- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Továbbra sem biztos, hogy leesett.
Ahogy én értem, nanoméretű egyszerű funkcióval bíró analóg áramkörblokkokat kötnek össze tömbökbe (valószínüleg a tömbök összekötésére szolgáló kapuáramkörök vezérlésével - gyakorlatilag a vezetékeléssel - lehet programozni) A gyorsaságát elvileg az adja, hogy nem számol, hanem csak a fizikának engedelmeskedve a bemenetektől függően beállnak a kimenetek. Valami olyan lehet, mint a régi analóg számítógépek, csak a nanoméreteket felhasználva a rengeteg analóg áramkörblokk miatt bonyolúltabb lehet az intelligenciája. Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy pl. képfeldolgozáshoz ha egyszerre akarnának megadni minden adatot, akkor nagyon sok bemenet kellene. Persze lehet, hogy nem egyszerre, hanem folyamatosan kapja és a végeredmény rögzítése is folyamatos az időben. Szerintem ez főleg célfeladatokra lehet jó. A blokkok összekötésére szolgáló vezetékrendszer is nagyon komoly lehet, rengeteg kapuval.
Persze ez csak az én értelmezésem. Lehet hogy semmi köze nincs a valósághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest