Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Ördögi kör ez a csere és mindig újabbra váltás. Ellenben egyetértek Zsolt_72-al, mert ez az SE2 nagyon jól sikerült. Biztosan jó pár évig még kapja a frissítést és nem kell aggódni miatta, hogy cserben hagy. Nekem sem kell a face id, a csilivili kijelzőformák, és egyéb újítások. Nagyon jól megvagyok az ujjlenyomat azonosítással és ezzel a kijelző mérettel, kialakítással. Az A13 chip meg azt hiszem magáért beszél. A fizikai mérete is kezelhető és a tudása mindenben és mindenre szinte bőven elég. Persze itt is vannak kompromisszumok, mert aki filmeket akar nézni rajta az csalódni fog talán. De ez nem is mozivászon, hanem telefon
Szóval aki ezekkel tisztában van és elfogadja ezeket, az csak jól jár vele.
-
-
col
addikt
válasz
#40993792 #1290 üzenetére
Korrekt
Én 7 Plusról váltottam és teljesen bejött. Pedig aggódtam kicsit a tepsi után, hogy ez a kisebb telefon mennyire áll majd a kezemre. Felesleges volt. Egyszerűen tökéletes. Nagyon jó döntés volt szerintem, hogy erre váltottam.
Szemeztem én is a RED-del, de sajnos a T-nél akkor esélytelen volt, ezt a feketét is "külön rendelésre" tudtam megvenni. -
btudos
nagyúr
válasz
Giallombardo #1281 üzenetére
iCloud-dal sajnos nem, nincs olyan beállítás, hogy a telefonon nem, csak a felhőben tárolja a képeket.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
herdsman12 #1287 üzenetére
11 Pró !!!
-
herdsman12
őstag
válasz
muszi0521 #1282 üzenetére
Mi volt a gáz?
Remélem nem az a tok, mert az Ali-n már elérhető. -
-
muszi0521
aktív tag
El köszönök nem vált be !!
-
Giallombardo
újonc
Sziasztok!
Ma érkezett meg az új készülékem. 7-ről váltottam, szerencsére a tok is teljesen passzol hozzá.Olyan "problémám" lenne, hogy szeretném a telefonom tiszta lappal kezdeni a képek terén. Az előzőn volt ~3000 kép, ezek átszinkronizálódtak ide is. Rendelkezem egy 50Gigás icloud előfizetéssel, jó lenne ha ott viszont fent maradna minden viszont a telefonromról eltűnnének. Lehetséges ez egyátalán valahogy?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Mai napon csatlakoztam én is a klubba egy 64GB Product Red verzióval.
-
col
addikt
Szerintem az egyik legjobb "felhőtár" a Mega. Van kliensprogram is IOS alá és 50 GB tárhelyet ad alapból az ingyenes is. Könyvtárakba is lehet szervezni, képek, videók, dokumentumok, stb. Nem rontja a fénykép minőséget, telefonról azonnal fel lehet tölteni, meg is lehet nézni és lehet publikus linkkel megosztani is akár. Emellett elég komoly titkosítással kezel mindent.
-
-
-
TomPack
őstag
Messengeren küldött videóimat nagyon lebutítja a messenger! Hol lehet átállítani, hogy rendes minőségben küldje át?
Sehol nem találok olyan opciót.
-
muszi0521
aktív tag
Dupla kopp működik ? Az XR. működőt !
-
muszi0521
aktív tag
válasz
herdsman12 #1267 üzenetére
Köszi !
-
muszi0521
aktív tag
Live Wallpapers : Hogy tudom betlitani ,illetve tudómé használni ?
-
gilfoyle
őstag
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, nem olyan rossz azért az akkuidő... Volt 7-em, az bőven egy napos volt nekem. Egy simmel...
De mi a helyzet két simmel?Meglehet az egy nap?
-
muszi0521
aktív tag
válasz
pecccccccca #1258 üzenetére
Kösz !!!
-
muszi0521
aktív tag
válasz
muszi0521 #1245 üzenetére
https://almatokos.com/collections/2020-termekek/products/elegant-matte-iphone-tok-beepitett-magnessel : Köszönöm a válaszokat !! A lényeg hogy passzol a 2020- SE Telefonra ! A kép csak hozzávetőleges formát mutat ! Nekem szimpatikus volt ez a tok ezért kértem a segítségeteket !!
-
BiP
nagyúr
válasz
Create. #1254 üzenetére
Nyilván. Bár nem derült ki, hogy ez ebay vagy milyen bolt, vagy egyáltalán minek lett berakva a fotó - nekem ez volt a legnagyobb kérdőjel. Nem is jó referencia, és még a boltra sem utalt. Ez így csak egy szimpla kép egy másmilyen tokról. Jól el is vitte a beszélgetést
-
muszi0521
aktív tag
válasz
herdsman12 #1247 üzenetére
Csak ez példa a bóltnàl 8 hoz lehet 2020 SE meg nincs ez a fajta !
-
col
addikt
válasz
herdsman12 #1247 üzenetére
Nekem is 8-as tok van rajta, teljesen passzol.
(Igen ez nem 8-as tok, amit a kollega belinkelt)
-
Razzul
őstag
válasz
#86564352 #1239 üzenetére
A support oldalos megállapítás jogos. Viszont az ilyen és ehhez hasonló apró iOS inkonzisztenciák miatt senki nem fog drágább iPhonet venni. Szerintem emiatt nem tudatos lebutítása ez az SE-nek.
Valószínűleg elbaszták a szoftver fejlesztésekor ezt a funkciót és utólag már egyszerűbb és olcsóbb megoldás volt pár sort kiírni róla a supporttal, mint kijavítani. Ezért mondom, hogy ha eleget böködjük emiatt az Applet akkor átbillenhet a mérleg és lehet javítanák.
-
törölt tag
Írtak róla support oldalt, szóval szerintem nem elsiklottak felette. Én régóta nem hiszek már nagy cégnek adott feedbackben. A minden készüléket érintő, fél kijelzőt elfoglaló hangerő ikon miatt hány évig kellett sírni? Akkor egy ilyen réteg ügy miatt szerintem reménytelen. Majd azért ios14 telepítés után meglátjuk, hátha. Nem fűzök sok reményt hozzá.
Egyrészt swipe módszerrel megoldható, átlagusernek még ez is felfedeznivaló dolog, másrészt látod felhoztam a problémát: az emberek jó része nem is értette miről van szó, háromszor kellett leírni ez csak szoftveres long press téma és a 3D Touch-hoz nincs köze. -
col
addikt
válasz
lindermen #1236 üzenetére
Igaz én 7 Plusról váltottam, de talán ez is hasznos infó neked. Viszonylag könnyen megszoktam a méretét, persze az elején még nagyon fura volt. Az aksija az SE-nek nálam elég jól bírja, de nem is lógok a nap minden percében rajta (face, messenger, viber, fényképezés és ehhez hasonlók). Zenét nem nagyon hallgatok, filmeket, videókat sem igen nézek ezen. Nekem kb. másfél-két napig simán bírja így az aksija. (Nálam a 7 Plus is kb ennyit bírt, persze ott a képernyő jóval nagyobb és többet is fogyaszt ezért.) Nagyon nem bántam meg a váltást, mert gyors, kellemes, nagyon jó a kijelzője, jó képeket csinál és nem utolsó sorban ez még 3-4 évig biztos telefon lesz és az új frissítéseket is megkapja.
-
Razzul
őstag
válasz
#86564352 #1185 üzenetére
Lehet már korábban is írtam, de én kétlem, hogy ez tudatos tervezői döntés lenne. Ha le akarnák butítani, akkor miért egy ilyen apró funkciót vettek ki?
Feltehetően elsiklottak e felett, vagy szoftveres hiba okozza a jelenséget. Nekem jelenleg nincs iPhoneom, de ti jelezzétek ezt az Apple felé. Ha elég hibajegyet kapnak erről előbb-utóbb kijavítják.
-
eventus
veterán
Ket napja en is boldog tulajdonosa lettem.. korabban 7es volt, igy a forma miatt nagyon szeretem es nagyon gyors az SE. Munkara hasznalom, semmi social, egyeb media app. Akksi jol birja, ajanlom
-
mici66
tag
Régebben(4-5-6 os iphone) voltam almás. Pont a két kártya miatt hagytam ott az ios-t. Utálok két telefont cipelni. Cég miatt pedig kell a két hívószám. Tegnap óta van meg az SE eddig bevált. Gyors, szuper. Tetszik. Az főleg hogy előre be tudomállítani, hogy kit melyik kártyárol híhatok. Huawei ezt nem tudta.
-
Én sem maradjak ki a sorból , AndroidOne mellett használom az iOS-t és könnyen megszokható.
Mind amellett hogy már kezdem jobban is megszeretni. Mivel az AO-t nevetségesen kezeli a Xiaomi , nem tudnak egy értelmes frissítést kiadni úgy hogy azt követően ne vonják vissza, egyszóval katasztrófa.
Nem mondom hogy iOS esetén nincsenek pici bakik , de ez még mindig fényévekkel jobb. Még akkor is hogy most vissza kellett küldenem garanciális ügyintézés miatt a kütyüt.
Pixel esetében nem tudom hogy mi újság , de kíváncsiság hajtja az embert.
Ezzel csak annyit szeretnék mondani nyugodtan válaszd az IOS-t.
-
szasza87
tag
Szia!
Nem nekem szólt a kérdésed de válaszolok rá!Én évek óta droidot használtam (csúcsmodelleket) és eléggé IOS ellenes voltam, de idén fél év után ismét visszaváltottam droidról (igaz én csak 8-ra mert akkor még nem volt SE) és úgy érzem maradok is.
De a lényeg: Szerintem könnyű átszokni, teljesen szerethető rendszer sőt nekem már hiányzott is (amit sosem gondoltam volna...) -
mici66
tag
Üdv! Ma megérkezett,eddig nagyon tetszik! "Kétkártyás" használatban jobban meríti az akksit? ugyan az a szolgáltató!
-
mazsi70
senior tag
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
A fő gombbal meglehet szakítani a hívásokat ? -
blagolf
senior tag
Esetleg tudtok olyan alkalmazást amivel a képernyőről tudom zárni a kijelzőt?
-
blagolf
senior tag
válasz
herdsman12 #1219 üzenetére
Na ez az. A régi SE-nél működött. Androidnál is csak akkor működik, ha fel van oldva a kijelző, de ennél akkor sem.
-
blagolf
senior tag
Vettem egy ilyen ketyerét én is. Pozitív dolog hogy nagyon jó hangos a beszédhangszórója, gyors, jó képeket csinál, eddig úgy néz ki az akksi is elég jól bírja (bár annyira nem nyüstöltem). Nagy mínusz az üveg hátlapért, nekem csalódás ez az üveg. Médialejátszó irányítására vettem elsődlegesen, mert a régi SE-vel úgy is lehetett hangerőt állítani(a hangerő gombokkal), ha le volt zárva a kijelző. Ezzel sajnos már nem lehet, sőt úgy sem lehet ha megy a kijelző. Csak az alkalmazás hangerejével lehet állítani a kijelzőn, a gombokra egyáltalán nem reagál.
-
lindermen
senior tag
Cégre rendeltem én is, és pont emiatt olcsóbb helyről, így is úgy is 1 év gari van csak. Viszont Apple Care-t vagy ilyesmit lehet ezekre vásárolni/aktiválni?
Más: üvegfóliát tud valaki ajánlani, olyat ami teljesen rásimul, nem válik el a szélénél a kijelzőtől?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
thungoozka #1213 üzenetére
Ha cégre veszed akkor teljesen mindegy.
-
thungoozka
csendes tag
Tehát akkor mindegy, hogy icenter / style-ban veszem vagy sokkal olcsóbban egy tetszőleges árúkeresős forrásból?
-
válasz
thungoozka #1210 üzenetére
De ott ki tudod egészíteni plusz összegért plusz garanciát. Azaz kettő év is lehet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
thungoozka #1210 üzenetére
Igen.
-
thungoozka
csendes tag
Ez mindegyik forgalmazóra igaz, ha cégesként veszem?
Köszönöm a segítséget!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
thungoozka #1207 üzenetére
1 év.
-
thungoozka
csendes tag
Sziasztok! Mennyi garancia jár a készülékre, ha istyle-nál vásárolnám meg? Próbáltam őket hívni, de telefonon nem elérhetők. Cégként vásárolva.
-
Nem
Már bevizsgálás alatt van a készülék. -
muszi0521
aktív tag
válasz
Luck Dragon #1153 üzenetére
-
BBke
tag
Hol lehet beállítani, hogy BT láthatatlan legyen és csak a korábban párosított eszközök láthatják?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest