- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek.
Viszont a kijelző kapcsán...
Ugye nem használnak mindenféle megjelenítést lezárt képernyőnél,az amoled maximum a fogyasztás csökkentése miatt lenne jó,meg VR.Engem pl.nem érdekel,mert ami bevált ehhez a komplett egészhez,rendszerhez,bőven elég. A felbontás szintén elég.Minek bojgatni? Persze az árba beleférne,meg a tudat,hogy ha már ennyi,akkor miért nem magasabb a felbontás,stb.
Az LG G6 lcd-s és elég gagyi a megvilágítása, amikor az aod be van kapcsolva. Ráadásul emiatt merül is rendesen.A Samsungon normálisan megoldották,amoled a kijelző.
Tehát gyakorlati haszna egyelőre nincs,szerintem. Nem tudom a X-ben lesz-e valami plusz funkció,ami miatt kellett az oled.
Szóval igen,rakhatnának bele ezt-azt,mert simán beleférne,de nem raknak. Lehet majd jövő évtől. Ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged