Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
YoSzabee #745 üzenetére
Megérkezett az újabb szállítmány
spawn21 Hát majdnem úgy lett
Épp ma akartam bemenni az üzletbe,hogy megveszem ott,épp arra jártam,de olyan tömeg volt,hogy inkább kihagytam,erre mire hazaértem hívnak,hogy postázzák is
Tokon is agyaltam,hogy most megveszem,de mondom kitudja mikor kapom meg a telót,mehetek majd megint...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Revolut
- Jövedelem
- Külpolitika
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest