Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBke
tag
Erről mi a véleményetek? [link]
Ha a lightning aljzat be van dugva, de nincs a mágneses kábel csatlakoztatva, akkor nem érzékeli úgy hogy töltöm a telefont? Így használható a QI töltés? -
hemaka
nagyúr
Szurken beszerezve okes ez is, tobbet nem er.
-
enginev3.0
félisten
válasz
LurkerSheik #191 üzenetére
Melyik receptre gondolsz?
Szinte minden gyártónak van olcsóbb, és jobb készüléke is, maximum méretben nem ilyen egyik sem
De én szinte biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb el fog jönni a kisebb telefonok kora (is)
-
Ádám16
addikt
iPhone SE1-ről váltottam egy Mate 20 Pro készülékre 1 éve.
Lényegében a méreten kívül mindenben veri ezt az új SE-t a jelelegi telóm, mégis jobban vágyok az SE-re, mint a M20P-ra.Viszont nem tudom, hogy együtt tudnek-e élni ezzel az akksival, a M20P 2 napig bírja, és a dobozában található 40W-os toltovel felnyomom 50 perc alatt 100ra az akksit.
Az SE-t is iPad toltovel töltöttem anno, úgy azért gyorsabb volt, de mégis lassú ehhez képest, és minden nap tölteni kell, ami engem nagyon zavarna.Minden más téren engem megvett ismét az Apple.
-
Ennyiért jó csomag lett.
Nem tiszta a többi gyártó miért nem követi az Apple féle receptet.
i7-et viszont nem váltom le, mert minek.
A vezeték-nélküli töltés a plusz, viszont az üveg hátlap borzasztó törékeny.
A gyorsabb SOC viszont sem ad pluszt a felhasználói szokásaimhoz. -
BBke
tag
válasz
nyisziati #178 üzenetére
Természetesen ahhoz is kell vezeték a szivargyújtóhoz. De azt szépen is el lehet vezetni, hogy ne akadjon bele az ember egyfolytában. Ha telefon is támogatja, akkor lehet QI töltéssel tölteni. Persze nem olcsó egy ilyen autós tartó és QI töltő egyben. Valószínűleg sokan ezért nem is használják.
-
joey04
titán
tökéletes azoknak, akik nem techbuzik, nem is akarnak 3-400k-t telefonra költeni, de kell nekik az ios és sokáig nem akarnak cserélni. ez a vas sok évig elég lesz, a frissítés meg ugye nem probléma. számomra negatívum a gyengébb üzemidő, pozitívum pedig a kamera. szarabbra számítottam.
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
A 4,7 HD kevesebb erővel tudja, hogy ugyan olyan fluid legyen ergo feleslegesen erős az SE be az A13 -attól még egy jó soc, de logikátlan érv, hogy kell bele vagy micsoda előny származik tőle.
Nem, igazából amit írsz az csak azt jelenti, hogy elvileg még gyorsabb is az SE, mint a csúcskészülékek, hiszen gyengépp kijelzőt hajt meg ugyanolyan erejű CPU. Ennélfogva kijelenteni, hogy az A13 fölösleges a "4,7 HD" alá, értelmetlen.
Nem fölösleges, hiszen lehetővé teszi, hogy az SE legyen az egyik leggyorsabb gép jelenleg a piacon. Ez mind a rendszer sebességében (nézz rá pl. egy i8-al történő összehasonlításra), mind a teljesítményigényesebb feladatok (mint amilyenek pl. a játékok) megoldásában észrevehető. Ennél jobban én sem tudom leegyszerűsíteni neked, szóval én itt befejeztem ezt a beszélgetést, mert úgysem foglak meggyőzni. -
nozs23
addikt
válasz
#40047616 #182 üzenetére
Egyreszt minden piszok gyorsan tortenik a telefonon, ahogy ezt a teszt is leirja. Masreszt idotallo, evek mulva is normalisan hasznalhato es hosszan tamogatott. Ahhoz is kell a vas, hogy az Apple egyre jobb kepfeldolgozasat tamogassa, ezert csinal sokkal jobb fotokat, mint a 8-as. Portremod, video, Smart HDR - ezek mind igenybe veszik a hardvert.
-
Ezekiell
veterán
Kár az idejét múlt designert (hatalmasak ezek a kavak), de még így is elég jó belepodrog az Apple ökoszisztémaba, már akinek az érdekes.
-
Sinesol
veterán
Ahhoz képest az Iphone Se még máig egy egész gyors teló, pár hete volt nálam pár óráig cserekészülékként, nagyon jól használható ma is, de használtam, már 5-6 éves ipad air-t is, az is megállja a helyét bőven, míg pl a 4 éves android tabletem gyakorlatilag használhatatlan. Ne az Android-ból indulj ki, az iOS teljesen más ligát képvisel optimalizáció szempontjából.
-
BiP
nagyúr
Egyszerű a képlet. Van nagyobb felbontás drágán, de olcsón(értsd: olcsóbban) csak HD jut. Mindenki el tudja dönteni.
Nekem pl. fontos a felbontás, és már az 1080p-s kijelzőket is kerülöm.
(noha ép ésszel tudom, hogy az normál esetben bőven elég az is. Igaz, GearVR-hoz kevés.). -
tray86
tag
válasz
nyisziati #161 üzenetére
Es azért egy céges telefont nem video nézegetésre, játékra használnak, menjen gördülékenyen egy telkonf, egy vpn-microsoft exchange kombo + ki lehessen rakni az asztalra egy mitingen oszt jovan...
Kb. pont azok a dolgok, amire ez a telo használható, vagy amire részben ki lett találva a tulajdonságait figyelembe veve...
-
BBke
tag
válasz
enginev3.0 #151 üzenetére
Van vezeték nélküli autós tartó is. Ott nem megy a kábel össze-vissza. Én is fel szoktam az autóban tenni töltőre.
-
johnny500
tag
válasz
MarkCsiha461 #134 üzenetére
Én is ebben bízom!
-
atee_13
őstag
Próbálok a lényegre szorítkozni mert látom nem akar átmenni neked. 4,7 HD ra sokkal kevesebb pixelt kell megdolgoztatni. Tehát, ha A13 van 6" 2K ra oda kell a nagy erő. A 4,7 HD kevesebb erővel tudja, hogy ugyan olyan fluid legyen ergo feleslegesen erős az SE be az A13 -attól még egy jó soc, de logikátlan érv, hogy kell bele vagy micsoda előny származik tőle.
pixel 3 a - most hirtelen ez jut eszembe- nál is szörnyülködtem a káva ár kombival itt már fel sem hoztam mert azt látom, hogy a nagyobb az jobb. -nem neked nem hoztam fel, hanem úgy általánosságban itt- -
Sinesol
veterán
Kicsit túl van szerintem lihegve az akku dolog, én pár hónapja váltottam i8-ról, ahol ugyanez az akku volt, ráadásul már csak 89%-os állapotban, de még mindig kibirt egy napot átlagos használat, teló, navi, netezés mellett. Ráadásul it az uj chipset még valószínűleg kevesebbet is fogyaszt. Nyilván nem egy óriási üzemidő, de azért nem is érdemes eltúlozni a dolgot.
-
Szakiii
addikt
Ezzel az akuval inkabb reteg telefon. Nagyon kompromisszumos, mindenki evrol evre probal jobb aku idot elerni erre itt egy verszegeny. Ertem en hogy legerosebb proci de ez pont csak egy retegnek kell, atlag usernek nem kell az aktualis csucs hardver es ha ezt jem vesszuk figyelembe maris egy kamerat leszamitva alsokategorias telefonrol beszelunk.. egyszeruen tulmutat ez az akumeret azon, hogy milyen jo is lehetett volna. Pedig de szívesen megvennem asszonynak.
-
hroberto
veterán
Idejétmúlt design, IPS kijelző, 1 kamera, csúcs SoC, mindez 180 K, azért mert alma... Ennyiért van jobb.
-
tray86
tag
Sztem itthon céges flottában ebből rengeteg el fog menni.
Nettó 142k, ha egy cég vesz 10-20 darabot, vagy többet, akkor további kedvezményt is adhat rá a szolgáltató.Nalunk kapásból bejelentkezett érte az összes felsovezeto, 6S-rol váltanak erre (ami szinten flottában volt intézve nekik).
-
Gabron
újonc
Nem biztos hogy kell 5g engem egyàltalàn nem hoz làzba nem biztos hogy egèssèges dolog amugy jo kis telo .
-
doooo
veterán
válasz
szupermacs #39 üzenetére
"Olyat, aminek legalább még 5-6 évig lesz supportja."
Okés a hosszú támogatás, meg minden, de azért ne essünk túlzásba. Az a "legalább 5-6 év" jó, ha lesz 3. Ilyen akku, meg ennyi RAM mellett az is csoda lesz, ha még 2023-ban is bírja a strapát. Hiába az új SoC (ami teljesen értelmetlen ebbe a mobilba), egyáltalán nem "future-proof" a dolog, és pár iOS update nem fog ezen javítani.
Bár nyilván nem is az a cél, hisz nem csúcs iPhone. -
nyisziati
veterán
Nem erről van szó. Van a Mobilarénán egy szakmai topik, a "Melyik okostelefont vegyem?" Ebben számít az ajánlható telefonok ár/érték bajnokának a Redmi. Nyilván a legalacsonyabb árszegmensben.
-
Emericus Max
tag
Most nem kötözködés képpen, de az 5W-os (muhaha, a faszari anyjukat!) töltőt kihagytad a végéről.
Nem a telefonnal van a gond, de 180e forintért azért beleférhetett volna egy gyorstöltő és az akku kapacitás is egy vicc. Szóval intenzív nyomkodással fél napot bír, de cserébe fél óra alatt töltheted 50%-ra, ja nem... Engem mindig is ez a lehúzos hozzáállás zavart az Apple-nél.
Ha innen nézed, akkor Mezcal-nak igaza van tökéletesen. Ha veszel hozzá egy gyorstöltőt, akkor már mindjárt 190-195e Ft, anélkül meg szerintem szánalmas a töltés...
Az más kérdés, hogy almás fronton nincs olcsóbb, meg hogy ki szereti az ios-t.
Ettől még jó telefon, de 180e Ft-ot semmiképpen nem ér, pláne IPS kijelzővel. -
enginev3.0
félisten
Jah, meg jó azoknak is, akiknek fogalmuk sincs mit jelent az hogy 1800mah, és ők lesznek azok akik majd azt mondják hogy "egy napot kibír, mint a többi, nekem pont elég", és ez a fajta felhasználónak lóg keresztbe hosszába a váltótól a kéziféken és kormányon át egy töltő kábel az autóban, hogy a pont elég telefonja kibírja míg hazaér
-
Giovan!
addikt
Nos én a teljesítmény alatt a processzor teljesítményét értettem. Félreérthetően fogalmaztam, sajnálom.
És igen, nyílván fluidabb lesz a gép az A13-al, mint a 60 ezres gépekben található budget procikkal. Nem is értem, a csúcsmodellekhez is be szoktad írni, hogy vegyen inkább mindenki 60 ezres Redmit, hát fluid az is, minek akkor a csúcskategóriás CPU?
A játékhoz: nekem bőven elég a 4.7”-es kijelző, és nem igazán zavar, hogy ezt te furának találod -
atee_13
őstag
Te Írtad: "Márpedig akinek kell a csúcsteljesítmény"
4,7 HD nincs olyan nézőpont 2020 ban amilyen szempontból ez csúcs lenne.
Én azt mondtam, hogy : "Ha meg az kell, hogy fluid legyen azt gyengébb procival is eléred. "
4,7 HD hez nem kell A13 hogy fluid legyen egy árva szót nem ejtettem árról ezt te keverted bele.
"én játszom is mobilon" Nyilván ahány ház annyi szokás, de 2020 ban játékra hivatkozni 4,7 HD-n … nekem furcsa.
"De amúgy nem értem pontosan azokat, akik idejárnak ezen a gépen értetlenkedni." Én azon értetlenkedtem, h neked "Márpedig akinek kell a csúcsteljesítmény" és ezt te az SE ben találtad meg. Ha megtalálod a 11 pro ban nincs itt semmi látnivaló minden megy tovább a megszokottak szerint.
//
(#143) nozs23
És ezelőtt miért is nem volt oled? -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #145 üzenetére
Ez a gondolatmenet elég off, és nem is konkrétan neked szól, de a te kommented ütött szöget a fejembe. Nem semmi azért, hogy manapság már 5-6 óra sotot is kevesellünk. 4-5 éve azért ez még biztosan nem volt így a többségnél.
Ahogy nőttek a kijelzőméretek, ahogy egyre nagyobb tepsik lettek a telefonok, úgy lógunk egyre többet rajtuk (sajnos én is). Ráadásul ez az 5-6 óra sot általában 1 napi kijelzőidőt jelent, amibe még durvább belegondolni. Ez azt jelenti hogy napi 5-6 órát aktív a kijelzőnk, ennyit foglalkozunk a telefonnal munka, család, alvás, stb mellett.Egyébként ebből a gondolatmenetből kiindulva ennek a telefonnak a használóit talán kevésbé zavarja a gyengébb akksi. Nem az a célközönsége mint a 6+ colos mobiloknak, amik inkább multimédia fogyasztásra vannak szánva.
-
Giovan!
addikt
válasz
nyisziati #146 üzenetére
Ezen logika mentén minden létező okostelefon topikban fel lehet vetni a 60 ezres gépeket, mint használható alternatívakat, hiszen akinek nincs pénze 100 - 200 - 300 ezres telóra, az vehet ilyet is...
Az ok, hogy ezt meg lehet tenni, de mi értelme van? -
nozs23
addikt
Azért írtam ppi-t, mert felbontásról beszélni baromság, gondoltam ráterellek egy értelmesebb vonalra, ami a ppi.
Az X, Xs, 11Pro meg 458. Ha nem számítani akkor az alma a legdrágább készülékeibe minek tette volna bele, mikor legendásan híres arról, hogy egy fillért sem költ olyan technológiára amit nem tart fontosnak?
Az OLED szerényebb szubpixel száma miatt van szükség nagy felbontásra a drágább modelleknél. Semmi más miatt. 326 ppi elég gyengén nézne ki OLED-en, míg LCD-n teljesen oké.
Továbbá a Keynote-on hülyíthették a népet a Super Retinával. -
_flamer
aktív tag
Nagyon jó teszt. Tekintve, hogy kevés az ilyen árazással és hasonló specifikációval rendelkező telefon biztosan nagy sikere lesz. Mellette nagyon sokan szeretnének kompakt és erős készüléket, ez a telefon mindkét elvárást megtestesíti.
-
BBke
tag
válasz
Foglalt név #59 üzenetére
Nekem szimpi az SE. Hétvégén megnéztem a Media Marktban. Igaz csak feketében volt kint. Ha sikerül elcsípnem a T-nél munkaidőn kívűl, hogy legyen is a webshopban akkor rendelek egyet.
-
Baggins86
aktív tag
De jóó, olyan mint egy cukorkatartó
A kiscsajok biztos megőrülnek majd a készülékért. iPhone, ahhoz képest nem is drága, ez telitalálat lett -
Giovan!
addikt
Mint mondtam, a teljesítmény a fontos, nem az, hogy milyen kijelzőt bámulok. Nekem elég a 8-as panellje is, ez pedig ugyanazt kapta. Nem mondom, hogy nem örülnék jobb kijelzőnek, de mint mondtam, ezzel is beérem.
A jelenlegi telómban A11 van, annál gyengébb procira már nem váltanék vissza. És nem, nem hozza egy 60 ezer forintos gép azt a "fluidságot", amit a 2020-as SE tud, ezt remélem te sem gondolod komolyan. És, mivel sajnos szelektíven értelmezted a hozzászólásomat, ismét kiemelem, hogy én játszom is mobilon, amihez szintén kifejezetten jól jön, hogy a játékok szeretik az erős CPU-t, pláne, ha az az Apple tavalyi csúcsmobiljaiban debütált.De amúgy nem értem pontosan azokat, akik idejárnak ezen a gépen értetlenkedni. Ha jobb kijelező kell és több kamera, ott a 11 és a 11 pro, azokban pont az itt emlegetett hiányosságok vannak orvosolva. Cserébe viszont drágák, dehát valamit valamiért.
-
atee_13
őstag
Kezdjük ott, hogy most velem akarsz megbeszélni valami frusztrációt vagy úgy értelmezted, hogy a hozzászólásom egy PPI háború akart lenni?
Szerintem teljesen félreértetted.
De akkor reagálok a PPI-s megjegyzésre is:
Az X, Xs, 11Pro meg 458. Ha nem számítani akkor az alma a legdrágább készülékeibe minek tette volna bele, mikor legendásan híres arról, hogy egy fillért sem költ olyan technológiára amit nem tart fontosnak? -
Kamikaze75
tag
Igen,ennyit tud...
Mert a világ legértékesebb cége aki nem tud új compact telefont előlállítani csak régit "újracsomagolni" ez igen szánalmas.
Látszik hogy a 50%-os hasznot csak ilyen tálalásban tudják hozni.
Ja bocs tudnának újat csinálni 400 ért? 😁
Mi ez ha nem visszalépés? -
b.kov
senior tag
Köszi a tesztet, jó volt olvasni.
-
nozs23
addikt
Az XR, 11 ugyanilyen ppi-t ad. A legkelendőbb Apple telefonok az adott szériában.
A 11 konkrétan a legnépszerűbb telefon Kínában, ahol jóval olcsóbban sokkal menőbb kijelzős hazai telefonokat kapni. Pont ennyire érdekli az embereket a felbontás.
Ez egyedül itt probléma a fórumon. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Juhaszatti #127 üzenetére
Szerintem már egy 2 évvel ezelőtti 50ezres telefonnál se. És akkor még óvatos voltam.
-
motorhead
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #119 üzenetére
Az megvan neked, hogy a noccsos, lyukas szaron ki lehet kapcsoli a megjelenítő azon részét ahol ez a kameranyílás van és még akkor sincs akkora baromállat méretű káva mint ezen?
-
atee_13
őstag
Bocsi, hogy beleszólok, de milyen csúcsteljesítményt akarsz 4,7" on HD felbontásban?
Ha csúcsot akarsz kiröhögöd egy 2020 as modell HD felbontását. Ha meg az kell, hogy fluid legyen azt gyengébb procival is eléred.
Nekem ez a hivatkozás az A13 meg mellette a HD pártolás eléggé olyannak tűnik, hogy hat a marketig vagy sokkal inkább a hájp. -saját vélemény- -
johnny500
tag
válasz
SkyLine3000 #119 üzenetére
Ne is mond, nem tudom mit fogok venni 2-3 év múlva
-
SkyLine3000
addikt
1000x egy ilyen, mint akármelyik noccsos, lyukas sz@r..
-
whatwhatwhat
aktív tag
Elképesztő, hogy ez ajánlottat kapott. Egy tetszettet simán el tudnék képzelni, mert vannak előnyei telefonnak(kicsi, csúcs proci), így tulajdonképpen nincs konkurenciája. De csak azért mert valaminek nincs konkurenciája, még nem jár automatikusan ajánlott plecsni, pl: note 10 is csak tetszettek kapott, pedig ha használható stylusos telefont akarsz, akkor nem tudsz mást venni, csak note-ot.
Esetleg egy olyan vásárlónak aki MINDEKÉPPEN iphone-t szeretne, akkor simán azt tudom mondani, hogy persze, ajánlott. De egy átlag embernek ezt ajánlottnak mondani nagyon nagy túlzás. Úgy érzem hogy az iphone tesztek mindig olyan logikával készülnek, mintha értelmetlen lenne nem-apple telefonokkal összehasonlítani. Ami szerintem nem igaz. Persze rengetegen vannak akik különböző indokokkal csak és kizárólag iphone-t hajlandóak venni hátralevő életükben, de azért vannak még páran akik boldog iphone tulajként is azért néha-néha körbenéznek az aktuális ajánlatok között, mert nem bánják, ha a következő telefonjuk most éppen android lesz. Szerintem nekik ez az "ajánlott" plecsni félrevezető.
Ha pedig nem a fenti logikával kapott ajánlottat, akkor azt nem értem, hogy az összes hibájával együtt hogyan kaphatott: őskori design, 1 kamera, 64gb alap tárhely, gyenge akksi, lightning csatlakozó(igen ez 2020-ban már teljesen egyértelműen hátrány), 5w töltő és végül de nem utolsó sorban HD kijelző. Ezek közül párat még egy 100ezres telefonnak se engednék meg ajánlott plecsnivel, nem hogy egy 180ezresnek. Értem, értem az előnyeit, abszolút elfogadom. De van amit már nem lehet a procival meg a kis mérettel egyensúlyozni. -
Farkassacred
őstag
válasz
aujjobba #116 üzenetére
Mindennek megvan a maga célközönsége, ezzel nincs is baj. Itt csak a tényeket írtuk le páran, nyílván a marketing folyamatba már nem látunk bele tisztán.
Az eladások meg majd jönnek maguktól, valszeg a szolgáltatóknál fog a legtöbb ilyen teló fogyni. De ott akár még rekodot is dönthet télig..
-
aujjobba
addikt
válasz
Farkassacred #113 üzenetére
Új modellt kifejleszteni drága dolog, ez a telefon a meglévő komponensek újrafelhasználásáról szól, ezzel csökkentve a költségeket, számodra pedig a vételárat.
Van ennek célközönsége, a jobb kijelzőt és a nagyobb akkut a drágább készülékekben kapod meg. -
BrianDK
tag
Köszönöm a tesztet. Ha majd a hetesem már nem frissül, akkor váltok erre. Én már nagyon vártam. Reméltem, hogy valami ilyesmi lesz a végeredmény. Én elégedett vagyok ezzel a tudással. Remélem akkor is lesz újra ilyen kompakt készülék, amikor majd ez készül nyugdíjba vonulni... De az még odébb van
-
S e t h
nagyúr
A világ legtőkeerősebb vállalata ismét megcsinálta, beleadtak apait-anyait, hozsánna a mérnököknek!
-
Farkassacred
őstag
válasz
Mr Anderson #85 üzenetére
Az akksira és a kijelzőre joggal haragszanak az emebrek itt. Ennyiért 2020-ban az sem kifogás, hogy de apple szolgáltatások, jobb kamera stb van benne helyette.. Jó telefon lehetett volna ez ennyiért, de amiatt a két rosszra sikeredett tényező miatt albukott a szememben a termék, saját véleményem persze.
Utazgatás közben pl. kitörölhetem a jó kamerával egy ilyen nevetséges akksi mellett, és a processzor csíkszéllessége ezen nem segít annyit.. -
johnny500
tag
Nem feltétlen. Én még 3-4 éve vettem egy Xiaomit 55-ert. 1 éve cseréltem le azért mert már untam és nem azért mert lassú (nyílván nem is gyors
) volt. Nem rég adtam tovább családon belül.
-
Jogos, az egyik bolt oldalán néztem, bizonyára elírták. A tesztben már az van, hogy van benne NFC. Akinek ennyi pénze van és újat szeretne és megbarátkozik a nagy kijelzővel, annak tuti vétel.
Hogy picit a témához is kapcsolódjak, ilyen esetben egy jó állapotú használt iPhone 6S/7 vonalon is elgondolkodnék, de elismerem, hogy az első a többségnek jobb alternatíva lehet
-
Razzul
őstag
Na lássuk csak.
Redmi Note 8T
AnTuTu: 175k+ pont
1 főverzió frissítésIphone SE2
AnTuTu: 482k+ pont
legalább 4 főverzió frissítésEgyáltalán nem ugyanaz a kategória a két telefon. Az SE egy kamerája tényleg jobb mint az 8T háromja, mind videóban mind fotóban. Nem a lencsék száma a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Elden Ring
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest