- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #346 üzenetére
A klasszikus csúszkád van? kép
Igaz, hogy a videón látható telefon mérete kisebb mint ez átlag, de a Milestone esetében is egy kézzel oldottam fel a csúszkát: youtube videó
Viszont most már tényleg érdekel, hogy nektek miért nem sikerül?
Mellesleg spiritex lány? Mert ha előre tudom, akkor nem szólom le mint egy férfit. Ez nálam ugyanolyan, hogy ha jön valaki szembe és lány, akkor lehúzódok hogy el tudjon menni. Ám ha férfi, akkor nem húzódhatok le...
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #336 üzenetére
Nekem sem okoz gondot, sőt kedvelem. A mostani telómban pedig fantasztikusan oldották meg:
- Hívás fogadásnál magam felé húzom a sávot.
- Hívás elutasításánál eltolom magamtól.Mi ez, ha nem az emberi lélek találkozása a géppel?
ui.: Ha neked két kézzel kell elhúzni egy csúszkát, akkor gondolkodj el azon, hogy
kell-e neked az okostelefon. Mellesleg hiába próbáltam, nem igazán sikerült két kézzel kezelnem a sávot, mivel nem is arra tervezték. -
petipetya
nagyúr
válasz
Keresztapper #311 üzenetére
Megnéztem de mégsem találtam a teljes verzióban olyat, hogy egyetlen eseményhez (pl. xyz wifi hálózathoz való csatlakozás) több dolgot társíthassak egyszerre (pl. hangerő le, fényerő le stb.), ezért vissza is térittettem az árát.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Keresztapper #249 üzenetére
Köszi!
Habár hiányolom belőle azt, hogy csoportos eseményeket lehessen társítani egy dologhoz, ennek ellenére nem rossz. -
petipetya
nagyúr
Elnézést az offért. Régen volt egy-két symbianos telefonom (Nokia...), de mindegyik lefagyott, újraindult stb. Ezeket simán verte az s40-es SE G502, melyen tudtam váltani az alkalmazások között (opera mini, email, snaptu), nem fagyott le és nem indult újra.
-
petipetya
nagyúr
Szia!
Gratulálok a cikkedhez!Süt róla a hozzáértés, például az ébresztéshez és a widgetekhez kapcsolt megjegyzéseid, melyeket a mindennapi tapasztalatok súgtak meg. Ezek birtokában bármelyik kezdő androidos bátran fordulhat hozzád - habár szerintem ez eddig is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest