Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
pecccccccca #1698 üzenetére
Ok, nem vitatkozom -
törölt tag
Légből kapott akku tévhiteket ne írjatok. (szerencsétlen SE már így is hendikeppel indul a piacon az ~1800 mAh akku miatt)
Olvasnivaló:
https://support.apple.com/hu-hu/HT208387
https://www.apple.com/hu/batteries/why-lithium-ion/Egy töltési ciklus akkor fejeződik be, amikor felhasználtál (lemerítettél) az akkumulátorkapacitás 100%-ának megfelelő mennyiséget, de nem feltétlenül egyetlen töltés alkalmával. Előfordulhat például, hogy egyik nap az akkumulátorkapacitás 75%-át használod fel, majd éjszaka teljesen újratöltöd. Ha a következő nap 25%-ot használsz fel, összességében akkor éred el a 100%-ot, és a két nap használata összeadódik egyetlen töltési ciklussá. Egy ciklus befejezése több napig is tarthat.
-
col
addikt
válasz
pecccccccca #1693 üzenetére
Köze nincs hozzá, mikor veszed le. A 100%-os töltöttség elhasználódást számolják és a 100%-os töltöttség ismételt elérését.
"Tehát, ha az egyik nap az iPhone-om 50%-ot merült, akkor valójában csak egy töltési ciklus felét használtam el, nem pedig az egészet, ahogy azt sokan hiszik. Ha pedig feltöltöttem éjszaka és másnap ismételten 50%-ra merítettem, akkor ezalatt a 2 nap alatt már elhasználtam az aksi egy teljes töltési ciklusát, mivel a kapacitás 100%-a lett igénybe véve." -
col
addikt
válasz
szabonagyur #1688 üzenetére
"...DE úgy általános helyzetben, normál felhasználásban nem előre lépés a 6S-hez képest..."
Ezt írtad "hátránynak", ebben túl sok konkrétum nincs.
"...Oké a kijelző jobb, több ram meg tárhely nagyobb, kamera jobb, stb...."
Ezt meg előnynek.
Nem tudom nálad mi az "általános helyzetben, normál felhasználásban"?
Arról már nem is beszélve, hogy az A13 chip van benne, meg aztán ez még kb 5 évig kap frissítést és a 6s talán idén utoljára? -
dssport
tag
válasz
Luck Dragon #1682 üzenetére
miért kelsz hajnali 2-kor?
-
kalanchoe
senior tag
Ha valakit érdekel, hogyan lehet megnézni, hogy hány ciklus van az akkumulátorban:
Beállítások > Adatvédelem > (itt le kell görgetni) Elemzések és fejlesztések > Elemzések adatai > meg kell keresni egy “log-aggregated” kezdetű blokkot, ebből a legutolsót ilyen elnevezésűt kell kiválasztani.
[kép]
Az itt található szöveghalmazt ki kell másolni, majd bemásolni Jegyzetekbe. A jegyzetekben a keresőt használva be kell írni, hogy “BatteryCycleCount” és kiadja, hogy hány ciklus van az akksiban.
[kép]
(ez nem valami kevés)
-
válasz
Luck Dragon #1682 üzenetére
Ez volt nekem is. De töltöm és ennyi.
-
Teljes mértékben egyetértek veletek.
Még úgy is hogy az első hibásan érkezett.
Szeretem , de egy hibája van csak "nekem" hogy délután kettő és három óra körül már töltőre kell tennem.
De hát ez van. -
col
addikt
válasz
#86564352 #1676 üzenetére
Nagyon sok mindent befolyásol a megszokás és a "lustaság", hogy nem akar mással foglalkozni, vagy mást megismerni.
De lényegében igazad van, ha valaki nyitottan és toleranciával kezeli a dolgokat (és nemcsak itt a telefonoknál), akkor könnyebben boldogul és old meg dolgokat. Nyilván a nejem sem mászott bele teljesen a finombeállításokba, mondván "nem kell az neki", meg nem tudja mire való. Sok dolgot én állítottam be és segítettem neki. De van már olyan, mait azért magától is megváltoztatott, mert rájött, hogy mire is jó.
De nem is kell mindig és mindenhez érteni, elég ha az ember elfogadja a segítséget és nyitott a jó-tanácsokra, a mások tapasztalatára. (Ezért is jó pl. ez a fórum, sok mindent lehet itt is tanulni és megbeszélni)
Számomra minden esetre kellemes meglepetés volt, hogy a nejem mennyire megszokta és már el sem tudja képzelni az Iphonja nélkül a mindennapjait.
