Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Eddig kicsit szomorú voltam, hogy az én tabletem csak 11-12 órát bír ki az én használatommal.
De tegnap kiderült: enyémbe is erőmű vanAz anomália oka: Egyik este kb 30%-os töltöttségnél 10 órás használatnál olyan programot használtam, ami helyadatokat használ (kis nyilacska). Letettem a gépet anélkül, hogy kiléptem voltam és reggel még mindig ott volt a nyilacska, de már 18 órás használat
-
erdoke
titán
válasz
spawn21 #5004 üzenetére
Pedig legalább másfél éve használjuk, mióta felfedeztem az nPlayert. NAS-ról (illetve egy WD MyBook Live-ról) néznek vele filmeket a gyerekek, és némelyik mese a 20 Mbps-ot is megközelíti. Gondolom az iPad saját tárhelyéről még többet bírhat, nem korlátozza a WiFi.
A legjobb aláírás a héten
-
Marl
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valamilyen infója valakinek a hátlap és érintőképernyő-cseréről (hol érdemes csináltatni, milyen áron, stb.). Érintőképernyőt láttam pár szervizben, hogy csinálnak, de a hátlapról semmit nem találtam.
Köszi.
Végiggondoltam amit mondtál és lesz@rom.
-
plus44
veterán
Srácok, ez a Mercury Connect hogy működik, mert annyira logikátlan, hogy az valami gyalázat. Megcsinálom a Chrome-ban a PC-n, megcsinálom iPad-en. Szépen szinkronizál, de csak iPad-ről gépre. Ez mi már? Bármilyen módosítást is csinálok a gépen, nem történik meg, mikor szinkronizál egyet, minden abba az állapotba kerül, amin jelenleg az iPad-en van. Nincs mindkét oldal felé szinkron?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
attila132%
csendes tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség hogy JB nélkül közvetlenül iPad-re töltsek le filmeket? -
vadászcsiga
félisten
válasz
attila132% #5012 üzenetére
Persze. Miután befejeződött a letöltés es van fent valami lejátszó, fel fogja ajánlani a kérdést hogy miben akarod megnyitni
-
univerzita
addikt
válasz
attila132% #5012 üzenetére
JB nélkül nincs.Ha közvetlen torrent oldalra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5014 üzenetére
Nekem megy anélkül is, igaz kell hozzá egy transmission is a routerre kötött vinyón
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5015 üzenetére
Úgy lehet. Nekem is van a Zyxel NAS hoz transmission de iPadrol nemtudom megnyitni.Te hogy csinálod? De gondolom transmission-nel sem közvetlenul iPadra megy hanem a vinyóra.Szerintem a forumtársunk arra gondolt hogy közvetlenül iPadra.
-
attila132%
csendes tag
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Igen, pc nélkül gondoltam.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Vinyóra megy természetesen. Torrent file watch mappába iFiles segítségével bemásol es kész is. Utána nPlayer és dlna
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5018 üzenetére
Köszönöm.
-
Lien
tag
Sziasztok!
Már tűkön ülve várom, hogy eljöjjön az Augusztus hónap közepe meg még le kell nyomnom a hónapban 3 darab 12 órás műszakot és tudok vásárolni az iPhone 4-em mellé egy iPad Air 32GB sima wi-fi-s modellt.
Eredetileg iPhone 5S-t akartam, de aztán így 2 alma termékem lesz, egyiken már nem lesz támogatva az OS de a másikon meg még évekig szólni fog rá a frissítés.
Jött az, hogy retina mini vagy air, de azért döntöttem az utóbbi mellett, mert ha filmezni akarok, akkor ott bizony számít a méret. Rokonom sima minijén néztem videót és annyira nem győzött meg a kis méret.
Már előre megvásároltam egy smart case-t ami hamisítvány és ~3500 forintomba fájt azt hiszem.
[link]
Gondolom nem eredeti, mert 1. Nem dobozban érkezett, mint ahogy fentebbi hozzászólásokat olvastam Süvijé, hanem sima csomagolásban.
2. Kissé büdös ez az előlapvédő műbőr(?).
Mindössze azért vettem ezt, mert 1 hét alatt megjött, és elő-hátlapot véd, kis ceruza amit nem hiszem, hogy használni fogok, meg egy fólia, amit erre mindenképpen akartam.
Cumó
Szerintetek jó vétel? Vagy próbáljak meg másikat vásárolni? -
erdoke
titán
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert PC-n csak IE, Opera és Safari van, de holnap estig PC sincs.
Nekem fontosabb, hogy telefon és iPad között szinkronizáljanak a böngészők, PC-n szinte csak dolgozok. Ez utóbbi szépen működik iCloudon és Dropboxon keresztül is.A legjobb aláírás a héten
-
Süvi
őstag
Előre is gratula
Nem tűnnek rossznak a dolgok, bár én azért nem vettem műanyag belsejűt, mert félek hogy összekarcolja. (Az ebay link alapján biztos, hogy Air-re való? Mert mintha nem ott lenne a hangszóró kivágása mint az Air-nek?
Nekem plüss belsővel van ill. van egy szilikon hátsó tokom + kínai cover.[ Szerkesztve ]
-
Ha a rendelésnél az Airt választottad, akkor bizonyára Airre valót kaptál.
Illetve a fotódon 3-as osztású Cover van, az is az Airre jellemző, a korábbi modellekre 4-es osztasú volt a szokás.Szvsz bőven vállalható kategória. Milyen a belseje? A fotón szerintem a külseje látszik a Covernek is, a plüss a nyerő ahogy Süvi is írja, ez esetben felesleges a fólia.
[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
Az air-nélkül nem kell néha szemeteket spameket törölni?van erre valami program esetleg?
bendeguz_HUN
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Air nélkül???? Spameket a mailben érted?
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #5027 üzenetére
Részegen szoktam így fogalmazni
-
univerzita
addikt
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Szemetet(föleg ami a böngésögben marad,facebook de lehet hogy spameket is) a PhoneClean appal lehet. Számítógépre teszed majd ráteszed a Airt. Volt akinek 600-800 Mb kitörölt. A 2- tes ingyenes a 3- mas fizetös.
-
bendeguz76
aktív tag
-
Lien
tag
-
Lien
tag
Mellesleg iPadnél van valami, mint az iPhone Find My Phone része? Ha elveszítem valami nyomkövetővel megkeressem? Wi-fi only vagy wi-fi+cellularral megy csak HA van?
-
Injun
aktív tag
Az Appstore elfogad bankkártya helyett dombornyomott bankkártyához rendelt internet kártyát?
-
Injun
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5041 üzenetére
Köszi,pont Cib-es
-
ZoliBen
tag
Hali! Szerintetek milyen módon úszható meg legolcsóbban, hogy az ipad képét átrakjam a TV-re? (apple TV kizárva, valami kábeles, esetleg egyéb olcsó megoldás kellene)
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
madgie
titán
válasz
ZoliBen #5043 üzenetére
Ez sem olcsó, de létezik.
-
ZoliBen
tag
Igen, néztem, de sajnos ez nekem nem tartozik az olcsó kategóriába
@vadászcsiga: sajnos pont egy sony bravia tv-hez kellene, ami egy rakás f0s, plusz nagyon rossz minőségben tolja át a kontentot.
@univerzia: a legtöbbet már próbáltam, de sajnos az én esetemben egyik sem vált be.
Az igazat megvallva esetleg egy kínai ebayes klón ra gondoltam, hátha találkozott már valaki ilyennel.
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
Szecsy
aktív tag
Tudnatok mondani fajlkezelo programot ami szerintetek a legjobb? Azsebaj ha ingyenes
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular mint az új! Dobozos 100% hibátlan!
- Mint az új - iPad 7 2019 - SIM-es - garancia, doboz, fehér
- Bomba áron! Új iPad 9. Generáció (2021) 10.2 wifi Grey/Silver 64gb, 1 napos! Extrákkal!
- iPad 9 2021 10.2 64GB Cellular 4G LTE bontatlan 1 év Apple garancia
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Apple iPad 5th Gen 32GB Wi-Fi, 9.7in - Space Gray
- Vadonat új iPad PRO 11 (2021) M1 CHIP! 128GB WIFI + 5G CELLULAR sim KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- ÚJ iPad PRO 11 (2022) M2 CHIP! 128GB WIFI space gray ALZA számla! 2023 december 27-ig Apple gar!
- Honor Pad 8 - bontatlan - 2 év garancia - szilikon tok - üvegfólia
- ÚJ iPad PRO 11 (2022) M2 CHIP 128GB WIFI + 5G Cellular sim kártyafüggetlen! 2024 májusig Apple gar!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest