Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
A rootolást azért nem írtam, mert nem muszáj megcsinálni, és van, aki nem akar belenyúlni ilyen szinten a telefonba, én sem szeretem. Enélkül is tökéletesen lehet használni a készüléket, és ez egy kezdőbb valakinek nem ajánlott, mivel akár véletlenül is törölhet egy rendszerprogit, aztán lesheti, hogy hogyan tudja visszatenni. A netet rootolás nélkül is tökéletesen le lehet tiltani, tehát emiatt felesleges rootolni.
A kicsit specifikusabb progik a II. részben lesznek, és lesz egy szórakoztató progis rész is, a fotózás, zene, film és társai oda kerülnek.
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot. 
Írjál még nyugodtan bármilyen progit, ami Nálad bevált, az a cél, hogy minél jobb progikat lehessen összeszedni egy kupacba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot.