- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
"A négy különböző videokimenet láttán ismét megállapíthatjuk, hogy a megjelenítők csatlakozóival nem spórolt az ASUS, ami újfent dicséretes. Itt jegyeznénk meg, hogy a Trinity Eyefinity-támogatásának köszönhetően akár mind a négy kimenetet is használhatjuk egyidőben."
VS
Na most akkor az aláírásomat kellene tanulmányoznod, vagy Asus-ék nem tudják mit árulnak?
(szépen látszik a táblázatból, hogy a dvi és a hdmi közös "vonalat" használ, ezért nem mehet együtt... FM1-es lapoknál is ilyen közösködések vannak, pl az én négy kimenetes lapom se tud négy kimenetet egyszerre kezelni...)
("MSI alaplapötös"-ben is kérdeztem, hogy hogyan megy az 4 kijelző, mert az se, ott se úgy vanik)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
addikt
Olvastam, de attol meg jo lenne. Esetleg akar egy kisebb cikk is kijohetne a tuningrol, skalazodasrol. Persze csak ha belefer az idotokbe.
Kozben rajottem, hogy a negy musketasnal mi zavart meg: A grafikonok nem nullarol indulnak.
Meg ket kerdes, ami nem tiszta:
A gyakorlatilag halott FM1-et tenyleg ajanlod a vegen?
FM2-be varhatoak erosebb processzorok a kozeljovoben?https://frescho.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest