- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok! Handoff hivas ipadrol megy nektek? Smst tudok kuldeni, de hivni vmiért nem! Eddig működött
! -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6146 üzenetére
És milyen a felülete? Téged nem zavar, hogy nem üveg, hanem tapadós műanyag? Telefonomra raktam rá 1 hétig egy drága fóliát, nem 200 Ft-os Ebayeset, de borzasztó üveghez képest... Baromi pontatlan lesz tőle a kijelző és a színek is torzulnak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ForRedGlory #6144 üzenetére
Ez lett a megoldás. Visszahúztam, totál bevizeztem a kijelzőt és egy bankkártyával kipréseltem alóla a vizet. Tükör sima lett.
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy barátságos de biztos vagyok benne hogy te sem fogod tudni elsőre így felrakni. Túl nagy felület ez ahhoz hogy 100%-ig kiküszöböljük a bubikat, a láthatatlan szöszökről nem is beszélve.
ForRedGlory
Az lesz, iPhone-nál is így csináltam anno és tökéletes lett, igaz kisebb felület. -
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Vedd le es mosd le viz alatt. Siman probalkozhatsz utana ujra. En is igy tettem fel vagy ot proba utan
-
iEdina
újonc
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Szia
Én is ezen tűnődtem, hogy hogy fogom rátenni buborékok nélkül a fóliát. Ezt a videót találtam a neten, ami nekem elég barátságosnak és egyszerűnek tűnik
Remélem tudtam segíteni
-
vadászcsiga
félisten
Valakinek sikerült elsőre fóliát tenni a kijelzore? Vettem egyet tegnap az auchanban de ugy néz ki rajta mint a hányás
-
Vasinger!
nagyúr
Én szerintem az Air hardveresen nagyon rendben van. Véleményem szerint még jó pár évig ki fog szolgálni. Ha touch ID valóban nem érdekel, akkor lehet jobb választás az Air. Azt mondjuk nem tudom, hogy megjelenéskor fogja e csökkenteni a régebbi szériák árait az Apple, mint a 6 megjelenésekor.
Ram az egy érdekes kérdés, nekem végig 900 Mb felett eszik az Air úgy is, ha nem fut semmi se előtérben, tehát ha 2 GB lenne, akkor valószínűleg azt is megenné gond nélkül, fura a memóriakezelése az iOS-nek, nem olyan egyszerű, mint Windowsnál.
-
iEdina
újonc
Sziasztok!
Lenne Hozzátok egy kérdésem
nem igazán tudom mit tegyek, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék venni egy Ipad Air-t a közeljövőben, azt nem tudom eldönteni hogy várjak-e az újra vagy elég nekem a sima is? Meg tudnám venni 110.000 Ft-ért, szerintem ennyit nagyon megérne. Az újban nem igazán érdekel a TouchID, szerintem már így is elég vékony, és én úgy gondolom ez is elég szép képeket készítA RAM az egyedüli ami talán egy kicsit érdekesebb lehet, de átlagos felhasználáson kívül 1-2 játék, videózás, fényképezés és netezés az amire én használnám. Szerintem erre ez is tökéletes lenne nekem!
Kérlek segítsetek, Kedes Ipad Air tulajdonosok!
Szép napot Mindenkinek!
-
Redeckt
tag
A JB nélküli torrentezésre (iTransmission) megoldás lehet, az emu4ios.net oldalon található, Emu4iOS Store telepítése.
Itt egy cikk, melyben az Emu4iOS Store -ban szintén elérhető iRec alkalmazás bemutatása során végig is vezetnek a telepítési procedúrán.
Persze az oldalon is feltüntetett dátum visszaállításra szükség lehet. -
HardRic
addikt
válasz
Arthuro_Adam #6132 üzenetére
Hiába állítottam vissza a rendszeridőt egyszerűen nem lehetett felrakni. Ha jól emlékszem a forrásoldallal volt valami gond, talán nem is volt elérhető a file amire rámutatott minden oldal ami feltelepítette volna. Ez pár hónapja volt, nem tudom mi változott azóta.
-
v-paci
aktív tag
Mostanában már nem jár ingyen a keynotes és társai az új ipad-ekhez? Tegnap vettem egy air-t és fizetősnek mutatja az alkalmazásokat...
-
HardRic
addikt
válasz
Arthuro_Adam #6124 üzenetére
Már nem lehet felrakni.
-
válasz
Arthuro_Adam #6124 üzenetére
Ezt kipróbálnám én is, de ilyen néven nem találok alkalmazást az AppStoreban.
-
-
vans?
őstag
iOS8 ota tizszer annyit hasznalom a home gombot.
-
Arthuro_Adam
őstag
Tárgytalan a dolog.
-
Süvi
őstag
-
szalabzs
tag
válasz
univerzita #6109 üzenetére
meg úgy látom mobilnetet is meg lehet vele osztani.
akkor lehet elég egy 16Gb wifi modell. mit szóltok ehhez? -
Vasinger!
nagyúr
-
szalabzs
tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék egy tabletet venni, de sajnos nem tudom hogy milyet vegyek.Nagyon tetszik az Apple minőség, de félek a sokat hallott android tabletekhez képest korlátozottabb használattól.
El tudjátok mondani, hogy ez igaz-e, és miben merül ki?A következőkre használnám:
Böngészés, filmnézés (fullHD MKV, DTS stb), film streamelése TV-re, filmletöltés, zenehallgatás (FLAC)(simán rátehetem a letöltött zenéimet?). E-book olvasás, magazinok olvasása.Mennyire lehet külső tárolóval (hdd, pendrive) bővíteni? JB-vel lehet?
(az igazság az, hogy még nem volt smart phone, se tablet a birtokomban, ezért nem is igazán tudom, hogy mi másra lehet még ezeket használni
Egyébként Ipad minin gondolkozom.
-
-
erdoke
titán
válasz
totopad #6100 üzenetére
Engem úgy 4 éve nem érdekel a témázás, de az ikonok sem. Nem gyönyörködni akarok a napi pár másodpercre elém kerülő menüben, hanem használni akarom, és minél könnyebben lehet, annál jobb.
Az általam használt alkalmazásokkal nem durván bugosabb a 8.0.2, mint a 7.1.2. Hozzáteszem, Safarit nem nagyon használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest