Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Elolvastam, de steppingenként változhat a CPU tuning képessége, illetve a hőleadása is bizonyos feszültségen, ezért nem értem a fix 1,15V-os érték leírását. No meg a fogyasztás nem feltétlen a feszültségtől függ. Az i7-esem sokkal nagyobb hőleadást produkált a frekvencia emelés hatására, mint a feszültség emelésére. Így ha valaki kifog egy szuper APU-t ami esetleg az említett 1,15V-on tuningolható az egekig, de közben nagyon melegszik az sem előnyös. A másik, hogy laposoknak nem hinném, hogy előnyos LinX és egyéb teszt alkalmazások futtatása, amivel nézhető, hogy terhelt állapotban stabil-e a gép és milyen hőfokot produkál az APU, mert "csak" egy laposról van szó.... véleményem szerint.
PC-t ki lehet szellőztetni 1-2 12-14cm-es légkavaróval, laposnál neccesebb a helyzet, ha 1 max 2 3-4cm-es zümmögő áll rendelkezésünkre.darvak: Láttam a filmet, tudom hogy nem véletlen romlik el minden idő előtt, viszont lehet tervezni a vásárlásnál és a használatnál is, hogy jó ideig bírja az eszköz és ha szerencsés vagy laptopnál akár 6-10 évig is húzhatja a masina.
-
Zanik
addikt
A vérpistikék pont az ár/érték arány rabjai (értsd: minél kevesebb pénzből, minél nagyobb teljesítményt kisajtolni; minőség és garancia nem számít). Semmi baj ezzel a tesztel, ha szigorúan szakmai, technológiai szemszögből nézzük. Viszont felhasználói szempontból (ismerve a hazai vérpistike népesség torz világképét és szokásait) felettébb veszélyes. Mondjuk a dolog ott kezdődik, hogy vérpistike el se jut a PH! olvasásig, mert van neki egy szintén "szakértő" vérpistike haverja, aki úgyis megmondja a tutit, hogy milyen olcsó laptopot kell venni WOW-ozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest