- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szecsy
aktív tag
Tudnatok mondani fajlkezelo programot ami szerintetek a legjobb? Azsebaj ha ingyenes
-
ZoliBen
tag
Igen, néztem, de sajnos ez nekem nem tartozik az olcsó kategóriába
@vadászcsiga: sajnos pont egy sony bravia tv-hez kellene, ami egy rakás f0s, plusz nagyon rossz minőségben tolja át a kontentot.
@univerzia: a legtöbbet már próbáltam, de sajnos az én esetemben egyik sem vált be.
Az igazat megvallva esetleg egy kínai ebayes klón ra gondoltam, hátha találkozott már valaki ilyennel.
-
madgie
titán
válasz
ZoliBen #5043 üzenetére
Ez sem olcsó, de létezik.
-
ZoliBen
tag
Hali! Szerintetek milyen módon úszható meg legolcsóbban, hogy az ipad képét átrakjam a TV-re? (apple TV kizárva, valami kábeles, esetleg egyéb olcsó megoldás kellene)
-
Injun
senior tag
válasz
vadászcsiga #5041 üzenetére
Köszi,pont Cib-es
-
Injun
senior tag
Az Appstore elfogad bankkártya helyett dombornyomott bankkártyához rendelt internet kártyát?
-
Lien
aktív tag
Mellesleg iPadnél van valami, mint az iPhone Find My Phone része? Ha elveszítem valami nyomkövetővel megkeressem? Wi-fi only vagy wi-fi+cellularral megy csak HA van?
-
Lien
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
univerzita #5029 üzenetére
köszi.620mb-ot törölt nálam.köszi mégegyszer
-
univerzita
addikt
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Szemetet(föleg ami a böngésögben marad,facebook de lehet hogy spameket is) a PhoneClean appal lehet. Számítógépre teszed majd ráteszed a Airt. Volt akinek 600-800 Mb kitörölt. A 2- tes ingyenes a 3- mas fizetös.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #5027 üzenetére
Részegen szoktam így fogalmazni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Air nélkül???? Spameket a mailben érted?
-
bendeguz76
aktív tag
Az air-nélkül nem kell néha szemeteket spameket törölni?van erre valami program esetleg?
-
Ha a rendelésnél az Airt választottad, akkor bizonyára Airre valót kaptál.
Illetve a fotódon 3-as osztású Cover van, az is az Airre jellemző, a korábbi modellekre 4-es osztasú volt a szokás.Szvsz bőven vállalható kategória. Milyen a belseje? A fotón szerintem a külseje látszik a Covernek is, a plüss a nyerő ahogy Süvi is írja, ez esetben felesleges a fólia.
-
Süvi
őstag
Előre is gratula
Nem tűnnek rossznak a dolgok, bár én azért nem vettem műanyag belsejűt, mert félek hogy összekarcolja. (Az ebay link alapján biztos, hogy Air-re való? Mert mintha nem ott lenne a hangszóró kivágása mint az Air-nek?
Nekem plüss belsővel van ill. van egy szilikon hátsó tokom + kínai cover. -
erdoke
titán
-
Lien
aktív tag
Sziasztok!
Már tűkön ülve várom, hogy eljöjjön az Augusztus hónap közepe meg még le kell nyomnom a hónapban 3 darab 12 órás műszakot és tudok vásárolni az iPhone 4-em mellé egy iPad Air 32GB sima wi-fi-s modellt.
Eredetileg iPhone 5S-t akartam, de aztán így 2 alma termékem lesz, egyiken már nem lesz támogatva az OS de a másikon meg még évekig szólni fog rá a frissítés.
Jött az, hogy retina mini vagy air, de azért döntöttem az utóbbi mellett, mert ha filmezni akarok, akkor ott bizony számít a méret. Rokonom sima minijén néztem videót és annyira nem győzött meg a kis méret.
Már előre megvásároltam egy smart case-t ami hamisítvány és ~3500 forintomba fájt azt hiszem.
[link]
Gondolom nem eredeti, mert 1. Nem dobozban érkezett, mint ahogy fentebbi hozzászólásokat olvastam Süvijé, hanem sima csomagolásban.
2. Kissé büdös ez az előlapvédő műbőr(?).
Mindössze azért vettem ezt, mert 1 hét alatt megjött, és elő-hátlapot véd, kis ceruza amit nem hiszem, hogy használni fogok, meg egy fólia, amit erre mindenképpen akartam.
Cumó
Szerintetek jó vétel? Vagy próbáljak meg másikat vásárolni? -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5018 üzenetére
Köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Vinyóra megy természetesen. Torrent file watch mappába iFiles segítségével bemásol es kész is. Utána nPlayer és dlna
-
attila132%
csendes tag
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Igen, pc nélkül gondoltam.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5015 üzenetére
Úgy lehet. Nekem is van a Zyxel NAS hoz transmission de iPadrol nemtudom megnyitni.Te hogy csinálod? De gondolom transmission-nel sem közvetlenul iPadra megy hanem a vinyóra.Szerintem a forumtársunk arra gondolt hogy közvetlenül iPadra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5014 üzenetére
Nekem megy anélkül is, igaz kell hozzá egy transmission is a routerre kötött vinyón
-
univerzita
addikt
válasz
attila132% #5012 üzenetére
JB nélkül nincs.Ha közvetlen torrent oldalra gondolsz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
attila132% #5012 üzenetére
Persze. Miután befejeződött a letöltés es van fent valami lejátszó, fel fogja ajánlani a kérdést hogy miben akarod megnyitni
-
attila132%
csendes tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség hogy JB nélkül közvetlenül iPad-re töltsek le filmeket? -
plus44
veterán
Srácok, ez a Mercury Connect hogy működik, mert annyira logikátlan, hogy az valami gyalázat. Megcsinálom a Chrome-ban a PC-n, megcsinálom iPad-en. Szépen szinkronizál, de csak iPad-ről gépre. Ez mi már? Bármilyen módosítást is csinálok a gépen, nem történik meg, mikor szinkronizál egyet, minden abba az állapotba kerül, amin jelenleg az iPad-en van. Nincs mindkét oldal felé szinkron?
-
Marl
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valamilyen infója valakinek a hátlap és érintőképernyő-cseréről (hol érdemes csináltatni, milyen áron, stb.). Érintőképernyőt láttam pár szervizben, hogy csinálnak, de a hátlapról semmit nem találtam.
Köszi.
-
erdoke
titán
-
Süvi
őstag
Eddig kicsit szomorú voltam, hogy az én tabletem csak 11-12 órát bír ki az én használatommal.
De tegnap kiderült: enyémbe is erőmű vanAz anomália oka: Egyik este kb 30%-os töltöttségnél 10 órás használatnál olyan programot használtam, ami helyadatokat használ (kis nyilacska). Letettem a gépet anélkül, hogy kiléptem voltam és reggel még mindig ott volt a nyilacska, de már 18 órás használat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest