Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szerintem is szomorú, hogy nálunk ilyen sok birka van és nem tud felelősségteljesen döntetni, ebben egyet érthetünk.
Más kérdés viszont, ha ennél is drágább lenne, akkor miben változna a felhasználók száma. Szerintem nem csökkenne, mert akkor is kigazdálkodná valahogy a szerencsétlen és nem 12, hanem 24 hónapra venné meg.
Sok embernek fázik kis hazánkban a lába, mert a takarója már régen csak a derekát melegíti az elbaltázott és ostoba döntései miatt... -
QwErTy42
addikt
Egy audiban is vw motor van... az alvázról és a kismillió egyéb közös alkatrészről nem is beszélve.
Egy jobb vw semmivel sem rosszabb, mint egy audi. A különbség az, hogy kevesebb benne az extra.
Ha viszont ezt az analógiát nézzük, akkor az epöl semmiben sem jobb a konkurenseknél, mert nem nyújt extrát kialakításban: nincsenek prémium anyagok, megoldások, az utolsó alkatrészik pár kivételével megegyezik a konkurensek hasonló ajánlataival.Rossz példa volt.
Szerintem belőled csak az irigység szól, hogy minden áruházi dolgozónak és gimis suhancnak ilyen eszközei vannak, hogy Te aki hasonlót birtokolsz nem vagy azáltal különleges, hogy megengedheted magadnak a prémiumot. Na látod az ilyen mentalitású emberektől tudnék hányni... " Mert megérdemlem, ... nekem jár,... mert én ugye jobb vagyok ... és társai.
Vicc kérem szépen, vicc!Dyra: +1 A tartalom fogyasztás és generálás nem ugyanaz. Aki valóban dolgozik és nem csak henyél, annak elég kevés alkalma van a tartalom generálás( értsd munka) és az élete( nem fb-n csacsogás ismerősökkel, hanem mondjuk ne adj Is'n találkozni is velük vagy családi életet élni) mellett ilyen okosságokra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari