- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen processzort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fastleslie
senior tag
válasz
CsuBaKamBra
üzenetére
Én nem is csodálkozom, egy eredetileg 1,6 GHz-re tervezett proci 3 GHz-en, úgy, hogy lényegében a hűtés nem lett megerősítve...
Már a 2,4 GHz-is szép teljesítmény! 
Amúgy pár dolgot nem igazán értek: Miért lett a játék telepítése közben bekapcsolva?
Inkább játék alatt kellene a plusz teljesítmény...! A programok egy része pedig igencsak nem szereti a túlhúzott procit telepítés közben. (Amit én sem igazán értek, miért?)
Én azért nem feszíteném tovább a húrt...!
-
szacsee
nagyúr
válasz
CsuBaKamBra
üzenetére
Hőfokok most is lettek tesztelve?
Lehet az emelkedő átlaghőmérséklet miatt az akkori max 80°C most akár 90 vagy 100 is lehet, ha nem lövi le a védelem a CPU-t.
Alapfrekin, alapfeszen is produkálja? -
stratova
veterán
válasz
CsuBaKamBra
üzenetére
Itt érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autodesk - Revit
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már a 2,4 GHz-is szép teljesítmény! 
Inkább játék alatt kellene a plusz teljesítmény...! A programok egy része pedig igencsak nem szereti a túlhúzott procit telepítés közben. (Amit én sem igazán értek, miért?)