- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
Köszönöm, világos volt.
lletve, ha már itt vagyunk, ez a hibajavítás a proc hardverben történik ugye, vagy felsőbb szinten? Múltkor láttam egy alkalmazást, ami a core magosakat feszelte alul amíg optimálisnak ítélte. Akkor nem értettem, honnan tudja meddig mehet le, anélkül hogy hatszázszor lefagyasztaná a gépet. Most már tudom. -
havasa
aktív tag
Igazad van, sok tényezőtől a függ az oc és még az is bonyolítja a helyzetet, h notebookról van szó.
A cikk tényleg nem elég részletes és aki nem ért a témához, (a cikk szvsz nem is nekik készült) az olvasottak alapján inkább bele se fogjon. Ettől függetlenül a tesztelt CPU/Notival komoly teljesítménynövekedést lehet elérni ésszerű keretek közt, akár a gyári hőmérsékletek emelkedése nélkül is.
-
darvak
senior tag
Hidd el, tervezett
. Ha érdekel küldhetek linket 1 dok filmről a témában. Ja és az nem összeesküvés-elmélet szintű vádaskodás, hanem dokumentált bizonyítékok, levéltárakból felfedett tények..A planned obsolescence, pedig ismert fogalom, nem én találtam ki
Csak éppen ez érdekelne a lapos gyártóknál is. Dehát ez nem publikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- MacBook Air M2 15" Hibátlan/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4593
- Dell Latitude E6530 Üzleti Laptop 14", i7 Quad Core, 500GB Samsung SSD, 8GB RAM, Win 10 Pro
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha érdekel küldhetek linket 1 dok filmről a témában. Ja és az nem összeesküvés-elmélet szintű vádaskodás, hanem dokumentált bizonyítékok, levéltárakból felfedett tények..