Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz xedamen #1668 üzenetére

Általánosságban mondva specifikációk alapján gyakran aggódnak, aztán kézbe véve, tényleg használva kiderül mégse olyan rossz az iPhone mint várták. Mégse olyan rossz a papíron lehúzott kijelző, mégis bír egy napot az akku, gyors a processzor, appok indítása, memóriakezelés, jó a DAC jól szól, jó a kamera és négy év múlva is fluid lesz. Az ár/érték arány teljesen rendben van. Persze furcsaságok itt is vannak, pl. értesítések kezelése, és az van a fő beállítások menü, viszont 3rd party appoknak appon belül is van beállítás menüje.

+ col

Hasonló sztorikkal én is találkoztam környezetemben átlag user szinten. Ha iOS korlátait elfogadja az ember (használd úgy ahogy az Apple kigondolta) akkor örömet okozott nekik a váltás. Más vett Samsungot és már ott megkeveredett, hogy most Google Fényképek, Chrome is van meg még a Samsung galéria és böngésző még egyszer? (átlag userek)
    Szubjektív, szerintem iOS appok minősége mintha jobb lenne. Adatvédelmi dolgokkal is foglalkoznak.

Ilyen idősebb korosztály helyzetekben egyszer le kell ülni elmagyarázni mi hogy van. Pár beállítást megcsinálni nekik alapértelmezettről átállítani pl. Safari zárja be a lapokat havonta, mert láttam már valakinél 400 db lapot :D, felrakni egy reklámszűrőt, widgetek beállítása, kereső használatra rászoktatni, night shift, a dedikált némító gombnak is szoktak örülni stb. apróságok.

Új hozzászólás Aktív témák