Erre ellenkező példa a gyerek (20 év feletti), aki kísérletezett vele, de nála nem jött be, mert sok dolgot "nem engedett" neki a "hülye Iphone"és nem tudta buherálni, stb., illetve az ő használati szokásai mellett (még a wc-n is vele van, hogy játsszon), gyorsan lemerül. De a mostani Huawei is ilyen neki, mert szinte állandóan töltőn van, annyit van a kezében, hiszen számára alapvetően "játékgép".
-
törölt tag
válasz
xedamen #1668 üzenetére
Általánosságban mondva specifikációk alapján gyakran aggódnak, aztán kézbe véve, tényleg használva kiderül mégse olyan rossz az iPhone mint várták. Mégse olyan rossz a papíron lehúzott kijelző, mégis bír egy napot az akku, gyors a processzor, appok indítása, memóriakezelés, jó a DAC jól szól, jó a kamera és négy év múlva is fluid lesz. Az ár/érték arány teljesen rendben van. Persze furcsaságok itt is vannak, pl. értesítések kezelése, és az van a fő beállítások menü, viszont 3rd party appoknak appon belül is van beállítás menüje.
+ col
Hasonló sztorikkal én is találkoztam környezetemben átlag user szinten. Ha iOS korlátait elfogadja az ember (használd úgy ahogy az Apple kigondolta) akkor örömet okozott nekik a váltás. Más vett Samsungot és már ott megkeveredett, hogy most Google Fényképek, Chrome is van meg még a Samsung galéria és böngésző még egyszer? (átlag userek)
Szubjektív, szerintem iOS appok minősége mintha jobb lenne. Adatvédelmi dolgokkal is foglalkoznak.Ilyen idősebb korosztály helyzetekben egyszer le kell ülni elmagyarázni mi hogy van. Pár beállítást megcsinálni nekik alapértelmezettről átállítani pl. Safari zárja be a lapokat havonta, mert láttam már valakinél 400 db lapot
, felrakni egy reklámszűrőt, widgetek beállítása, kereső használatra rászoktatni, night shift, a dedikált némító gombnak is szoktak örülni stb. apróságok.
-
xedamen
senior tag
válasz
pecccccccca #1669 üzenetére
Ott akkor valami nincs rendben 🤷🏻♂️ nekem 8 óra mindig megvan. 8 óra ha mobilnet, de 9-10 amióta karantén van és otthonról dolgozom 0-24 Wi-Fi-n van a telefon. Nincs valami, ami a háttérben fogyaszt? Nekem Apple watch folyamatosan rajta van pluszban. Igaz nem játszom, csak Safari, Messenger, Insta, Facebook meg Spotify és pár egyéb app.
-
col
addikt
válasz
xedamen #1668 üzenetére
Érdekes dolog, szinte ugyanígy jártam én is nejemmel. Előtte Androidos telefonjai voltak, és zömmel "telefonnak" használta, ritkán játszott, vagy használt egyéb funkciókat. Aztán egyszer valami játékra kapott rá és mindig csak dünnyögött, hogy lassú, lefagy, nem jó, élvezhetetlen. Ekkor én már elég régen IOS-t használtam és ajánlottam neki, tegyünk egy próbát. Kapott egy 5s-et (4 éve kb.), ez tetszett neki, mert kicsi és nőiesAz első reakciói is már pozitívak voltak, nagyon meglepte a dolog, hogy ilyen jól kezelhető és használható. Azóta már ő is egy "régi" SE-re váltott és ezen intéz már sok mindent, ha lusta elővenni a laptopját. Levelezést, közösségi média, hírek olvasása, szakmai fórumok, stb. szóval a munkájában is már egyre többet használja. (Rendszeresen használja zenehallgatásra is és a séták, kirándulások közben a fitness dolgokat is használja .
) Pedig nem egy műszaki zseni
, de teljesen egyedül kezeli és flottul használja szinte az első hét óta.
-
xedamen
senior tag
Nos, be kell vallanom meglepődtem mennyire jó ez a telefon. Anyának állítgattam be tegnap este, és tényleg kényelmes kezelni. Hangszóró rendben van, kijelző mintha 90Hz lenne olyan fluid az egész. Tegnap 4 óra SOT-tal volt 33%-on este, ma eddig 1.5 óra SOT és 83%. Most mondanám, hogy nem egy világbajnok, de konkrétan az S20+om is ennyit tudott jóval nagyobb akksival 360 ezerért. Így 11 Pro Max után, ami 10 óra SOT-ot hoz, nyilván vicces az 5 óra, de ha azt nézem, hogy a Note 10+ sem tudott többet 6-nál szintén 370 ezerért, akkor nem is olyan rossz vétel az SE.
Édesanyámnak is nagyon tetszik, 6 év android után végre ezt logikusnak találja és sokkal egyszerűbben eligazodik a beállításokban és a különböző appokban is (hívás, óra, naptár stb). Őszintén bevallom, nagyon féltem mi lesz, azt hittem 0-24 b@szogatni fog miatta, erre magától cserél háttérképet meg hívás azonosítót kapcsolgat... Nem is kellek nekiÚgy érzem ezt tök könnyen elnyomkodja, valószínűleg ezentúl csak iOS lesz neki
Mégegyszer köszönöm a tanácsokat, segítséget! Bátran ajánlom a telefont mindenkinek, aki egy kisméretű, gyors, megbízható telefonra vágyik! -
col
addikt
válasz
szabonagyur #1666 üzenetére
Érdekes, hogy ezt érzed. Én 7 plusról váltottam, ami még frissebb, mint a 6s és számomra érezhető az előrelépés.
-
szabonagyur
félisten
Cég lecserélte a 6S-t egy SE 2020-ra, egyelőre csalódás olyan szempontból, hogy nem igazán előre lépés.
Oké a kijelző jobb, több ram meg tárhely nagyobb, kamera jobb, stb. DE úgy általános helyzetben, normál felhasználásban nem előre lépés a 6S-hez képest.
Akksi a 6S-ben is fél éves, és kb ugyanannyi az üzemidő.
-
dssport
tag
válasz
TheBikerider #1650 üzenetére
Mit takar ez a ,,gyenge üzemidő"? Számszerűsítenéd?
Köszönöm! -
-
hzsolee
őstag
válasz
pinnacle #1654 üzenetére
Ezt csak tűzoltásnak rendeltem. A párom telefonja, és tok/kijelző védelem nélkül nem akartuk beüzemelni. Hydrogélt rendeltem rá két fajtát, de az még sokára érkezik... Régen én is rengeteget szoptam saját telóval ezzel a szappan formával. A vége hydrogél lett. Ezen is az lesz....
-
col
addikt
válasz
#76289792 #1655 üzenetére
Ezek csak előzetes találgatások az árakról.
És amennyire látjuk, tudjuk, addig még számtalan dolog változhat (árfolyam, itthoni piaci viszonyok, meg általában itthon kicsit mindig "rátesznek" ezekre az eredeti amerikai árakra). De legyen így és adják ennyiért.
Majd kiderül az igazság, ha megjelenik és elkezdik itthon is árulni.
-
col
addikt
válasz
TheBikerider #1652 üzenetére
Örülök, hogy elégedett vagy akkor, ezzel együtt.
Igen kell kompromisszumot kötni. Régebben még a Nokiáknál hetekig bírták egy töltéssel. Ezt az üzemidőt sokan visszasírják. (Ráadásul volt Nokiám, ami fél emeletet gurult le a lépcsőn. Széthullott darabokra, aztán összeraktam és működött gond nélkül)
Csak egyet felejtenek el nagyon sokan, hogy vannak technikai korlátok és fizikai törvények. A méret az első, hiszen kicsi készülékbe kisebb méretű és így kisebb kapacitású aksi fér. Ha visszaemlékszünk, a Nokia aksik sem voltak néha sokkal kisebbek, sőt kapacitásban sem voltak erősebbek a mostaniakhoz képest, bár más technológiájú aksik is voltak. Hiába fejlődnek az aksik típusai is, sajnos nem lehet a végtelenségig növelni és fejleszteni azokat sem. A mostani telefonok már nem egyszerű, pár centis kijelzőjűek és rengeteg egyéb funkciót (háttér-tevékenységet) is végeznek a készülékek. Ez mind energiaigényes dolog. A kijelző is jelentősen változott, az is eszi az akkut. Hiába fejlődött a technika minden téren, a korlátok bizonyos szinten adottak, sőt ellenünk is dolgoznak néha. Nagyobb telefonnál is nehéz ezt megoldani, mert ott a nagyobb kijelző jobban fogyaszt. Valahol meg kell húzni azt a határt, ami az aksi kapacitás és fogyasztás, töltés körül megvan. Sokszor azt látom, hogy ez a túlzott technikai elvárás és teljesíthetetlen igény okozza az emberek csalódását és nem gondolnak bele a fentiekbe. -
Csak az üzemidővel volt problémám.
Megszoktam a 11pro-t, hogy sokáig bírta és amikor “lejjebb” váltottam 2020 SE-re a megjelenésekor, csalódtam. De az én hibám persze, mert ne várjam már el ugyanazt az üzemidőt egy kisebb akkutól...szóval jóhogy visszatértem, ez bőven elég mindenre (is). -
col
addikt
válasz
TheBikerider #1650 üzenetére
Ezek szerint mégsem volt olyan rossz, ha visszatértél rá
Üdv újra a klubban akkor. -
Üdvözöllek benneteket!
Nos, régi SE-ről váltottam új, fekete SE-re. Volt már egy fehér ebből, de dual sim-ként használva, gyenge üzemidő miatt megváltam tőle. Most két hónap után megint vettem egyet és eltekintek a gyengeségétől. Majd töltöm amikor kell és kész.
-
col
addikt
A hírek és találgatások szerint a 12-es sorozat jóval drágább lesz, mint a mostani SE 2020. Azt neked kell eldöntened, hogy megéri-e a "felár" és adsz-e annyival többet érte, illetve számodra kell-e így
Nekem nagyon bejött eddig az SE, szóval most megint pár évig megvan a telefonom. (Lényegében az SE nagyrészt egy 11-es - pár dologgal csökkentve - tehát elég modern.)
-
gonger
senior tag
Én egy 5.2"-os droidról jönnék. Feleségem 8-asa a tökéletesen kézreálló méret, kezd megfertőzni, bejön minden szempontból. Az Se árazása baró, de olvasgattam az Iphone 12-esről, gondoltam megvárom inkább azt. Arról hetente jön új infó (olcsóbb lesz, nem lesz töltő, nem lesz headset, drágább lesz, kisebb lesz az akksi, szögletesebb lesz a forma stb) és ki tudja, vajon tényleg jön-e szeptemberben. Míg az SE akciókban egyre jobb áron van kínálva...ejj fene se tudja, érdemes-e várni a kicsit jobb kamerára és valamennyivel több RAM-ra, amikor az i7-eseknél sem számolnak be a userek döccenésekről.
Nekem formailag ez a 8-as váz tetszik, pont a szögletes design-tól nem voltam odáig, mondjuk ma már szilikon tok kb 0. percben felkerül a legtöbbre. -
pinnacle
nagyúr
válasz
#40993792 #1635 üzenetére
Köszi! Csak a speedshopban meg ezt mondták. Akkor ezek szerint nincs ilyen, hogy a HD jobban fekszik az üvegre, mint a másik.
-
herdsman12
őstag
bakker... mit is akartál?
először lehülyézed a haverod, aztán bedobod, hogy semmi közöd almáékhoz, de van v8-asod
nem gondolhatod komolyan, hogy ez a se füle, se farka beszólásod bárkit is befolyásol telefon vásárlás ügyben?
forgathatjuk a dolgokat így úgy amúgy, amit írtam az bizony igaz -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #1611 üzenetére
Megvan a telefon, iStyleban azt mondták, hogy a SE teljesen ugyanaz, mint a 8-as. Annak is le van kerekítve a kijelzője. Itthon megnézve, tényleg egyformán néznek ki. Akkor viszont lehet nem éri meg a HD, (ez sem nyúlik túl a lekerekítésig) mert az csak 1db, míg a másik 2db. Még nem tettem rá, de ez a HD vastagabbnak tűnik, mint a 5s, 11 Spigen fóliája, amikből szintén 2db volt. Persze lehet csak a védőfólia vastagabb rajta.
-
PACSA75
őstag
válasz
snorbi82 #1612 üzenetére
Én is dual sim módban használom, hibátlanul működik, de én erdélyi vagyok, és Digi fizikai vs Orange eSim el használom. Szóval inkább szolgáltató mintsem iOS probléma lehet nálad. Ami viszont javíthat a helyzeten aktiváld a hívásátirányítást mindkét simről a másikra, valamint a hívás várakoztatást. Így ha nem lenne térerő egyik vagy másik simen, továbbítja a másikra és be fog csörögni.
-
-
col
addikt
válasz
Šolaire #1628 üzenetére
Ráadásul most egy plusz dolog is motivált volna. Ha jól tudom a RED bevételéből az Apple "jótékonykodik" is. Ez is mellette szólt most nekem pluszban talán Covid védekezésre, kutatásra is fordítanak belőle.
Bár mivel én mindig tokban tartom a telefonjaimat, nem sok látszott volna belőle
A tepsi telefonom egy okból hasznos, kocsiban navigáció esetén kellemesebb. -
col
addikt
válasz
Šolaire #1626 üzenetére
Én is "tepsiről" váltottam és most is van még mellette egy I6 Plus. Valóban macerás ezeket néha kezelni, tárolni, hordani. Féltem is kezdetben tőle, milyen lesz a kisebb kijelző miatt használni. De felesleges aggodalom volt
Irigyellek akkor a RED miatt, nagyon szemeztem vele.
-
Šolaire
veterán
Hű ebből írtál disszertációt, meg vettél egy V8-as mercit.
Arc van rendesen, elég magas lóról beszélsz itt mindenkivel. Én anno nem azért vettem még a régi SE telefont mert pl a legjobb akksi ideje vagy kijelző felbontása volt, hanem azért mert kellett a kompakt, gyors, jól használható eszköz a sok utazás miatt, és amint tehetem ezt az SE-t is meg fogom venni ugyanezért. Nem pedig márkaszeretetből amiről te a "disszertációdat" írtad hanem azért mert kell egy viszonylag kompakt gyors telefon amit kényelmesen tudok használni a mindennapokban. Ja és köszi az időjárás jelentést Tiszaújvárosban is gyászos az idő szép napot neked is. -
blck1
tag
válasz
Tibee86 #1575 üzenetére
érthető hogy sok negatív választ kaptam erre a kommentre, de örülök, hogy valamilyen módon biztos késztettem arra pár embert, hogy próbálják meg átgondolni milyen indokból vásárolták is ezt a készüléket.
az mindig is nyilvánvaló volt az Apple termékeinél, hogy nem igazán a készüléket, inkább a rajta lévő szoftvert és a mögöttes tartalmakat vásárolod meg vele.
én bizony jelenleg nem is vagyok Apple termék tulaj egyik kategóriában sem, sokáig voltam, és nincs különösebb indok, hogy miért nincs most Apple termékem.
igazából ha lenne szükségesem rá, biztosan birtokolnék, hiszen rengeteg jó és egyedülálló terméke is van.
pont pár hónapja kellett írnom egy disszertációt a fogyasztói magatartásról, és lényegében az érzelmi alapú döntéseink a legmeghatározóbbak ebben a témában is, mint pl. amikor autót vásárolunk, vagy házat, etceterát... pontosan ezért vettem V8 5500ccm régi Mercedest, mert cseszettül olyat akarok/akartam, és racionális érvek hangyafasznyi mennyiség szól mellette...
forgathatjuk a dolgokat így úgy amúgy, amit írtam az bizony igaz, és örülök, hogy volt olyan SE tulaj aki ezt be is ismerte itt utána, és nincs ezzel semmi baj, de attól még jó, ha kicsit racionálisan is látunk.. hiszen ezt a készüléket, nem maga a készülék miatt vásárolták a tulajok az esetek többségében, inkább a szoftver, a komfortzónában maradás, a meggyőződés, a stb alapján
tökéletes telefon meg természetesen nem létezik.. tehát..
egyébként a topikot pont azért olvastam, mert elolvastam a tesztet, ez meg a "RE" fórum
szép napot mindenkinek! ja meg jobb időket, mert elég gyászos az időjárás Bp-n -
kalanchoe
senior tag
Na, ma leejtettem tok nélkül a telefont, látszólagos baja nem lett, azonban azóta kicsit lötyög a némító gomb, ami alapvetően nem zavar, azonban mikor megnyitom a kamerát, egy kicsit érdekes hangot ad ki a lencse. Más gondja egyébként nincs, mert normálisan fókuszál, stb. Szerintetek ez esetben lehet valami gondja, vagy használhatom tovább?
-
col
addikt
válasz
xedamen #1610 üzenetére
Ezzel a töltési parával nem kell ennyit foglalkozni. Példa az én esetem. 3 éven keresztül használtam az I7 plusomat. Éjjelente töltöttem, sokszor még rendszertelenül fel is tettem töltőre, ha úgy gondoltam kevés lesz az aksi a következő töltési lehetőségig. Mikor 3 évesen eladtam az eredeti aksija volt benne és 88%-os értéket jelzett. Kibírt még így is másfél-2 napot egy töltéssel. Szóval nem kell annyit foglalkozni ezzel a töltéssel és nem kell 20-80% között tartani. Nem kell édesanyádat ezzel stresszelni, ha megszokta, hogy másként tölti, nem lesz különösebb baja, de ha erre kényszeríted, akkor szerintem csak meg fog ijedni és állandóan azt fogja lesni, mikor és hogy töltse és lehet többet árt majd, mint használ.
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen csodás készülék. Van benne egy fizikai SIM (Telenor) és ESIM (Telekom). A készülék teljes térerő mellett (mindkét SIM) nem mindig elérhető. Van mikor a Telenor, van mikor Telekom, de legtöbbször a Telenor nem elérhető. A készüléket mellettem teszteltem egy másik telefonnal. A hívás után, kb 2 másodperccel már jön az sms, a nem fogadott hívásról. Az sms után már elérhető a szám. Ez IOS probléma? Még nem jön frissítés használjuk a telefont csak 3G-én?
Előre is köszönöm!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
lindermen #1600 üzenetére
Van már a HD fólia, azt mondták ez annyiban jobb a simánál, hogy jobban ráfekszik a kijelzőre. Ezt a kijelző lekerekítést, igazán elhagyhatnák a gyártók, régebben is volt valami telefonom, ahol 1mm-es levegő keret volt a fólia körül. Nem tudom, hogy ami jobban ráfekszik azt azt jelenti, hogy a fólia is görbített vagy csak kisebb. Holnap veszem át a telefont. Speedshoposok szerint, minden átlátszó tok egy idő után sárgulhat, a gyári is.
Spigen Liquid Crystal tokot vettem, de most látom, hogy van Spigen Liquid Crystal 2 is. Valaki tudja mi a különbség a kettő között? Speedshoposok szerint semmi.
-
xedamen
senior tag
válasz
#86564352 #1595 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat
Igen, közben meg is vette. Szerencsére vannak ismerősök Telekom boltban, akik azért Apple ID-t megcsinálták neki, névjegyzéket behúzták Gmail-ből, pár alap alkalmazást feltettek. Így péntekig elvan vele, holnap lemegyek Szegedre és kikapcsolom a háttérfolyamatokat, helymeghatározást leszedem a felesleges rendszerfolyamatokhoz (iránytű, időzóna stb.).
Így azért elég egyszerű, hogy nem tud valamit, akkor felhív és sajátomon tudom nézni mit-hol keressen, vagy gyors screen record és elküldöm neki
Kiváncsi vagyok aksira mit fog mondani, mert hiába volt 6 éves a Z3 Compact, mégis elég jól bírta, pedig anyu mindent elkövet, hogy kinyírja az aksit ("jajjj lemerült", "felteszem éjjelre", "úgyis töltöm miközben játszom" stb.) Most mondtam neki, hogy ne töltse éjjel, 20-80% között tartsa, ha lehet.
@Lindermen
Sajnos csak fekete volt az üzletben, de vett utána rá tokot, úgyhogy tetszik így neki
Ha lesz infóm, akkor megosztom -
BBke
tag
Elérhető az iOS 13.6 verziója, 329 MB a mérete.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Idáig a családban nem is volt senkinek sem színtelen tokja, de szerintem a piros, színtelen tokkal a legszebb. Illetve talán a matt színtelen lenne a legjobb, ha egyáltalán van olyan, hogy azért ne csillogjon. Ha ezekkel az olcsóbb tokokkal sincs semmi gond, akkor legfeljebb pár évente veszünk ujjat.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
lindermen #1600 üzenetére
Szia! Persze majd megírom. Vettem már ilyen fóliát 11-re, 5s-re, azokra tökéletes. Egyébként lehet ez ugyanaz a fólia, csak ráírták a SE-t. Igaz HD-nek van jelezve, nem tudom, hogy mi lehet az, biztos nem a felbontás.
Tokban megéri a Spigen a felárat? Lányomnak veszek egy piros SE-t, gondolom átlátszó tokkal a legszebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W