- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tibee86 #6914 üzenetére
S2 óta mindegyik Galaxy S megvolt (volt amelyik többször is),de idén nagy eséllyel kihagyom.
Az S7 edge-nél is zavart hogy sokszor hozzáértem akkor is a széléhez amikor nem ott akartam,marhára idegesített,az S8nál meg még nagyobb lesz a kijelző,ergo a szélei is hosszabbak lesznek,így még nagyobb lenne az esélye a véletlen érintéseknek.
A másik ami nem tetszik,az az hogy a hátlapra kerül az ujjlenyomatszenzor,amit nagyon nem szeretek!
Pont azt szerettem eddig a S6/S7 szériában,hogy elöl volt a szenzor és ezt szeretem a szifonban is,ha hátul lesz,akkor nálam ki is pontozódott az S8.
Érdekes hogy a Huawei P10-ben meg pont előre került az eddig megszokott hátlap helyett.
Remélem hogy az i8-nál megvalósítják a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót,mert ha nem és helyette valami íriszleolvasós marhaság jön,akkor az i7 marad egy jódarabig.
Vagy helyette a következő Oneplus,szerintem ők még meghagyják elöl a szenzort.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest