- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Továbbra sem biztos, hogy leesett.
Ahogy én értem, nanoméretű egyszerű funkcióval bíró analóg áramkörblokkokat kötnek össze tömbökbe (valószínüleg a tömbök összekötésére szolgáló kapuáramkörök vezérlésével - gyakorlatilag a vezetékeléssel - lehet programozni) A gyorsaságát elvileg az adja, hogy nem számol, hanem csak a fizikának engedelmeskedve a bemenetektől függően beállnak a kimenetek. Valami olyan lehet, mint a régi analóg számítógépek, csak a nanoméreteket felhasználva a rengeteg analóg áramkörblokk miatt bonyolúltabb lehet az intelligenciája. Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy pl. képfeldolgozáshoz ha egyszerre akarnának megadni minden adatot, akkor nagyon sok bemenet kellene. Persze lehet, hogy nem egyszerre, hanem folyamatosan kapja és a végeredmény rögzítése is folyamatos az időben. Szerintem ez főleg célfeladatokra lehet jó. A blokkok összekötésére szolgáló vezetékrendszer is nagyon komoly lehet, rengeteg kapuval.
Persze ez csak az én értelmezésem. Lehet hogy semmi köze nincs a valósághoz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Valaki el tudná magyarázni kicsit szájbarágósan, hogy mi az az analóg processzor?
Új hozzászólás Aktív témák
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest