Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jaa, nem, tényleg nem kötözködésből kérdeztem, csak sok helyen még ezt használják, pedig a Market gyorsabb és egyszerűbb. Téged egyébként még megértelek, mert a cikkben jobban mutatnak az ikonképek, gondolom ott az Appbrain widget-jét használtad (én is ezt használtam régen a blogon). Szóvan a kérdés inkább a fórumos linkekre vonatkozott, a cikkben így szebben néz ki.

Én nem írom le mit használok, mert ott a blog (az jól bemutatja
), és általában 2-300 program/játék van fent a készüléken. Hosszú lenne felsorolni.
Alap progikat meg amúgy is mindenki ismer, meg majd te ezt elintézed a cikkben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Bittorrent topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), és általában 2-300 program/játék van fent a készüléken. Hosszú lenne felsorolni.
Alap progikat meg amúgy is mindenki ismer, meg majd te ezt elintézed a cikkben.