Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Ez azért lett miniLED, hogy ne kelljen OLED-nek lennie.
Gondolj bele milyen kellemetlen amikor a garancia lejárta után szrik be az OLED-ed, szellemképesedik, csíkosodik. Az iPad-ről eddig kialakult "kétéltű", hosszú használatot lehetővé tevő képet erősen árnyalná, ha széthullana 2-3 éves korára a legdrágább része, a kijelző. Én nagyon reménykedtem benne hogy az Apple kiküszöböli ezt legalább az iPad-ekben, ha már az iPhone-nál az évi százmilliós mennyiségekkel erre nem is lesz lehetősége a következő 1-2 évben mini/microLED-et tekintve. Szerintem okosan döntöttek amikor az OLED helyett ezt a vonalat kezdték el reszelgetni. Jön a Macbook-ba, órába is hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gondolj bele milyen kellemetlen amikor a garancia lejárta után szrik be az OLED-ed, szellemképesedik, csíkosodik. Az iPad-ről eddig kialakult "kétéltű", hosszú használatot lehetővé tevő képet erősen árnyalná, ha széthullana 2-3 éves korára a legdrágább része, a kijelző. Én nagyon reménykedtem benne hogy az Apple kiküszöböli ezt legalább az iPad-ekben, ha már az iPhone-nál az évi százmilliós mennyiségekkel erre nem is lesz lehetősége a következő 1-2 évben mini/microLED-et tekintve. Szerintem okosan döntöttek amikor az OLED helyett ezt a vonalat kezdték el reszelgetni. Jön a Macbook-ba, órába is hamarosan.