- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Gubu0101 #4012 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az aod nem csak szoftver kérdése, bizonyos hardveres követelményeknek is meg kell felelni.
bkri - Szerintem simán hozza a samsung szintet fotó minőségben is. A képminőség is preferencia kérdése, nekem jobban tetszenek az iphonenal lőtt képek, és az előző 5 telefonom galaxy s/note volt. Azok is baromi szép képeket lőttek, de itt valahogy 100 alkalomból 99x úgy néznek ki a képek, mint amire én számítottam. Előző telefonoknál mindig lőttem legalább 2 képet...
-
akosxyz
senior tag
válasz
Gubu0101 #3996 üzenetére
Jó neked, én nagyon sokszor belefutok, hogy nyomnék rá a piros gombra, de a másik fél hamarabb lerakja és egyből visszadob az előzményekbe és már hívom is aki épp a piros gomb vonalában volt
Lehet tényleg csak én bénázok ezzel, de roppant idegesítő tud lenni. Nem tudom ezzel lehet-e valamit kezdeni -
ricsi0307
senior tag
válasz
Gubu0101 #3681 üzenetére
Nem tudom bétáztál-e, én igen és brutál bezuhant az üzemidőm nekem is. 2 napja újraraktam az egész telefont (i12) a nulláról mindent kézzel visszarakva nem a mentésből visszaállítva ahogy itt ajánlották és nagyon úgy néz ki hogy megoldotta a dolgot most megint kibírja a munkanapot.
-
kakuk.tamas
addikt
-
PACSA75
őstag
válasz
Gubu0101 #3186 üzenetére
Az XS em 85% os volt, és tökéletesen működött. 80% ig nem kell parázni. Nem mondom, hogy nem kell nézni, mert én is szoktam 😂, de nem rinyálok, ha esik a százalék. Ez minden telefonnál így van, csak más márkánál nem látszik.
Szerintem ez csak statisztikai érték, nem okvetlenül egy valós fizikai állapot. -
Snoop27
őstag
válasz
Gubu0101 #928 üzenetére
Köszönöm neked és a többieknek a válaszokat.
Semmi bajom a P40 pro-val sem (GMS fent van) de kipróbálnék egy almát is. Egyetlen iphone-om egy 5S céges teló volt, az még megvan s működik ahogy kell. A 11 pro max tűnik számomra megfelelőnek, de többen is írták, hogy sokszor kevés a 4 gb ram, s csak ez tart vissza kicsit. Valószínűleg még várok s beruházok egy 12 pro max-ra.Gubu0101 nem volt fúrcsa eleinte, hogy szélesebb mint a P40?
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest