Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trully
csendes tag
Ne haragudj, de ez tipikusan az a hozzáállás ami egy egészséges emberben kiveri a biztosítékot.
Te attól érzed magad különbnek, mert apple terméket használsz? Szánalmas vagy de nagyon.
Használd azért mert, kielégíti az igényedet... stb, de azért mert, prémium, menő, gizdázni...
Ne haragudj de egy konzumidióta vagy. -
Cilindrik
aktív tag
"Ez egy prémium termék, ahogy az összes apple az, és én már önmagában azt is sajnálom, hogy részletre lehet venni iPhone-t is, mert nem örülök neki hogy minden majom megveheti a készüléket részletre, app-okra meg nincs pénze még 0,79 cent sem, mert elvitte a telefon törlesztője..."
szar érzés lehet hogy nem tudsz már villogni vele (gyanítom szifonod van)
-
QwErTy42
addikt
Egy audiban is vw motor van... az alvázról és a kismillió egyéb közös alkatrészről nem is beszélve.
Egy jobb vw semmivel sem rosszabb, mint egy audi. A különbség az, hogy kevesebb benne az extra.
Ha viszont ezt az analógiát nézzük, akkor az epöl semmiben sem jobb a konkurenseknél, mert nem nyújt extrát kialakításban: nincsenek prémium anyagok, megoldások, az utolsó alkatrészik pár kivételével megegyezik a konkurensek hasonló ajánlataival.Rossz példa volt.
Szerintem belőled csak az irigység szól, hogy minden áruházi dolgozónak és gimis suhancnak ilyen eszközei vannak, hogy Te aki hasonlót birtokolsz nem vagy azáltal különleges, hogy megengedheted magadnak a prémiumot. Na látod az ilyen mentalitású emberektől tudnék hányni... " Mert megérdemlem, ... nekem jár,... mert én ugye jobb vagyok ... és társai.
Vicc kérem szépen, vicc!Dyra: +1 A tartalom fogyasztás és generálás nem ugyanaz. Aki valóban dolgozik és nem csak henyél, annak elég kevés alkalma van a tartalom generálás( értsd munka) és az élete( nem fb-n csacsogás ismerősökkel, hanem mondjuk ne adj Is'n találkozni is velük vagy családi életet élni) mellett ilyen okosságokra.
[ Szerkesztve ]
-
KingJames
csendes tag
Egy drága Samsung, esetleg Sony termék nem lehet prémium, mert nem egy alma van a hátulján? Attól mert itt áll a küszöbön a nagy és hatalmas USA, attól még igen is drága cucc ez is és a High end Samsungok, Sony-k is. Magyar viszonylatba, egy átlag ember hogy vehessen magának pl. egy Iphone 5-öt és mondjuk egy ilyen tábla pc-t azért majdhogynem fél évet kell güriznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Go
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Samsung Galaxy Tab A8 3/32GB, Normál, Wi-Fi-s, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.