Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tazsam01

tag

válasz SaGaIn #1552 üzenetére

De sajnos teljesen reális összehasonlítani egy évek óta a piacon levő kiforrott driverekkel optimalizált programokkal megtámogatott intelt egy frissen kiadott, még gyermekbetegségeivel küzdő Amd processzorral..
    Ugyanis a usernek tök mindegy miért gyorsabb valami, neki egy dolog számít, hogy adott pénzért megkapja az adott teljesítményt. Az AMD ismerte a környezetet ahova belépett.
    Félre értés ne essék, ez egy brutál jó proci brutál jó áron, jelenleg azonban senkinek sem ajánlanám, az AMD szarban van mert nem övé a piac, túl pici a részesedése ahhoz, hogy változtasson, ha meg tudná győzni a fejlesztőket, hogy egy kisebb piacra optimalizáljanak (ilyen hülye fejlesztő azért nem sok van) akkor biztos vagyok benne, hogy ez a cpu család olcsóbban röhögve felülmúlná a konkurenst mindenben. Azonban amikor leteszem a pénzemet a boltban a pultra akkor pontosan tudom, hogy ez nem fog megtörténni, ezért nem lenne logikus lépés tőlem AMD által fejlesztett termékekbe beruházni.
    Hosszú Katinkára sem tennék a tippmixen ha köztudott lenne, hogy árral szemben úszik, sajnálnám amiért neki nehezebb de hülye azért nem lennék, hogy az esélytelenre fogadjak.

Mielőtt le intel fanboyozol itthon egy fx8350 ketyeg egy 7850 társaságában évek óta és bár azt a procit mindenki csak szidja én tökéletesen elégedett vagyok vele, ennek viszont csak az az oka, hogy megfelelő teljesítményű a számomra és elég olcsó volt nekem újonnan.

Ettől függetlenül abban egyet értek, hogy érdemes lesz most egy évig figyelgetni ezt a szegmenst, az akciókat és reakciókat, mert a potenciál benne van ebben a családban, de ez nem azt jelenti, hogy ebben a formában ezt a rev-t érdemes lenne megvásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák