- Kompakt vízhűtés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmblolz94
csendes tag
Sziasztok!
Múlt hét hétfő óta én is beszálltam az almások világába egy 64GB-os fekete iPhone 8 Plus készülékkel.
Előző készülékem egy Z3 Compactom volt, amit imádtam, hű kis pajtásom volt, de 2 év után úgy éreztem le kell cseréljem, mert a dolgok nem mentek úgy a készüléken, mint újkorában, gyorsan melegedett stb.. 1 héttel a garancia lejárata után beküldtem szervizbe, ahol egy zsír új készülékre restaurálták. Mikor kézhez kaptam a készüléket, inkább nem csomagoltam ki, úgy döntöttem, hogy eladom. Ezalatt az idő alatt egyre több almás készülékhez volt szerencsém és egyre többet olvastam a rendszerrel kapcsolatban, érdekelt az egész... Majd 7 év kemény android évek után megvettem az első iPhone-omat, amit egyszer úgy gondoltam, hogy sosem fogok megtenni.
Nagyon jó döntés volt, bitang jó készülék, a mérethez kicsit hozzá kellett szokni, de 1 hét után már nagyon picinek tűnnek a "sima" telók. Akksiidő, kamera, a sztereo hangszórók meg úgy szinte minden nagyszerű.
Külön köszönet a CopyTrans program említéséért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest