Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
roppant egyszerű: appbrainen mindenféle statisztikai bontásban lehet szűrni a top alkalmazásokat (napi/heti/havi/ever), és ha már ott kikerestem vmit nyilván nem megyek at marketra hogy ott is keresgessem, csak beolvasom a qr-t és meg is van.
Ennyi a filozófia. Persze ezt a progit most linkelhettem volna marketra is, de úgy tűnik én már appbrain fan vagyok

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
hogy belém lehessen kötni

majd a következőt az online marketbe linkelem, h mindenki megnyugodjon

a másik, h írjátok nyugodtan, h ti mi mást használtok, de előtte azért nézzétek meg amiket én linkeltem... sokkal butább, gagyibb programot ajánlani azok helyett köhömmköhömm...
(már körvonalazódik bennem a 2. rész programkínálata, de még jöhet sok-sok tipp
) -
Drenadar
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
+1
sztem is érdemesebb a marketet linkelni hisz ha ott megtetszik akkor egyből lehet installálni is... egy gombnyomás.
battery widget pro ugyan fizetős de nagyon sok mindent elmond... nem csak a jelenlegi állapotot, hanem kalkulációk, mutatja ha kevesebbet bír az aksi mint kellene... stb
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő