontosan egy ilyen telefonra vàgytam, mint az új SE! Imàdom a retró bőrbe bújt csúcsteljesítményt!
Nekem nem kell 4 kamera, elég ha csak egy van benne, de az a piac legjobb egykameràs rendszere!
Nekem nem kell hasitasi, svàjci bicska colostokkal, vízmértékkel! Egy teló kell, amin tudok majd telózni 6 év múlva is!
Ezektől az új csili-vili telefonoktól olyan érzésem van, mintha szandàlt hordanék zoknival! Baromi praktikus és kényelmes, de azért na! -
pecccccccca
őstag
Van.
Nem ezt a telefont kell megvenni. Sok telefon létezik fényévekkel jobb kamerával hasonló árban.
Őszinte leszek. Engem a saját 11 pro maxom kamerája sem nyűgöz le, pedig aztán az tényleg jobb mint ezé. Ebben is csak 10mp-es záridő van maximum. Egy huawei pl ebből a szempontból köröket ver az iphone-ra. -
V@ns
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Van valami mód RAW hosszú záridős képek elkészítéséhez? 1/4 nem sok sajna. -
V@ns
aktív tag
Helló!
Érdekelne, hogy Lightroommal vagy más 3rd party appal mi a legrövidebb-leghosszabb záridő a telefonnál? (RAW-ban értendő)
Nagyon tetszetős, szemezek vele. -
-
BiP
nagyúr
válasz
aujjobba #983 üzenetére
"small"
Miközben szinte milliméterre egyezik az S9-essel.[link]
Pixel 4-nél kicsit a felbontást sajnálom, azért szeretem a QHD-t, de gyanítom nem egy megszokhatatlan dolog. (legalább az óriáskávákról leszoktak) A kamerája meg biztos jobb, mint az S9. Sötétben még mindig gyatra képeket készít, pedig anno így reklámozták. -
BiP
nagyúr
Ez jó kérdés. Biztos nagyobb tervezést igényelne (=drága), hogy csúcsot préseljenek bele kis helyre. Vagy csak úgy ítélték meg, hogy nincs rá kellő piaci igény.
De ma már a lite modellek is nagyok. Amikor meg kijön egy új család, akkor a kisebb méretű modell mindig erősen komprmisszumos a normál/nagy fényében."Mondjuk nekem ez az új se tökéletes,"
Áááá, SE. Légyszi ha a modellre hivatkoztok, írjátok már nagy betűvel, hogy értelmezhető legyen, hogy nem tagadás van. -
És ez elég szomorú. Nem is értem, hogy miért nem meri bevállani egyik cég se android vonalon, hogy kiad egy max140mm magas készüléket csúcs proci/vga általánosságban jó minőségű kamera, kb mint az se, csak új készülékház, gyorstöltő kb 200ezer körül. Biztos sikeres lenne, nagyon sokan nem szeretik ezeket a batár nagy telefonokat. Mondjuk nekem ez az új se tökéletes, ily módon én szerencsés vagyok ilyen téren. Csak jönne már meg. 😀
Nagy méretben van ilyen készülék, faternak most rendeltem egy honor20-at, neki kell a nagy kijelző, mert a p9lite-ot is nagyítóval nétre.
-
BiP
nagyúr
"és a gyerekről igyekszünk mindig jobb fotót csinálni.Samsung vonalon egyszerűen nem találok olyat ami nem tepsi és nem erősen kompromisszumos. "
Nekem is ez volt a fő szempont. Nexus 5X-ről először Samsung S7-re, majd S9-re váltottam. Nem tökéletes, de azt sem mondanám, hogy erősen kompromisszumos. Ma egy S9 meg már nem is drága. Esetleg S10 családból valami, pl. S10e, ha a méret a fő kérdés. -
janeszgol
félisten
Abban a tesztben pl az szerepel, amit itt kifiguráztak, hogy a youtube minimálisan veszi igénybe a telót (7óra SoT), viszont FB-vel már csak 4 óra volt a képernyőidő! (Ez amúgy androidon is így van. Ha nem böngészőből használom az FB-t, akkor leszívja az akkut. Jobban, mintha klippeket nézegetnék YouTube-on.)
A Waze nem tudom mennyit kér. -
kalanchoe
senior tag
Galaxy A40-em van most, tavalyi kompakt középkategóriás, nincs nagy akksija, kb. 6-7 órás kijelzőidőket produkál, de nekem elég. Szeretem, azonban nekem már kezd a hardver kevés lenni, szükségem lenne egy valamivel jobb kamerára, na meg a rendszer, ami nagy jelentőségű, mivel később szeretnék "belépni" az Apple ökoszisztémába, aztán ez talán kezdetnek jó lesz.
A mindennapi felhasználásom vegyes, üzenetküldés, sorozatnézés, közösségi média, böngészés, zenehallgatás, néha fotózás, szerkesztés, meg van, hogy prezentációt is készítek mobilról. Mostanában a kijelzőidőm néha szeszélyes, mivel több időm van nyomkodni, meg néha mobilon "dolgozom", ezért 10 óra kijelzőidő is simán össze tud jönni.Így napi kétszer töltöm körülbelül, kíváncsi leszek, hogy az SE hogy fogja bírni.
Szerintem a te felhasználásod mellé ez is bőven elég lesz akkumulátor téren (is), főleg, hogy ha többnyire van töltő a közeledben.
-
gonger
senior tag
Samsung A5 2017 -et váltana. Anno ez nagyon jó telefon volt. Méretben még pont megfelelő, sok RAM-al. Általános használatra még ma sem vall szégyent, de néha beakad egy-egy app, ami tudja húzni az akksit, az nfc chip elég béna helyen van, nehéz használni fizetésre. Navigálásnál brutálisan pörög a proci, melegszik is tisztességgel és sokat belaggol már manapság. De amikor arról beszélünk, hogy egy nyavajás facebook app is 1 GB-nál kezdődik, akkor nem is csodálom :-)
Igen, valóban Airpods 2 lett a füles -
gonger
senior tag
válasz
kalanchoe #967 üzenetére
NAgyon kíváncsi vagyok a véleményedre. Én nem nézek sorozatot a telefonon :-)
Nap közben esetleg 1-2 videó a hírportálok cikkeibe ágyazva, de inkább sok hívás és viber.
Vezetés közben Waze, de kocsiban tudok tölteni.
Te miről váltasz SE-re?
Sosem voltam ennyire közel az almához. Kellett egy vezeték nélküli füles, mert már nincs szabad kezem. Így lett ma joy akcióban egy earpods 2-esem :-)
A telefon cserét hónapok óta halogatom. 2-3 évig használom őket, a mostani még jó lehetne egy kis ideig ha újrapakolnám, de kamerában irigylem a párom 8-as Iphone-ját és a gyerekről igyekszünk mindig jobb fotót csinálni.Samsung vonalon egyszerűen nem találok olyat ami nem tepsi és nem erősen kompromisszumos. Így nézegetem most az Iphone-okat. -
kalanchoe
senior tag
Nagyon szapulták az akksit, mert hohó, 3 órás sot jön ki. Aztán néztem valós (!) felhasználás melletti tesztet, és social media appokkal, sorozatnézéssel 8 óra kijelzőidő után volt a mobil körülbelül 5%-on. Tehát ezek szerint annyira nincs rossz, ahogy bezengik.
Kíváncsi leszek, nálam mennyi fog majd kijönni az én felhasználási szokásaim mellett, majd írok róla néhány sort, mert hamarosan érkezik az enyém is, piros színben. -
gonger
senior tag
Van teszt, ami szerint jobban birja, mint a 8-as.
Én Androidról váltanék és max az SE 128 gigás árát fizetném meg.
A mostani 5.2"-os kijelző még épp kényelmes, de tudom, hogy a 8-as mérete is használható még, talán megszoknám. Akkun en is aggodom, mert nap közben sokat nyúzom, de az irodába beteszek egy pár ezer forintos wireless töltőt és meg van oldva az esetleges probléma.
Jól gondolom? -
aujjobba
addikt
válasz
Juhaszatti #959 üzenetére
Premiummal barmelyik YT videot hallgathatod lekapcsolt kijelzovel, nem csak a zenet.
-
nyisziati
veterán
Mondjuk ezt a YouTube hallgatást sose értettem. Miért nem veszel egy Prémiumot, havi 1800-ért, és csak a zenét hallgatod? Ötödannyi netforgalommal. Sőt, ha letöltöd, még annyi sincs. És megy háttérben is, lezárt képernyővel.
Mindjárt megspórolsz egy 100 gigás netet. Volt kollégám 27 nap alatt elhasználta, mert állandóan klippel együtt ment a zene. Ugyanaz a 3 album, már kiborultam tőle. -
törölt tag
válasz
pecccccccca #954 üzenetére
Youtube, Cast, Navi stb
De munkában is sok olyan helyzet adódik ahol nem nézem végig és jobb nem bajlódni a lezárással, feloldással. -
wm2
őstag
válasz
pecccccccca #954 üzenetére
Háháde arra nem jobb egy AM? Mert az aztán tényleg lófingnyi naftát igényel.
-
BiP
nagyúr
válasz
thungoozka #949 üzenetére
Ezen csodálkozom én is mindig. Amikor ilyen 5-6 óra SoT-kről beszélnek, és hogy mindezt 1 nap alatt. Bakker, ennyit telefont nyomogatni egy nap kész őrület.
-
aujjobba
addikt
válasz
thungoozka #949 üzenetére
Millio akksiteszt meg sebessegteszt van fent a TeCso-n.
Szamomra ezek hitelesseget csak az arnyalja, hogy a videoban latott i7, i8, Xr telefonok valoszinuleg nem teljesen ujak, nullaciklusos akkuval. -
thungoozka
csendes tag
4 óra az a nap egy hatod része. nem lehetünk büszkék arra, hogy ennyit pislogunk egy mobil fölött (ha csak valakinek nem azon kell dolgoznia). Am itt egy másik üzemidős teszt.
-
wm2
őstag
-
nyisziati
veterán
Akinek kicsi ÉS új iPhone kell, az úgyis megveszi. Akinek meg valamiért nem jó az aksiméret, annak van ezer más opciója.
Ja és akkor az árról nem beszéltünk. Pár hónapon belül 150 alá csúszik, az biztos. Majd akkor lesz érdemes megnézni, hányan fogják vinni... -
válasz
Juhaszatti #943 üzenetére
Mondjuk ez igaz, de a párod nem is jönne ide károgni emiatt szerintem.
-
Juhaszatti
addikt
-
wm2
őstag
Ez így van. Én nagyon minimálban tolom pl. és 3-4 év után kell akksit cserélni. Feszbuk régóta nincs. Ha lehet a YT-ot is kerülöm. Nem játszok. Navigáció, sőt helymh sincs. Van 20 alkalmazásom a gyáriakkal együtt. Napi össz 1/2 vagy 1 óra Insta előfordul, de az is a privát részben szinte, mert a public résztől a hányinger kerülget. Kis txt WhatsApp még és sok zenehallgatás. Ráadásul Tidal Hifi-t használok DragonFly Red-el és abszolút nincs gondom az akku teljesítményével. Köszönöm jól elvagyunk. Egyszóval a modest userek vinni fogják, és mások is, mint a cukrot. (Nekem van mellette egy iPad Pro. A két készülék jól kiegészíti egymást.)
Muszáj még leírnom, hogy valami vicc az a komment háború, ami itt-ott megy. Ameddig lehetett kapni a 8-ast senkinek, semmi baja nem volt. Most, hogy felturbózták máris egy szar teló.
-
janeszgol
félisten
válasz
pecccccccca #911 üzenetére
Ez várható volt. A specifikációban emlegetett 13 óra nyilván marhaság. Aki telefonál, emailt olvas, hazafele a buszon böngészik mondjuk 1 órát annak kibírja estig. Aki napközben is sokat csetel, pláne facebookozik (az nagyon szívja, sokkal jobban, mint a youtube), annak délután rá kell töltenie.
-
Bzs77
tag
válasz
wandor0930 #934 üzenetére
Köszi.
-
Gyurinho92
tag
Sziasztok!
Ez lesz az első almám, ez a 18wattos töltő kompatibilis lesz a telefonhoz? Link Ha nem, tudnátok nekem linkelni egyet? Nem akarok rosszat rendelni
-
Bzs77
tag
válasz
wandor0930 #932 üzenetére
Szia. Megosztanád melyik ez az alkalmazás?
-
wandor0930
aktív tag
Átlagosnak azért nem hívható ez a felhasználás, de nekem tegnap munkában ~4 órát szólt telón a YouTube bluetooth hangszórón meg valamennyit nyomkodtam is mellette és így maradt még 33%-om.(youtube nem fut háttérben szóval kb 4,5 óra kijelzőidőm volt).
Most kerestem alkalmazást amivel megy a háttérben, kíváncsi leszek, de lehet hogy így nem is megy töltőre a nap végén.
egyébként nemtudtok olyan appot ami töltésekközt monitorozza a használatot és nem az elmúlt 24 órát?
-
skul0
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem a Vodafone-os tulajokhoz, mert az ügyfélszolgálatos hölgy nem tudott válaszolni: a Vodafone-nál vásárolt új SE-k függetlenek, lehet őket más szolgáltató kártyájával használni?
A választ előre is köszönöm!
-
Sziasztok,aki már rendelkezik ilyen készülékkel meg szeretném kérni , főleg aki Telekomos hogy milyen jel vételi erősségel rendelkezik a készüléke, mint térerő és 4G kapcsolatkór . Átlagnál erősebb, átlagos vagy gyengébb?
Köszönöm.
-
btudos
nagyúr
válasz
#76289792 #919 üzenetére
Én iPhone 8-at használok, ha sokat használom, lemerül délután 4 körül, igen. Cserébe bármikor elfér a zsebemben, egy kézzel tudom használni, sportolásnál belefér a telefonnak kialakított zsebbe, ahova egy átlagos méretű telefon ma már nem, mert akkora tepsi szinte minden a felső kategóriában. Normál használat mellett ennek ellenére még mindig simán kibírja a napot, most vagyok 63 %-nál úgy, hogy 7:30-kor vettem le a töltőről. Ha az SE ugyanezt hozza, akkor sokan elégedetten fogják használni. Nyilván bírhatná jobban, de a fizikai méret továbbra is korlátoz. Viszont a kompakt kialakítás sokak számára nagyobb előny, mint amekkora problémát jelent, hogy emiatt esetleg tölteni kell napközben. Arra egyébként is ott a powerbank.
-
törölt tag
válasz
Ilyen üzemidő mellett szerintem csak kevesen elégednek majd meg a készülékkel. Újonnan is csak fele annyit hoz, mint amennyit kellene, akkor mi lesz 2-3 évesen? És még nem is 5 évet írtam..
-
muszi0521
aktív tag
válasz
Köszönöm a segítségeteket ! ! !
-
pecccccccca
őstag
válasz
muszi0521 #907 üzenetére
Egyik ismerősömnek van. Sajnos ő már délután 5 fele kénytelen töltőre rakni. Egyáltalán nem bírja úgy ahogy be lett harangozva, hogy majd az A13 miatt tovább bírja, mert energiatakarékosabb a chip.
Jó készülék lenne egy legalább 2500-as akkuval.
Annyi biztos, ha valaki tartalomfogyasztásra használja akkor a napi kétszeri töltés garantált. -
muszi0521
aktív tag
Jelenleg XR_ T használok teljesen tuti csak szeretnék egy kompaktabb készüléket !
-
muszi0521
aktív tag
Hali ! Szeretném megkérdezni az akkumulátor mennyit bír egy átlagos felhasználó számára ?? Köszönöm az infókat !
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #904 üzenetére
Engem ezzel a mérettel (magasság, kijelző) és árral visszarángattak. Remélem a hírekkel ellentétben Oled lesz, illetve marad a lekerekitett forma.
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #901 üzenetére
IPhone 12 lesz nagyon jo méretben, jó kijelzőaránnyal
-
pecccccccca
őstag
Elég nagy lenne valóban. Néha egy két alkalmazásnál érzem hogy nem érek el a képernyő egy bizonyos pontjára, ettől függetlenül mèg mindig inkább egy 6” feletti kijelzős telefont használnék mint egy 5” alattit. Fater i7 telefonja néha a kezemben van és valóban aprónak érzem, de azért jól használható. Valójában megszoktam a nagy kijelzős telefonokat, de úgy érzem vissza tudnék szokni a kisebbre.
Fene se tudja. Legalább 5,5” lenne ez az SE kisebb kávákkal, komolyabban elgondolkoznék a cserén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max