- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
istibond
tag
Nekem a youtube alkalmazas meriti nagyon de csak akkor ha videot nezek ha csak keresek, nezelodok akkor nem.. pl
Ahogy rakattintok egy videora pillanatok alatt forro lesz a kamera alatt a hatlap... ez tegnap ota csinalja ha jol vettem eszre amiota frissitettem ios 11.1 re ...
Hard reset volt mar , ujratelepites is de semmi valtozas remelem kijavitjak az alkalmazast...
Mas nem tapasztalt ilyet?
11.03 ios frissites utan csinaltam egy gyari visszaalitast mert ugy merult a telefon mint a titanic meg keszenletben is tobb szazalekot orankent , szerencsere megoldotta de most ios 11.1 ujra elszarja a youtube, remelem nem kell megint gyariba rakni a telot.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest