- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vettem kötekedésnek, de nem értek veled egyet!
Az okok:
Az iPhone LCD kijelzőt használ, ami nem éppen energiatakarékos. Az S7-nél Samoled van, ami mint tudjuk nagyságrendekkel kevesebb energiát eszik!
A kijelző felbontása nekem nem releváns főleg mivel nagyon szabad szemmel nem vesz észre különbséget az ember. Samoled és LCD között már igen.
Mivel az S7-ben nagyobb a telep, jóval nagyobb, hoznia kéne ezt az elért üzemidőt vagy jobbat. A két telefon fogyasztása között nem a telep a probléma, nem is a kijelző felbontása, hanem a rendszer! És erre céloztam is tegnap, hogy sok esetben merült mint a balta, mert beakadt a google folyamat, stb.
Nem akartam az almát körtével összehasonlítani és nem is állítottam, hogy az S7 egy rossz telefon. Sőt! Csak ugye a Samsung nem figyel oda vagy eddig nem figyelt oda a szoftverre kellő képen.A processzor esetében pedig fölösleges a magokkal példálózni szerintem. Jelenleg az iPhone 7, 7 Plus a leggyorsabb telefon. Kevesebb maggal mint az S7! Szerintem tök mindegy, hogy hány magon dolgozik egy telefon addig amíg a telefon gyors, és az alkalmazások faszán futnak rajta! Ha egy benchmark teszt több pontot ad 4 magra, mint 8 magra, akkor már bocsánat, de az ember a hajára kenheti a 8 magot!
Egyébként, meg nem szeretném lehúzni a konkurencia telefonját, mert mint írtam használtam. Ha szoftveresen rendben van a készülék, akkor most nem lennék itt. Nekem voltak vele gondjaim és ezért váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- PlayStation 5
- VoIP telefonálás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest